Dawno nie grałem, więc...
Jeżeli nie chce hardkorowo grindować na 8 kont, tylko spokojnie sobie polatać na jakieś spoty czy duny z randomami ew. z gildią to jest sens zaczynać, czy wszyscy grają własne i nie ma co zaczynać na jedno konto?
2,5 tygodnia grania solo(totalnie solo). Ja i tak miałem kilku dniowe przerwy. 100 level to spokojnie mniej niż 2 tygodnie grania

Najważniejsze to ogarnąć te idole, dają porąbanego boosta do expa. Mi w chwili obecnej wbicie levela zajmuje 10-20 minut na frigoscie(ok 6-7 walk). Dodam tylko, że walczę tylko i wyłącznie z pojedynczymi mobami. Najważniejsze to bić dopple codziennie i scrolle sprzedawać. Najłatwiejszy sposób na pieniądze. Jak się jest upartym to można zrobić 5 takich samych postaci, a potem tylko przerzucać itemy pomiędzy postaciami(przez bank np.) i farmić dopple codziennie. Naprawdę fajny
jak się jest solo graczem, a nie chce Ci się jakoś poświęcać czasu na profesje.
EDIT dodam jeszcze tyle, że jak ktoś się przymierza do jakiejś sensowniejszej gry w dofka, to polecam zacząć teraz przed mergem. Przynajmniej sobie pieniądze farmić. Przybędzie baaaardzo dużo graczy, wartość kamasa znacznie spadnie w porównaniu do tego co jest obecnie, co spowoduje, że itemy będą tańsze, analgoicznie będzie też trudniej zarobić. Także jak ktos teraz zarobi pare mk to sporo zyska.