Akurat teraz ,kiedy za chwilę admin miał udostępnić linki do downloadu na megaupload..
RaiderZ - Beta
Wbijajcie na ts3 do nas. Dla osób zaufanych i ogarniętych mamy miłą niespodziankę
Wbijajcie na ts3 do nas. Dla osób zaufanych i ogarniętych mamy miłą niespodziankę
niespodzianka ? domyślam się ze to będą komendy Admina na tym serwie
90% osob ma te komendy juz wiec nie ma sensu nawet grac:)
ten serwer to tak jak beta zeby tylko obadac gre
Mam prośbę.
Mianowicie czy może ktoś wrzucić gdzieś ta instalke bo nie można jej pobrać a chciałbym zagrać.
Z góry dzięki.
Myśląc o niespodziance miałem na mysli mojego kolege, który zrobił server bez cosoli i można grać Fair Play/\ Jeśli nie chcecie skorzystać to nikt nie namawia:)
Myśląc o niespodziance miałem na mysli mojego kolege, który zrobił server bez cosoli i można grać Fair Play/\ Jeśli nie chcecie skorzystać to nikt nie namawia:)
to może dacie namiary na ten serwer , walnijcie je na forum to więcej ludzi wbije
To podaj wszystko tutaj co za różnica gdzie to zrobisz:P
a tak przynajmniej pogra więcej ludzi.
Pozdro
Heks nie da rady pobrać z oficjalnej:(.
Wyskakuje jakieś nowe okienko z pierdołami po chińsku:(.
Ale dzięki za chęci,
Prośba nadal aktualna:)
Pozdro
tam masz tą ikonę pod wymaganiami po prawej mi z tej stroni pobiera , moze odpal inna przeglądarkę
tam masz tą ikonę pod wymaganiami po prawej mi z tej stroni pobiera , moze odpal inna przeglądarkę
niestety ta ikonka sprawdza (przynajmniej u mnie) parametry pceta. Jesteś w stanie podać link bezpośrednio do pliku ?
dziwne bo link na tym prywatnym serwie do klienta jest taki sam jak na tym chińskim i wlaśnie teraz juz nie dziala , ftp://rawrgamerz.com/RawrRaiderZ.exe
No własnie może ten server jest już off:(.
Gra jeszcze ktoś na nim??
Mi też wyskakuje okienko i pisze, że muszę się zalogować, a próbując się zarejestrować trzeba podać koreański odpowiednik polskiego Peselu, a generatorów nie ma które by działały. Może ktoś wrzucić na megaupload z dobrym łączem? Błagam ;> Albo jak ściągnąć stamtąd? I jeszcze jedno - poda ktoś link do stronki tego priva? Bo http://rawrgamerz.com/ nie działa ... ;p
Admin nie ogarnoł serwa i postanowił go wyłączyć
A czy zamierza go wogole wlaczyc jeszcze ??
Zapewne ma go już w d*pie, bo sobie nie radził.
jeżeli byście go mieli na msnie by każdy wiedział że przeniósł strone i zaczyna od nowa z grą:http://takenent.co.cc/forum/ ub ją poprostu sprzedał komuś i ten zaczyna od nowa. na msnie napisał raiderz is coming back now on ..... ( i link do tej strony)