a ile ważysz? bo uwierz mi sześciopak na 70kg wieszaku to żaden wyczyn
Pytanie siłka dla zielonych
Blazkowicz ma rację. Jeśli chcesz mieć świetne ciało, zrzucić trochę fatu to zawsze na pierwszym miejscu jest DIETA,jeśli jej nie masz to nawet nie ma co zaczynać przygody z siłownią bo tylko się zniechęcisz gdy po 3 miesiącach zapierniczania co drugi dzień nie zobaczysz efektów. Niestety dieta do tanich nie należy, połowa moich dochodów idzie na jedzenie.Co do brzucha, ja robię go na drążku. Wisząc na nim podnoszę nogi do góry do brody 4 x 15 i drugie ćwiczenie, wyprostowanymi nogami macham przed siebie,oczywiście powoli również 4 x 15Efekty mam świetne ale to już zależy od organizmu. Ja mam dietę i jestem ektomorfikiem więc łatwiej mi było wyrzeżbić sześciopaka, nie musiałem zrzucać fatu bo go nie mam edit//zapomniałem dodać oczywiście trochę aerobów, bieganie(najlepiej na czczo)
Czytanie ze zrozumieniem jest u ciebie na poziomie zerowym, więc radzę wejść na 2 stronę i zobaczyć co kolega napisał.
a ile ważysz? bo uwierz mi sześciopak na 70kg wieszaku to żaden wyczyn
94kg przy 189cm wzrostu i nie jest to sam tłuszcz lekko nie było bo tak jak wspomniałem, jestem ekto, gdy zaczynałem ważyłem około 64kg, taki był ze mnie koks na początku
co ma to że jesteś ekto? trzeba umieć jeść i tyle. to jest plus a nie minus
jak 9x kg przy bfie mniejszym niż 10 to gratulacje
Witam chciałem się wybrać na siłke ale nie wiem od czego zacząć,mógłby ktoś doradzić jak zączać i się odżywiać itd ?