RAF w Polsce

a7vh.jpg

To chyba mówi samo za siebie. Raf w końcu przybył do Polski.

to oznacza jedno osobom które jeszcze nie mają WoW'a wyciągać portfele,rozbijać świnkę i lecieć szybko kupować bo jest warto najlepsza z najlepszych gier :)

Tylk pytanie wktórą stronę to działało? Kolega miał konto zarejestrowane na UK ja na polskę a raf nam działał. Chyba, że daje to teraz możliwość "legalnego" abonamentu za 12zł...

działa bo dałem Raf dla swojego znajomego i jest wszystko ok exp 300% w party max 5 lvl różnicy oraz musimy być obok siebie :) Sprawdzone i gwarantuje że działa.

Wszystko cacy ale na battle.net w zakładce F.A.Q. nie wspominają nawet o Polsce.

Link: https://eu.battle.net/support/pl/article/zrekrutuj-przyjaciela

Wysyłać napewno może każdy bo w końcu przenieśli to do gry ale czy polacy mogą i czy jest to legalne to nie wiem. Najlepiej byłoby spytać się supportu.

Jeśli to prawda, to uklękne, i podziękuje Panu.

Z tego co wiem brak opcji RAF w Polsce był spowodowany naszym dziwnym prawem. Wątpię, żeby coś zmieniło się w tej kwestii

Też słyszałem że RAF'a w Polsce nie ma, bo mamy takie dziwne prawo i też wątpię że cokolwiek się zmieniło. Na F.A.Q. dalej bez zmian a szkoda, bo chętnie uaktywniłbym swoje drugie konto żeby z brejdakiem grać.

Zgadzam się z tymi powyżej, wątpię aby prawo się zmieniło.

o czym wy w ogóle piszecie!!! mój kolega jest zarejestrowany na Polskę i ma Raf ode mnie bez żadnego problemu.Najpierw się sprawdza a potem komentuje się temat. Czasami aż mi was szkoda co wypisujecie.

P.S

Sprawdzone i działa na 100%

o czym wy w ogóle piszecie!!! mój kolega jest zarejestrowany na Polskę i ma Raf ode mnie bez żadnego problemu.Najpierw się sprawdza a potem komentuje się temat. Czasami aż mi was szkoda co wypisujecie.P.SSprawdzone i działa na 100%

A więc, najpierw się sprawdza - Promocja Zrekrutuj przyjaciela jest dostępna dla graczy z Austrii, Belgii, Finlandii, Francji, Niemiec, Grecji, Irlandii, Włoch, Łotwy, Litwy, Holandii, Norwegii, Portugalii, Rosji, Hiszpanii, Szwecji, Ukrainy oraz Wielkiej Brytanii. Gracze z innych państw nie kwalifikują się do wzięcia udziału w tej promocji (wykaz z battle.net) - a potem komentuje.

Wszystkie kroki spełnione, możliwość komentowania tematu wznowiona. :)

Ludzie aż zgłoszę wasze posty za brak czytania... Skoro Gośc mówi, że działa to chyba działa... Do tego sam napisałem jaka była sytuacja a było to na początku tego roku...

1. Zdjęcie z oficjalnego powiadomienia...

2. Ja piszę jak było przed

3. Gość pisze jak jest teraz

A ty się nadal upierasz przy FAQ które jest nie aktualizowane...

Wysyłać każdy może bo cały system rafów został przeniesiony do gry. Napiszę do supportu i potem dodam tutaj co odpisali. Ok, poszło, teraz tylko czekać na odpowiedź.

"Rajzel nie siej paniki, mi RAF na polskie konta działa, dostałem też potwierdzenie od Blizzarda, że jak kupie prepaida dla znajomego to dostanę bonusy i żebym się nie przejmował gadaniem na forum." To napisał jeden użytkownik na WoWCenter.pl w temacie dotyczącym RaFów w Polsce też. Więc chyba działczy.

słuchajcie Fujiego a wyjdziecie na tym dobrze:P a nie koś rozsiewa dziwne plotki itp.

A więc kto wyśle RaF?:) , PW

czyli jak to jest z rafem , tak jak kiedyś że dam 20 zł i mam miesiąc gry ?////

Oczekując na odpowiedź od supportu, sprawdziłem swojego maila szukając starszych maili dotyczących wowa i także mam ten mail który wrzucił autor tematu i też na dole widnieje polska, więc raczej na 99,9% raf w końcu dotarł do polski:)Osobiście mnie to nie dotyczy ale dla tych co mają konto na Polskę to jak zbawienie :) btw. Gdyby chciał ktoś pograć albo wprowadzić do świata Azeroth to zapraszam na serwer Defias brotherhood po stronie hordy. Mam parę postaci na 90lvl więc wiem co nieco.
Pozdrawiam :)@up osobiście tego nie popieram ale jeżeli są takie aukcje na allegro to raczej tak.

To chyba mówi samo za siebie. Raf w końcu przybył do Polski.

można prosić o źródło ? bo nie mogę tego nigdzie znaleźć