bożż, skąd niby możesz wiedzieć, że za rok będzie git ? ogólnie nie rozumiem ludzi, którzy za wszelką cenę chcą od razu pokazać co potrafią... nagrywasz? to dobrze, spoko, ale ponagrywaj sam dla siebie lub dla garstki zaufanych i znających się na tym ludzi a nie puszczaj od razu wszystkiego w eter, bo spotka się to z ostrą krytyką. Szkoda mi się robi takich ludzi, sezonowców co to jak coś jest w modzie to się za to biorą ; )
propo majka, to nie musi być za 900zł ! nie ma sensu wydawać takiej kasy na samym początku bo zajawka może równie dobrze zniknąć, co w ogóle moim zdaniem mija się z celem skoro za 400-500zł możesz mieć w miarę dobrego majka pojemnościowego, sądzę, że przedmówca nie ma zielonego pojęcia o tym co mówi co mnie bardzo śmieszy ; ) i jestem pewny, że dla Ciebie na początek wystarczy zwykły mikrofon dynamiczny Shure'a, którego cena oscyluje w granicach 100-200zł a nie koło 1 klocka.
a teraz do kawałka, jak już powiedział krju, wypadasz z bitu, dla mnie to w ogóle nie wczuwasz się w bit, powinieneś z Nim płynąć na track'u, wydaję mi się, czy master w 1 i 2 zwrotce robiony przed dwóch innych typów? wokale się różnią lekko, ale mniejsza.
nie wiem skąd beat wziąłeś, bardzo udany i propsuje jeśli to ktoś z Twoich ludzi go zrobił ; )
e: panie ciasteczkowy potwór, dziwna sprawa, że koncert tabasko skończył się o 22, coś pan kręci : )