On to wie....
Nikt nie będzie Magikiem... Ale potrafi zaakceptować i nie zwraca uwagi na Ciebie i Twoje uwagi.
On to wie....
Nikt nie będzie Magikiem... Ale potrafi zaakceptować i nie zwraca uwagi na Ciebie i Twoje uwagi.
On to wie....Nikt nie będzie Magikiem... Ale potrafi zaakceptować i nie zwraca uwagi na Ciebie i Twoje uwagi.
Nie wiem kto to magik i chyba nie chce wiedzieć (słucham Buki np. Carpe Diem i Sumy Styli- np. Pluje "takim" rapem i kogoś tam jeszcze) , a co do tematu to po ćwicz trochę i będzie git
Magik to legenda rapu.
@Bladek
W końcu ktoś kto słucha Ciemnej Strefy
@Topic
Ćwiczcie ludzie, a będzie wam dane.
Magik to legenda rapu.
Oh my fucking god...
Za Magikiem nie przepadam, Ciemną Strefę hejce. Czy jestem dziwny bo slucham czegoś z przekazem?
Jak można tego RPK i Ciemnej Stefy słuchać, przecież tego powinni zakazać. Tych parę śpiewających marginesów społecznych zarobiło na koszulkach, bluzach. Teraz już w modzie nie jest JP, tylko RPK - jeszcze gorszy kał.
Akurat to Magik, że tak powiem, wprowadził modę na rap z przekazem i prawdą, jednocześnie dało się tego słuchać na tyle, iż puszczali to w radiu.
Jak już się tutaj w jakiś sposób chwalimy kawałkami, to proszę, jeden ode mnie. Taki zwykły, ale dopiero zaczynam także nie ma co liczyć na niewiadomo jakie skillsy:)
W rozmowę na temat Magika się z Wami nie zagłębiam, bo nic nowego z tego nie wyjdzie. Jedni powiedzą, że stał się popularny poprzez swoją śmierć, drudzy że nie mogą go słuchać, inni będą go wręcz ubóstwiać.
Jak można tego RPK i Ciemnej Stefy słuchać, przecież tego powinni zakazać. Tych parę śpiewających marginesów społecznych zarobiło na koszulkach, bluzach. Teraz już w modzie nie jest JP, tylko RPK - jeszcze gorszy kał.
Prawo ulicy- Nie gadaj za plecami. Powiedz im to prosto w oczy, to cię "wysłuchają".
Jest tam multum przekazów. Oczywiście dla niektórych to będzie gówno bo nie potrafią się wsłuchać w nutę.
I nie, mie ma tam tylko JP.
Prawo ulicy- Nie gadaj za plecami. Powiedz im to prosto w oczy, to cię "wysłuchają".Jest tam multum przekazów. Oczywiście dla niektórych to będzie gówno bo nie potrafią się wsłuchać w nutę.I nie, mie ma tam tylko JP.
Litości, rap od dresów dla dresów. Zaraz umrę ze śmiechu Ch*jowy technicznie i lirycznie, krótko mówiąc - kał.
Jak już się tutaj w jakiś sposób chwalimy kawałkami, to proszę, jeden ode mnie. Taki zwykły, ale dopiero zaczynam także nie ma co liczyć na niewiadomo jakie skillsy:) W rozmowę na temat Magika się z Wami nie zagłębiam, bo nic nowego z tego nie wyjdzie. Jedni powiedzą, że stał się popularny poprzez swoją śmierć, drudzy że nie mogą go słuchać, inni będą go wręcz ubóstwiać.
Wokal za głośno, do tego wyjechałeś z nim w dość kiepskim momencie. Popracuj nad masteringiem. Nie najgorzej.
Dzieciaku życia nie znasz. Od dresów dla dresów? Kto ci takie bajki wciska? Dobra koniec offtopu, bo nie o tym jest ten temat.
Dzieciaku życia nie znasz. Od dresów dla dresów? Kto ci takie bajki wciska? Dobra koniec offtopu, bo nie o tym jest ten temat.
Zgadzam się z Tobą.
