Raf(recruit a friends) działa tak, że wysyłam ci go na maila gdzie dostajesz link z którego zakładasz NOWE konto i nie masz z tego żadnego darmowego miesiąca, nie wiem skąd ludzie biorą takie informacje. Po tym nasze konta są połączone i razem w party mamy exp 300% szybszy. Następnie gdy wykupisz battlechesta(w nim jest darmowy miesiąc) i doładujesz konto przynajmniej na miesiąc to wtedy ten co wysłał dostaje także miesiąc(jednorazowo), przy doładowaniu drugiego miesiąca dostaje peta/mounta(zależy co wybierze). W razie kolejnych pytań pisać pw.
RAF w Polsce
RAF jest dla osób które NIE MAJĄ konta w WoW, dzięki niemu zamiast zakładać nowe konto i grać samemu to można przyjąć od kogoś zaproszenie i oboje dostaniecie następujące dodatki:
• Możliwość wzajemnego przyzywania się w świecie gry, co ułatwi wam wspólne przygody w świecie Azeroth.
• Trzykrotną premię do punktów doświadczenia, gdy jesteście w drużynie, jak również możliwość zdobywania poziomów doświadczenia dla postaci znajomego, co ułatwi wam utrzymanie bohaterów na mniej więcej tym samym poziomie.
Jeśli ktoś MA już konto, ale nie płacił abonamentu przez jakiś czas (nie wiem jak długo) i konto jest NIEAKTYWNE lub (zamrożone - tak to nazywa Blizzard) to możliwe jest skorzystanie z Scroll of Resurrection (SoR), który gdy dostaniesz i kupisz pre-paid, za free dostaniesz: "Poziom wybranej postaci podniesiony do 80. – oferta ograniczona czasowo
DARMOWE przeniesienie postaci na twój realm i do twojej frakcji", a ponadto kiedyś dawało to dodatek Cata za free, wtedy gdy dodatek ten nie wchodził w skład Battle Chesta. Odsyłam do FAQ Blizzarda. Jest po polsku i wszystko ładnie wyjaśnione.
@up co do sora to konto musi być nie aktywne przez 3 miesiące i bodajże musiało być utworzone przed jakąś datą, nie pamiętam dokładnie. Co do instant 80 lub przeniesienia postaci, to nie musisz kupować pp ani żadnego doładowania aby uzyskać taką promocję. No i do tego masz 7 dni darmowego grania.
kurcze to teraz nie mogę od nikogo odkupić konta bo nie będę miał RAF straszna bieda.
To niech ktoś ci wyślę rafa i załóż nowe konto.
no tak ale od nowa bym musiał kupować 30 dni gry
Z battlechesta masz darmowe 30 dni w raz z trialem daje ci to 40 dni bodajże.
Raf(recruit a friends) działa tak, że wysyłam ci go na maila gdzie dostajesz link z którego zakładasz NOWE konto i nie masz z tego żadnego darmowego miesiąca, nie wiem skąd ludzie biorą takie informacje.
Tyle że ten co wysłał RaF'a nie dostaje automatycznie 30 dni gry po zakupieniu Battle Chesta przez osobę która otrzymała RaF, tylko dostaje kod na 30dni gry.
I te właśnie kody były sprzedawane na allegro, ale tylko na konta Niemieckie, Brytyjskie itp. (bez Polski oczywiście)
Z battlechesta masz darmowe 30 dni w raz z trialem daje ci to 40 dni bodajże.
i znowu info z d*py za przeproszeniem.
trial jest od dawna bez limitu czasu gry.
proszę o wybaczenie o wielki.
udzielone.
Ops, z tym trialem to rzeczywiście zapomniałem (dawno nie robiłem triala), proszę o wybaczenie o wielki. Co do tych darmowych 30dni to nie wiem czy przychodzą klucze czy automatycznie dodaje bo jeszcze mój kolega nie doładował konta. Tak w ogóle to co to ma do rzeczy, napisałem co to raf, że dostaje się 30dni a jak to już mniejsza o to.
jeżeli ktoś chce RAF proszę o kontakt na gg5256704 kto pierwszy ten lepszy
Jeżeli masz jako kraj Polskę i wyślesz raf i jeśli rzeczywiście usunął możliwość rafów w Polsce (albo faq poprawią, jak pisał support) to mogą wam zabrać wtedy lvl. Nie mówię, że tak musi być ale jakaś możliwość jest.
ja mam na W.B. więc nie ma problemu
To chyba mówi samo za siebie. Raf w końcu przybył do Polski.