Chwilowo żadnym.
RaiderZ - Beta
Proszę, niech ktoś wrzuci samego launchera z taken, może ty heks. Bo clienta już mam pobranego.
Proszę, niech ktoś wrzuci samego launchera z taken, może ty heks. Bo clienta już mam pobranego.
launcher bedzię dostepny jutro przed startem bety , chyba ze stoi jakiś inny prywatny serwer ale to już musisz sam poszukac
A ten server jeszcze dziala bo storny nie ma patcha nie mam jak sciagnac ? rawrgamerz.com
Z tego co mi wiadomo to TakenZ tworzy swój server RaiderZ a tamten rawrz już padło bo był jego nie udanym projektem. Od poniedziałku rusza na nowo jednak aby uczestniczyć w becie trzeba zarejestrować się na forum i złożyć aplikację w odpowiednim wątku. Pierwsza fala potrwa od poniedziałku, do wtorku.Zaś kolejna zacznie się 2-4 dni później i będzie trwała już ok. 3 dni. Także zapraszam na: http://takenent.co.cc/forum/index.php // tam znajdziecie link do Clienta jak również do samego launchera. Aby połączyć sie z serverem TakenZ będzie wystarczyło zmienić adres IP w pliku Connect
Oki dzięki.
Zobaczymy co z tego będzie.
W tym temacie
http://takenent.co.cc/forum/showthread.php?t=16
można już zobaczyć kto dostał się do dzisiejszego testu.
Na liście mamy Polaka
DDevilPL
Ktoś jeszcze się dostał ?
Ja sie dostałem:)
Ja również
Ja także : >
Ja też się dostałem ciekawy jestem czy się coś zmieniło
, konsola pewnie dalej nie zablokowana ale to sie przekonamy za godzinke
Tak samo jak Ja No ale cóż wcześnie złożone aplikacje jednak były niezbędne.
Panowie mam pewien problem. Pobrałem client'a na lapku i po przerzuceniu z pendrive'a na dysk stacjonarnego po odpaleniu instalki kiedy sprawdza czy wszystko ok z instalatorem wyświetla mi się taki komunikat:

Ktoś wie co można na to poradzić?
Serwer wystartował ? nie mogę się połączyć z nim i patcha nie pobiera
??
Podmieniłeś pliki serwerowe ?
tak podmieniłem wszystko
Server słaby admin nie wyłączył konsoli i pewnie jakiś random gracz wejdzie i szybko pobanuje wszystkich.....
Dlatego ja dałem sobie spokój,nie chce mieć uraz do tej gry przez tego ,,priva".