Ja słucham Hemp Gru jeszcze jak nie robiło badziewiu węc tylko Klucz i Droga. Słucham jeszcze ZDR i RPK ale tak sporadycznie.
rpk , firma to to samo np teksty ,, a lamusy d*pa cicho " bardzo życiowe
PS popek został nietoperzem z zielonymi oczami http://glamrap.pl/1/4786-popek-wieszany-na-hakach-zmienil-kolor-oczu wszystko zaczyna się od 6:30
Ale Wy głupoty gadacie. To, że nie rozumiecie przekazu we wszystkich Sklepach RTV, to nie znaczy, że go tam nie ma. Jest to muzyka robiona przez streetowców i jest robiona dla streetowców. Przekaz jest twardy i prosty. Nie zrozumiecie go, jeżeli nie "mieszkacie" na ulicy. Osobiście nie jestem ulicznikiem, ale troche wyrozumiałości i każdy głupi może skminić, o co w tej muzyce chodzi. Chociaż z ulicznych rapów osobiście wolę W.E.N.E
W chwili obecnej polscy "raperzy" się dzielą na dwie kategorie - Ci pierwsi, śpiewają o tym, jak w tej polsce jest ch*jowo, jak to tam źle na ulicy mieszkać, że trzeba się z ziomaleczkami trzymać, że życie jest ciężkie itp. a druga grupa, robi piosenki o jebaniu policji, napierdalaniu lamusów, ruchanie pustaków i o ich za***istych, używanych autkach, które kupili po znajomości od szwagra.
Aha, i osoby, które "są JP", i twierdzą, że w piosenkach Firmy, RPK czy innego gówna jest jakieś przesłanie, są pierdolnięci i powinni udać się na przymusowe badanie psychiatryczne.
Popieram Warcrafta, tu nie trzeba nic rozumieć, wszystko masz podane jak na talerzu, bez żadnych metafor, czy powodów do refleksji, takie ot piosnki dla dzieci, które nic oprócz ,,j*bania policji, i hejterów,, nie potrafią zrozumieć.
Później biorą z nich przykład, i kończą w więzieniu, bądź pod sklepem, ja od takiego syfu trzymam się z daleka, bo codziennie widze jak to ludzi odmóżdża.
Ale co ja tam będę mówił, zaraz pewnie zbesztają mnie od ,,hejterów,, i ,,lamusów,, mimo wszystko, takie jest moje zdanie.
dokładnie są osoby które słuchają rpk/firme mają łysą głowę i myślą że są bogami i kozakami które niczego i nikogo się nie boją a najczęściej okazują to na słabszych ( btw nic nie mam do łysych głów ale są tacy co myślą że to daje + 100 do lansu )
W chwili obecnej polscy "raperzy" się dzielą na dwie kategorie - Ci pierwsi, śpiewają o tym, jak w tej polsce jest ch*jowo, jak to tam źle na ulicy mieszkać, że trzeba się z ziomaleczkami trzymać, że życie jest ciężkie itp. a druga grupa, robi piosenki o jebaniu policji, napierdalaniu lamusów, ruchanie pustaków i o ich za***istych, używanych autkach, które kupili po znajomości od szwagra.Aha, i osoby, które "są JP", i twierdzą, że w piosenkach Firmy, RPK czy innego gówna jest jakieś przesłanie, są pierdolnięci i powinni udać się na przymusowe badanie psychiatryczne.
To spierdalaj do mamusi pacanie. ch*j cie to obchodzi, że słucham CS. Równie dobrze mogę mieć polewę z ciebie, że nie słuchasz RPK, ZDR, czy HTA. Ogarnij.
@Eustachy
Następny znawca życiowy. Co cie to obchodzi, że ktoś ma zgoloną glace? Patrz na siebie. Przesłuchałeś 20 sekund jednej nuty Bonusa i lans. Masz jakieś kompleksy, że tak o dresach gadasz? Łyse glace to skiny.
Bonusa ?! oO i właśnie pokazałeś swój poziom i co cię nauczyło to twoje rpk ... i napisałem wyraźnie ( btw nic nie mam do łysych głów ale są tacy co myślą że to daje + 100 do lansu ) może niech te twoje rpk nauczy cię słuchać i czytać ze zrozumieniem ....
Masakra, dawno nie spotkałem się z osobami o tak ograniczonych horyzontach . Nie słucham osobiście bonusów i dudków ani też firm i innych w tym stylu, ale chęć rozszerzania wiedzy w dziedzinie tematu którym się interesujemy powinnno leżeć u podstaw każdego z nas. Więc każdy, który pisze jak szanowny pan "Warcraft" może eufemizując wy***rdal*ć dalej grać na komputerze w gry, pokazując 100% tunnelvision i brak jakiegokolwiek obeznania w temacie
.