Ok, napisz do mnie w grze, nick jak już mówiłem Duqu.
Rappelz (PL) parę pytań
Dla uzdro żółw dobry lub pantera
Już ma żabę r7 chciałem mu dać jeszcze eq na żabę, ale się wylogował, wbiliśmy po 40lvle, na dropiliśmy kart i innych śmieci. -jbc. eq dla peta dam ci jutro, albo jeszcze dziś, o ile wbijesz
Froippi sry karta graficzna mi sie przegrzala już wbijam ;p. Jak będziesz to napisz.
Froippi ja będę gdzieś koło 17.
Witam. Widzę, że gracie w Rappelz. Gdy zacząłem o tym czytać to pomyślałem o powrocie, lecz gdy wszedłem na konto zdziwiłem się bo nic na nim nie było. No i tu jest prośba, czy dałpby rade jakoś mi pomóc, gdyż wbiłem ten 20 lvl i dalej ciężko samemu mi grać ;/
UP wydaje mi się, że jesteś rasowym naciągaczem bo mi konto nawet po roku nieobecności zostawili w spokoju
Ja nie pisze ze macie mi dawać jakieś itemy czy coś w tym stylu chodzi o to żeby ktoś mi pomógł z lvl'owaniem
Może po prostu ktoś mi się wbił na te konto.
Froippi możesz wejść na Rappelz?
Froippi jak będziesz to napisz tutaj posta o której możesz dać mi te eq na żabe.
Również pomyślałem o powrocie do gry, sam sobie bym poradził ale ciekawi mnie tylko jedno ... zmieniło się coś w kwestki "dplf x lvl pet r7" czy bez peta r7 dalej ani rusz w pt?
Swojego głównego konta już nie posiadam dlatego bym zaczynał od 0.
Dalej jest to samo, ale trafiają się dobroduszni ludzi którzy pomogą. Ja dziś już 50 lvl wbiłem z pomocą. Ale drop w porównaniu z tym co kiedyś było to bajka, 6 kart w arid i to rzadkie +
Froippi jesteś?
Jakie eq mam zrobić dla żaby r7? Chce z nią solować Arid.
Z żabą r7 to ty możesz solować arid nawet z łukiem na 1 lvl xD
No wiem. Ale ona tak mało im zabiera.. Nw czemu ;/
A używasz odłamków na mobkach?
Używam, ale mam tą um na bardzo małym lvlu . Ulepszam ją i już lepiej
. Mam jeszcze pytanie, gdzie mogę kupić poty regenerujące pm? Bo u kupca tylko na hp.
Potek nie ma, ale masz żarełko na mane. Bardzo się opłaca bo regeneruje mp/hp Tobie i petowi
Ok. I jeszcze jedno. Jak zrobić tak żeby mój pet przyciągał mobki a nie ja?