RaiderZ - Beta

No to czekamy na niego ;)

Mam już konto i ściągam clienta:D

Wole już grać na tym pirvie niż na wersji od Frogstera.

@edit

Tylko ja mam problem jak pobieram to się samo anuluje pobieranie?

U mnie pobralo sie normalnie. :) Na google chrome i mozilli pobiera sie bez zadnych problemow.

Jesli chcecie konto napiszcie teraz pm do Exile na forum RawrGamerZ z danymi. On Wam zrobi konto. :)

o jaaa cudo , działa jak należy! :D:D Mam brechte z tego bo jezcze globalnej wersji nie ma a już jest priv hihihi ;p Zapraszam do gry ;] Fart że przeczytałem te ostatnie tematy na forum ;p;p guru dodaj jakiegoś newsa o tym privie ;d;d

Nie mogę, chyba, że bardzo nieoficjalnie w bardzo nieoficjalnym newsie.

może być ;d Aby dużo ludzi się dowiedziało o tym ;d

No jak na razie gra się bardzo przyjemnie, bez bugów. Bossowie bardzo ciężcy (w pojedynkę trudno pokonać). Polecam!

Ale zauważcie także, że jeśli wieść o prywatnym serwerze się rozprzestrzeni, to prędzej czy później Frogster lub Perfect World Entertainment upomną się o swoje, wykupione prawa do gry i zamkną priva. Tego chciecie?

PS A mi dalej nie zrobił konta.

Guru na email nie odpisuje, sprobuj na skype lub na stronie gry. Odezwij sie na chacie lub napisz mu pw, powinien odpisac. Gra sie super! :) i nie pisz newsa strasznie odczuwalni sa polacy na chacie. :>

Dobra, konto już posiadam, teraz tylko pobrać grę i cacy. Guru, nie pisz na email, ponieważ ci nie odpisze. Do kontaktów Skype dodaj sobie Pray_1, teraz obecnie jest dostępny, napisz do niego, a konto dostaniesz po 10 sekundach. Może załozymy jakąś gildię? (o ile działa system gildii)

Ja mu maila napisałem i po 5 minutach login dostałem, więc proszę nie wkręcać, że na maila nie odpisuje...

ok konto mam teraz czekam az sie pobierze :] nick Devanzo jak cos

Napisałem do gościa na maila. Mam nadzieje, że szybko odpisze. Nick w grze będe mieć Piolcz jak coś. Robimy gildie? :D

Piolczu ja jestem jak najbardziej za założeniem gildii, ponieważ łatwiej się będzie odnaleźć, jak na jakiegoś bossa grupkę się będzie zbierać :D Jak coś, to mój nick Razziel.

Gildia już jest zapraszamy do działu gildie/klany!! :D

A napisałby ktoś jakie tam są klasy? (te działające)

@DOWN: Dzięki.

Defender(ja) Berseker i Cleric narazie tyle dostępnych:) Ale nie ma co sie dziwić to tylko OBT prywatnego servera:) Cieszmy się, że Exile był taki dobry i dał nam możliwość pogrania non-targetem w otwartym świecie:) Zapraszam do gildi Hierogramy:)

PS guru jak nie masz jeszcze konta napisz mu na shoutboxie bo jest online teraz i Ci zrobi. Znaczy sie passy wyślij na Pm :D

no tak gram juz z poltorej godinki lvl 4 defender :) teraz bede wchodzil do Makon Cave czy cos takiego... nick Devanzo piszcie heh

Dobra, gra mi się pobrała, zainstalowałem, i teraz powie mi ktoś jak to uruchomić? Włącza się gra, ładuje się menu, i pojawia się taka jakby forteca i nic nie mogę zrobić, jest tylko możliwość wybrania jakości dzwięku...

Dobra, trochę rozwieję wszelkie wątpliwości. Content gry obejmuje zawartość gdzieś do 25 lvl'a, a maksymalny jest 60. Z tego względu klient waży jedynie 1.9 GB. Po za tym admin serwera trochę nie ogarnął, i za pomocą specjalnej konsoli można sobie ustawić 60 lvl, pododawać dowolny item w grze, zabić mobka jedną komendą czy nawet zmienić pogodę w grze. Jak ktoś się trochę zna to będzie wiedzieć jak, ja sposobu podawać niestety nie będę :P