RaiderZ - Beta

Hey.Jak sprawdzic czy sie dostales do CBT 2?Czekam na szybka odp.

Każda osoba, co napisała w odpowiednim miejsca na forum dostanie się na CBT , tylko nie wiem dokładnie, jak bedzie z acc :P

po co wy w to gracie, skoro tam jest 1/10 gry :/ ? I bugoland....nie rozumiem.
 Popraw pisownię, bo już wczoraj warna dostałeś. - Kubox 

no 1/10 to może nie :D ale z 30 % pewnie jest ,brakuje paru postaci questy do 25 lvl ,a max to 60 , serwer padnie pewnie 3 - 4 dni po starcie :D ,ale można przynajmniej obczaić grę w małym stopniu :D i czekać aż wyjdzie wersja wydana przez Frogstera.

KUR** ludzie nauczcie się w końcu czytać, jest to klient z wersji E3, więc oczywiste, że brakuje questów, postaci, lokacji. Ma on na celu jedynie zaprezentowanie gry. Trochę ogar...

KUR** ludzie nauczcie się w końcu czytać, jest to klient z wersji E3, więc oczywiste, że brakuje questów, postaci, lokacji. Ma on na celu jedynie zaprezentowanie gry. Trochę ogar...

Zaprezentowanie gry ? ^^ ^^ Admin chyba ma coś innego na myśli, nie wiem po co te cyrki z CBT jak i tak te same bugi będą na starcie serwera :P

Jakie bugi? Były 2 niedziałające questy, które zostały naprawione i będą działać w CBT2. Jeśli masz na myśli nieprzetłumaczone questy, to niestety mylisz pojęcia, bo to nie jest bug.

Jakie bugi? Były 2 niedziałające questy, które zostały naprawione i będą działać w CBT2. Jeśli masz na myśli nieprzetłumaczone questy, to niestety mylisz pojęcia, bo to nie jest bug.

źle mnie zrozumiałeś ale Nvm.

Hey!

Tu macie liste uczestników 2 CBT:

http://takenent.co.cc/forum/showthread.php?t=43

Ja się dostałem, a wy?

Pozdrawiam

Ja się też dostałem tylko coś ze stroną jest nie tak. Jakiś wirus bo mi avast nie pozwala jej otworzyc. A jak wyłączam avasta to wylatuje fatal ERROR :(

Ja się również dostałem.Tak czy siak bym się dostał bo w 1 wave już grałem ale wracając do tematu bugów. Ta wersja RaiderZ, działa praktycznie pod każdym względem. To nie jest World of Warcraft gdzie 90% contentu nie działa jak powinna. Jeśli chodzi o questy to oprócz brakujących NPC nie stwierdzono więcej bugów z nimi związanych. Odnośnie brakujących postaci. Od niedawna do TakenZ dołączył Bankai, który właśnie odblokowywuje dostęp do nowych postaci. Pierwszy pod koderski nóż idzie Archer. Tak forumowicze w kliencie jest wszystko, teraz tylko trzeba to odblokować i dopracować. Jeśli chodzi o tłumaczenia questów to jest problem od strony klienta. Nie ma na obecna chwilę programu do poprawnej dekompilacji, zawartości plików klienta, co uniemożliwia tłumaczenie zawartości, jednakże w chwili premiery klienta globalnego po prostu będzie możliwość używania klienta globalnego z przetłumaczoną zawartością. Pozdrawiam i Cya In Da G :P

Hmm serwer dalej działa? Bo na stronę niemożna wejść:(

Hmm serwer dalej działa? Bo na stronę niemożna wejść

http://takenent.co.cc/forum/index.php forum działa

Strona padła jak jego poprzednia ;p

Jak już macie zamiar grać w RaiderZ, by sobie przetestować grę, to możecie się wbić tutaj: Link

Na tym serwerze przynajmniej czuwa ogarnięty team, co porządnie zablokował konsolę, a nie zrobił tylko zwykłą łatkę jaką ma takenent, którą da się łatwo obejść ;P

Serwer jest w OB, nie wiem jak z grą na nim, bo nie testowałem serwera, przeszedłem grę do 25lvla na swoim serwerze i doszedłem do miasta Ritz, które już jest z bugowane i ma duże braki, więc już się nagrałem ;P

Da się to naprawić, ale z brakującymi teksturami nie będzie już tak wesoło, ponieważ nie można obecnie ściągnąć jakiegoś oficjalnego klienta np. z Korei(trzeba czekać do CB), aby uzupełnić braki.

Ale do Ritz i mniej więcej 25lvlu sobie pogracie ;)

ma ktoś może jakieś info o eu wersji tej gry ? :)

U mnie przeglądarka (google chrom) nie znalazła strony:(

u was wszystko gra z tym linkiem??

Serwer jest w OB, nie wiem jak z grą na nim, bo nie testowałem serwera, przeszedłem grę do 25lvla na swoim serwerze i doszedłem do miasta Ritz, które już jest z bugowane i ma duże braki, więc już się nagrałem ;P

No to po co mam testować grę na OBT, która ma bugi w połowie lvl capa? Tsk, lepiej pograć na CBT u PWE albo nawet Frogstera.

(btw, powinienem mieć do dyspozycji 2 klucze z PWE i jeden z Gameforge [nie jestem pewien czy to nie jest mój kod wysłany po raz drugi], dwie-trzy pierwsze osoby na pw dostaną po jednym bez problemów!)

A wiadomo już może kiedy zacznie się CTB Frogstera??

U Frogstera już dawno są CBT. Dzień po PWE wystartowały i dzień po PWE się kończą :)

Kur... źle mi się napisało OBT* Sorrki:)

Jakby ktos potrzebowal Keya do Riderz EU to prosze bardzo

CBTW31_ODkjOTBlOWQjMjAjNjc

CBTW31_MjgjMjAjZmNmNTMjNjg

CBTW31_NjAjOGMxMmQjMjAjNzk

Swoje też mogę oddać. No need :

CBTW31_NyMyMCNkOTJlNCM1Mg

CBTW31_OTkjMTIyODEjMjAjODE

CBTW31_NjcjMDYyYTIjMjAjNw