RaiderZ - Beta

Witam, obiło mi się o uszy ostatnio ze startują OBT gry RaiderZ lecz nie mam żadnych informacji kiedy ma to nastąpić , jeśli ktoś coś wie na ten temat to proszę o odpowiedź.

Jest juz prywatny server RaiderZ tu link : http://rawrgamerz.com/forum/forum.php jak niechcesz czekac na obt to zagraj :P

Działa? bez sciemy?? prosze o szybka odpowiedz! ;( :D :D już zasysam zdam raport jak już będę mieć wszystko :)

Dziala gra bajer :D

Jaja sobie robicie jeszcze nie było Bety a już jest Priv:)????? No takich cudów jeszcze nie było. Ullquiorra czekam na twoją recenzję z gry :D

Chyba to nie jest żaden fake. Jeżeli te ss'y na stronie są prawdziwe.:D Ulquiorra czekam na Ciebie :D

PS: guru będzie w niebie jak to zadziała :D

Tak panowie potwierdzam własnie gram w ta gre i smigam z 2h mieczem,quesciki po ang wsio cacy :) Zapraszam

Ten priv bez kitu dziala ??

No ile mam razy powtarzać ze jestem w grze i gram? :)

Ludzie gramy w RaiderZ !!!!!!!!!! XDDD Zapraszamy na server:) Niech ktoś powie guru :D

o konto trzeba pisać na uncle_ronaldo2@hotmail.com ????

Zapodajcie jakieś screeny z gry.

Hmm ok ja juz pobieram gre zobaczymy coto bedzie :D

Pierwsze chwile z grą :) Kilka moich ss:

http://imageshack.us/g/231/raiderz2011062400225974.jpg/

@Heks

Tak albo w shoutboxie na tym forum.

Hmm, coś mi się nie chce wierzyć:) Ściągne i przekonam się na własne oczy. Ponadto, nie wiem czy wolno mi pisać o prywatnych serwerach...

@UP

no jak nie wolno jak zbierane są teamy do Infinity Aion czy Molten WoW itp...

Pobieram właśnie i oby działało :) Znalazłem sposób żeby pobrać tę grę przez FDM(Free Download Manager):D

Nie chodzi mi o forum, tylko newsy:) Bo przecież pasowałoby, żeby więcej osób dowiedziało się o tym privie... o ile oczywiście, to nie fejk.

To inaczej zrób guru. Umieść to nieoficjalnie. Ale najpierw sprawdź sam, żeby było wszystko ok ;p. Lecz jeśli Ulquiorra wczoraj grał normalnie, wysyłał ss'y to myślę, że ten server działa:)

Jak nieoficjalnie? hrhrhr

guru chodz do mnie na ts'a wszystko ci powiem(podałem ci go na pw)

Wyślij teraz dane, bo czyściłem skrzynkę niedawno.