Rappelz (PL) parę pytań

Przypominam, że każdy kiedyś tak zaczynał. Jak nie panterę to wilka (teraz tanie a więcej uników) bądź yeti. Wcale drogie nie są, na ogólnym jak poprosisz o pomoc to na bank się ktoś po czasie znajdzie

@Edit: Tak, na mobkach które zabijasz szybko. Tak najlepiej farmić.

Tsubaki, każdy tak zaczynał, ale jak zebrało się całe party panter to szybciej się biło, już nie te czasy.

@EDIT; ogólnie radze ci grać na początku uzdrowicielem lub peciarzem deva lub gaia.

Dzięki za motywujące słowa ;p. Grindować na mobach mojego lvl i sprzedawać puste karty? Czy muszę bić moby z kart żeby mi karta wyleciała?

Sam zaczynałem od nowa jakieś 1,5 miesiąca temu i w 3 dni wbiłem 56 więc nie tak trudno jednak.

@edit: Karty dropią losowo (oczywiście te które można dropnąć) np z centaura może ci wyleciec karta nagi etc

karty lecą losowo z moobków, tzn. że z kurzaka może dropnąć ci smok itp.

@EDIT; tak czy siak, życzę ci powodzenia, a łatwo nie będzie, można by rzec, że prawie niemożliwym jest grać solo w rappelza (pl) od początku.

Ok. Tsubaki grasz jeszcze? Mógłbym skontaktować się z tobą w grze?

Aktualnie nie mam czasu grać.

Duqual jaki serwer grasz?

Jutro zaczynam, napiszę ci jutro wiadomość gdzie. Na razie lecę. Dzięki za rady.

Graj na Serafinie to Ci pomogę, Pamiętaj stworzyć jedną z wymienionych prze zemnie powyżej klas, bo są najłatwiejsze na początek.

Jak na start bez peta, a chce być branym do pt to polecam uzdro/opiekun/palek zarobisz i robisz inna

palka nie, bo bez peta nie wezmą

Zrobiłem postać na Serafinie, nick Duqu, będzie to Uzdrowiciel albo opiekun Deva. Słyszałem że można sprzedawać napoje szczęścia, czy to prawda?

Tak

A gdzie i czy jest to opłacalne? I która profa byłaby lepsza na start opiekun czy uzdrowiciel?

W zasadzie na start to i ta i ta profesja dobra. Napoje szczęścia sprawdzasz po ile w danej chwili chodzą na aukcji i wystawiasz za tyle samo/mniej o trochę. Ewentualnie idziesz na rynek bastet i w stragan. Tylko wtedy nic innego robić nie możesz

A pet dla Uzdrowiciela jaki na początek?

Jaki lvl masz, bo nie wiem jaki dobić by z tobą expić ;x?

Ja narazie 9 robie questy na tej wyspie zaraz wychodze z niej.

ok to dogonie cie w 5 min i pojdziemy do arid ;) zaraz do cb napisze