Zależy w co kto gra... Jedni grają w CS'a to będą go bronić... Kozak gra w WarRocka i go będzie bronić... Wg mnie słusznie... Gra jest na prawdę dobra (sam w nią gram), grałem w AoT'a, ale z kolegami z klanu postanowiłem spróbować czegoś nowego... Pograliśmy trochę i nam się spodobało, oni wrócili jednak do AoT'a, a ja z 2 sobie gram w WR... (Co prawda mam dupnego kompa co trochę mi niektóre mapy ogranicza)... Fakt przyznam wam że jest dużo Hackerów... Ale jest to kwestia znalezienia dobrego serva... Bo tylko indianin albo imbecyl grałby na niemcach, etc. W 80% hackerzy to są polacy, ale 60 % z nich hackuje na obcokrajowych servach (narodów których nie lubią)...Ale pozostałe 40% POLSKA!;/, ale przecież zawsze można wyjść i iść na inny server. K2 cały czas próbuje usunąć hackerów i przyznam kiedy kupili na 30 dni HS'a (Hack Shield) przez pierwsze 3 dni był spokój totalny, ale po tygodniu zaczęło się robić coraz więcej hacków... Ale starają się jak mogą, póki chcą ich unieszkodliwić to jest dobrze... Fakt faktem, że sporo rzeczy jest na premkę, ale od czasu do czasu te 17 zł na miesiąc można wydać... Z czegoś gra musi się rozwijać... Grałem w CS'a ale nie przypadł mi do gustu... Przez niektóre drobnostki... Może do się wydać weteranom śmieszne, ale to jest moja opinia! Np po skoku lub zeskoczeniu z czegoś spadam na ziemię i łapie mnie jakiś paraliż... Co ja jestem dziadek 60 letni czy co żeby mnie skurcze łapały? Po 2 te okropne muzyczki po końcach rundy... Normalnie można ogłupieć... Po 3 jakaś je**** strefa rashów na niektórych servach.... Po 4 granaty które są większe od ręki kolesia i lecą koślawo jakby się czegoś napiły... Po 5 osiemdziesiąt miliardów broni,a w tym po 3 każdego rodzaju które tak samo strzelają z takim samym odgłosem tylko inaczej wyglądają, żenada... Kolejna rzecz to jest to "piękny celownik optyczny w broniach takich jak steyr czy tam jeszcze jakieś... Zamiast normalnego celownika tylko tak jakby głowę bliżej broni przystawiał... Tak samo czas na kupienie broni... Co za łoś to wymyślił, że tylko przez czas odprawy może je kupować? A następna rzecz dlaczego nie można sprzedawać broni...?Może i jest to kwestia przyzwyczajenia, ale wg mnie Cs to najgorsza gra jaką widziałem, no może TCE jest na tym samym poziomie...
CS
ALE PRZYPOMINAM TO TYLKO MOJA OPINIA!
Mógłbym jeszcze wiele napisać, ale i tak nikomu by się potem czytać nie chciało...