Rappelz (PL) parę pytań

Ok, napisz do mnie w grze, nick jak już mówiłem Duqu.

Dla uzdro żółw dobry lub pantera

Już ma żabę r7 :) chciałem mu dać jeszcze eq na żabę, ale się wylogował, wbiliśmy po 40lvle, na dropiliśmy kart i innych śmieci. -jbc. eq dla peta dam ci jutro, albo jeszcze dziś, o ile wbijesz :)

Froippi sry karta graficzna mi sie przegrzala już wbijam ;p. Jak będziesz to napisz.

Froippi ja będę gdzieś koło 17.

Witam. Widzę, że gracie w Rappelz. Gdy zacząłem o tym czytać to pomyślałem o powrocie, lecz gdy wszedłem na konto zdziwiłem się bo nic na nim nie było. No i tu jest prośba, czy dałpby rade jakoś mi pomóc, gdyż wbiłem ten 20 lvl i dalej ciężko samemu mi grać ;/

UP wydaje mi się, że jesteś rasowym naciągaczem bo mi konto nawet po roku nieobecności zostawili w spokoju

Ja nie pisze ze macie mi dawać jakieś itemy czy coś w tym stylu chodzi o to żeby ktoś mi pomógł z lvl'owaniem

Może po prostu ktoś mi się wbił na te konto.

Froippi możesz wejść na Rappelz?

Froippi jak będziesz to napisz tutaj posta o której możesz dać mi te eq na żabe.

Również pomyślałem o powrocie do gry, sam sobie bym poradził ale ciekawi mnie tylko jedno ... zmieniło się coś w kwestki "dplf x lvl pet r7" czy bez peta r7 dalej ani rusz w pt?

Swojego głównego konta już nie posiadam dlatego bym zaczynał od 0.

Dalej jest to samo, ale trafiają się dobroduszni ludzi którzy pomogą. Ja dziś już 50 lvl wbiłem z pomocą. Ale drop w porównaniu z tym co kiedyś było to bajka, 6 kart w arid i to rzadkie +

Froippi jesteś?

Jakie eq mam zrobić dla żaby r7? Chce z nią solować Arid.

Z żabą r7 to ty możesz solować arid nawet z łukiem na 1 lvl xD

No wiem. Ale ona tak mało im zabiera.. Nw czemu ;/

A używasz odłamków na mobkach?

Używam, ale mam tą um na bardzo małym lvlu :). Ulepszam ją i już lepiej :). Mam jeszcze pytanie, gdzie mogę kupić poty regenerujące pm? Bo u kupca tylko na hp.

Potek nie ma, ale masz żarełko na mane. Bardzo się opłaca bo regeneruje mp/hp Tobie i petowi

Ok. I jeszcze jedno. Jak zrobić tak żeby mój pet przyciągał mobki a nie ja?