http://www.sfd.pl/WI...E!-t206693.html oto strona którą już poleciłem i jak nie znajdziesz tutaj odpowiedzi na swoje pytania to nigdzie ich nie znajdziesz
HAHa, a tak w domu od siebie jak sobie chcesz te pływanko uzupełnić to polecam jakieś pompeczki np .
10 seri po 10 pompek w odstępach 2/3 minutowych co dziennie
Jakieś brzuszki ile tam dasz rade , może jakies ciężarki masz to można się powyginać z nimi.
Ale odradzam ci A6W bo cuda cudami i jest to bardzo dobry bajer, ale strasznie daje w kręgosłup i jak chcesz pływać to jest to nie wskazane bo po prostu w pewnym momencie ( nie mówie, ze tak bedzie ), ale mozesz zaczac miec problemy.
W domu naprawde idzie sporo zrobic , ja wymyslilem sobie glupie podnoszenie sie na palcach by robic łydki ;D i powiem ci ze po 30 podniesieniu mialem dosc a przez nastepne 4 dni nie moglem chodzic bo nigdy nie bolaly mnie lydki tak mocno, a kazdy krok na nowo rozrywał .
Człowiek dowiaduje sie o wielu rzeczach na wlasnych blędach.
PS... Na yt masz kilku dobrych gości co przedstawia cwiczenia w domu bez uzycia sprzetu wiec warto sie zainteresowac.
a na stronie ktora podalem znajdziesz doslownie wszystko
nie warto stosowac mądóści forumowiczów tak jak pisałeś bo kazdy ma inne zdanie i doswiadczenia. A jedynie moga cie naprowadzic na wlasciwa droge , a i tak 90 % ludzi ląduje na tej stronie ktora ci podalem