No to czekamy na niego
RaiderZ - Beta
Mam już konto i ściągam clienta:D
Wole już grać na tym pirvie niż na wersji od Frogstera.
@edit
Tylko ja mam problem jak pobieram to się samo anuluje pobieranie?
U mnie pobralo sie normalnie. Na google chrome i mozilli pobiera sie bez zadnych problemow.
Jesli chcecie konto napiszcie teraz pm do Exile na forum RawrGamerZ z danymi. On Wam zrobi konto.
o jaaa cudo , działa jak należy! :D Mam brechte z tego bo jezcze globalnej wersji nie ma a już jest priv hihihi ;p Zapraszam do gry ;] Fart że przeczytałem te ostatnie tematy na forum ;p;p guru dodaj jakiegoś newsa o tym privie ;d;d
Nie mogę, chyba, że bardzo nieoficjalnie w bardzo nieoficjalnym newsie.
może być ;d Aby dużo ludzi się dowiedziało o tym ;d
No jak na razie gra się bardzo przyjemnie, bez bugów. Bossowie bardzo ciężcy (w pojedynkę trudno pokonać). Polecam!
Ale zauważcie także, że jeśli wieść o prywatnym serwerze się rozprzestrzeni, to prędzej czy później Frogster lub Perfect World Entertainment upomną się o swoje, wykupione prawa do gry i zamkną priva. Tego chciecie?
PS A mi dalej nie zrobił konta.
Guru na email nie odpisuje, sprobuj na skype lub na stronie gry. Odezwij sie na chacie lub napisz mu pw, powinien odpisac. Gra sie super! i nie pisz newsa strasznie odczuwalni sa polacy na chacie. :>
Dobra, konto już posiadam, teraz tylko pobrać grę i cacy. Guru, nie pisz na email, ponieważ ci nie odpisze. Do kontaktów Skype dodaj sobie Pray_1, teraz obecnie jest dostępny, napisz do niego, a konto dostaniesz po 10 sekundach. Może załozymy jakąś gildię? (o ile działa system gildii)
Ja mu maila napisałem i po 5 minutach login dostałem, więc proszę nie wkręcać, że na maila nie odpisuje...
ok konto mam teraz czekam az sie pobierze :] nick Devanzo jak cos
Napisałem do gościa na maila. Mam nadzieje, że szybko odpisze. Nick w grze będe mieć Piolcz jak coś. Robimy gildie?
Piolczu ja jestem jak najbardziej za założeniem gildii, ponieważ łatwiej się będzie odnaleźć, jak na jakiegoś bossa grupkę się będzie zbierać Jak coś, to mój nick Razziel.
Gildia już jest zapraszamy do działu gildie/klany!!
A napisałby ktoś jakie tam są klasy? (te działające)
@DOWN: Dzięki.
Defender(ja) Berseker i Cleric narazie tyle dostępnych:) Ale nie ma co sie dziwić to tylko OBT prywatnego servera:) Cieszmy się, że Exile był taki dobry i dał nam możliwość pogrania non-targetem w otwartym świecie:) Zapraszam do gildi Hierogramy:)
PS guru jak nie masz jeszcze konta napisz mu na shoutboxie bo jest online teraz i Ci zrobi. Znaczy sie passy wyślij na Pm
no tak gram juz z poltorej godinki lvl 4 defender teraz bede wchodzil do Makon Cave czy cos takiego... nick Devanzo piszcie heh
Dobra, gra mi się pobrała, zainstalowałem, i teraz powie mi ktoś jak to uruchomić? Włącza się gra, ładuje się menu, i pojawia się taka jakby forteca i nic nie mogę zrobić, jest tylko możliwość wybrania jakości dzwięku...
Dobra, trochę rozwieję wszelkie wątpliwości. Content gry obejmuje zawartość gdzieś do 25 lvl'a, a maksymalny jest 60. Z tego względu klient waży jedynie 1.9 GB. Po za tym admin serwera trochę nie ogarnął, i za pomocą specjalnej konsoli można sobie ustawić 60 lvl, pododawać dowolny item w grze, zabić mobka jedną komendą czy nawet zmienić pogodę w grze. Jak ktoś się trochę zna to będzie wiedzieć jak, ja sposobu podawać niestety nie będę