No ok tylko skad pobrac clienta ? ;f
RaiderZ - Beta
Co takiego? Priv na RiderZ?!!! A mnie tam nie ma!!! Jak wszyscy o i ... Algaist też!
Fajnie jest Nie wszystko oczywiście działa, część rzeczy nie ma w grze (jak chociażby klasy łucznika) ale jak na open betę prywatnego serwera - jest super. Ogólnie gra bardzo mi się podoba i może napiszę jakieś moją recenzjo - opinie
Zamieszczam dodatkowe screeny:
http://imageshack.us/g/217/raiderz2011062400540621.jpg/
Miałem szczęście bo o 4 rano GMi zrobili mały event i przywoływali różne bossy w mieście Możecie je zobaczyć na ss'ach
Z innej beczki ludzi na tym serwie gra bardzo mało (oni sami piszą, że jest ich ok 30+) dlatego wbijajcie, bo w grupie raźniej
Nie wszystko oczywiście działa, część rzeczy nie ma w grze (jak chociażby klasy łucznika)
Ach, właśnie na tą klasę liczyłem, ale cóż nie można mieć wszystkiego.
Mi się gra ściąga i ciągle mam uśmiech na twarzy, że sobie w to zagram . I zachęcać wszystkich bo w kupie raźniej!
Pobranie klienta to pierwsza rzecz, później trzeba złożyć podanie o konto. Ja czekam już 3 godziny i nic...
Ja napisałem do gościa na pw na forum. Na razie czekam ale go widocznie nie ma
Ja napisałem do kolesia na Skype, konto zrobił mi od razu. Podobno pliki serwerowe znalazł gdzieś w sieci, ale jakoś średnio mi się chce w to wierzyć.
Btw. macie jakiegoś ts'a?
Będę grał za 30min konto już mam. Zapraszam wszystkich myślę że miło nam się będzie grało:) podajcie jakiś ts3 pogramy razem:)
A ja nadal czekam Ale popieram pomysł z ts3
Jeżeli tak bardzo chcecie ts to mogę swój udostępnić ale niestety 18+ (będę dziś po 23)
Gra już czeka na dysku, pozostaje kwestia konta. Czekać trzeba, aż ten gościu się obudzi. ^^
Cóż ja z powodu prędkości pobierania (50kB/s - internet akademicki) poczekam sobie do północy. Ale w między czasie spróbuje dostać konto.
lol, serio działa rano pobrałem i gadałem z Adminem servera, no i przy necie 2mb/s nie ma lagow
Ja udostępnie ts'a:
ip: ts3.lameday.net
kanał RaiderZ
haslo raider
Zapraszam każdego !!
aj ja niemoge wejsc nawet do gry.
napisalem im maila i d*pa niedostalem odpowiedzi :/
a wczoraj juz wyslalem
Poczekajcie na admina może:) To jest niestety tylko priv.
Taka rada - piszcie do Niego na skype. Konto załatwia od ręki wtedy. Dzisiaj pewnie wbije na TSa. Mam 5 lvl klerykiem. Jak coś to dzisiaj możemy wspólnie powycinać wszelakie potwory