Ja już pykam, tylko coś mnie przycina na rozdziałce 1280 x 1024 i full detalach, dziwne.
RaiderZ - Beta
Zresetowali caly server bo przerwało pobieranie
No nic pobieramy od nowa... Wczesniej 180kB/s teraz 360kB/s słabo ale idzie
Ej nadal nie mam tekstur. Przeinstalowalem stery od karty graf. uaktualnilem DirectX i nadal nic. Jak polecil pabloeop odczekalem pare minut, pogrzebalem w zakladnach i nadal d*pa :/ pomoglby ktos bo ta gra jest zarabista :)juz sie zalogowalem i po calym swiecie lataja tylko lewitujace bronie. Pomocy!
A spróbuj przeinstalować grę, bo u mnie np. Są czarne twarze
serwer dziala jak ktos chce do glidi pisac na /f lub /w Auon /w Znikne
@Aeth
jak ci scina gre i masz karte od nividi to wejdz w panel sterownaia > panel nivida > i wyreguluj obraz 3d i wez na wydajność
Hje, tez sobie gram.
Nic: Xou, cleric.
Polacy, którzy posiadają komendy już niszczą grę... Ten news był niepotrzebny. ;/
No dlatego ja własnie usunełem ta grę bo to nie ma sensu.
nie ma co grac bo to mozna powiedziec zwyklle demo prawdziwej gry...do tego ostro niedopracowane....bo to zwykla kopia czegos jakiejs 1/10 gry
Może ktoś ma możliwość przerzucenia instalki na jakiś inny serwer ? Bo przy każdym restarcie serwera pobieranie jest przerywane i trzeba zaczynać od nowa..
Exile w najbliższym czasie zablokuje konsolę przynajmniej tak mi powiedział Ja idę grać nie wiem jak wy.
Admin właśnie uploaduje na Megaupload. jeśli nie możecie grać na nvidii ściągnijscie najnowszy PhysX!!!!!!!!!!!!!!
Elo dzisaj pobrałem RaiderZ ale mam mały problem gdzie mogę się zarejestrować
czytałem odpowiedzi gdzie mam napisac
prosił bym o odpowiedz dziekuje
smigam lvl 5 albo 6 defender
Nadal nikt nie ma jakichś zamiennych linków lub sposobu jak pobrać tego clienta bez przerywania ?
Chyba będzie trzeba poczekać aż admin wrzuci na megaupload..
jak wyjdzie pełna angielska wersja i całym klientem to wystartuje nowy prywatny serwer "Dex" obecnie ma serwery do Lineage2 i stoją pare lat bez wipe myśle ze warto chwile poczekać
Dziala serwer ? bo u mnie wywalilo z gry i jak robie relogin to widze tylko opcje i nic zrobic sie nie da
Ok. Tylko myślę,że wielu - tak jak ja - chciałoby najpierw obadać tę grę ,żeby przekonać się ,czy w ogóle warto czekać
Zapraszam na ts3. Czeka tam na was niespodzianka:)
ip: ts3.lameday.net
channel RaiderZ haslo raider
Serwer offline jak i strona i forum możliwe ze dzisiaj już nie wstanie