Wyskoczyli zza rogu, a ja bez celownika i zooma headzik. Phi
Recka Warrock
No i właśnie o to mi chodziło
w ruchu jest zerowa szansa na trafienie w cel
Przecież tu nic nie pisze o ruchomym celu, tylko o oddawaniu strzału w ruchu.
Czekaj, ja podsumuję, a ty zrozumiesz:
Ja biegłem
On biegł (tzn wyskoczył zza rogu)
Ja strzeliłem i head
I tyle.
Więc:
a)wbiegłeś centralnie na niego
"celownik" (a raczej środek ekranu w tym wypadku) znajdował się w zupełnie innym miejscu
c)bajki opowiadasz. Bo awp w cs'ie tak po prostu nie działa, no chyba, że przeskoczyłeś z poziomu
Trafiam w nogę jak celuję heada...
do proawp a'la Luq.
Można strzelać bez przymierzenia, przynajmniej na NS. Może i Luq, ale ogromny skoro zrobiłem to dwa razy. Celownik nie wiem jak był, bo to było pół sekundy, reakcja zwierzęca normalnie.
Czy ja coś pisz o strzale bez przymierzania/zooma? Chodzi o to, że strzał z awp w ruchu może być celny tylko na dystansie kilku metrów, jeśli dalej masz wątpliwości to spójrz na to demo i gdzie awp posyłało kule gdy gracz oddaje strzały w ruchu.
proponuje dyskutowac na PW
A skoro mowa o cheaterach w WarRocku.... Z tego co pamietam w CS'ie wcale nie bylo ich mniej.... Bo system AntiCheat w CS'ie jest jeszcze gorszy niz w PunkBuster w americans army albo BattleField .
Już w ogóle nie będę pisał na ten temat, dlatego że... dlatego
PunkBuster jest również w WarRocku, ale nie oszukujmy się - żaden Anticheat nie działa poprawnie.
boze najlepsza grą jest rohan i koniec .pl
A żeś z Rohanem wyjechał ... Od rochanu lepszy jest Soldat i w sumie to alternatywa dla c-s'a
boze najlepsza grą jest rohan i koniec .plej piszesz nie w temat my tutaj o War rocku gadamy i o sprawach z nim związanymi
Dokładnie temat o recenzji a już 4 strony off topu :mrgreen:
Dokładnie temat o recenzji a już 4 strony off topu :mrgreen:
4 strony Offa no i plus 2 posty.. moj i TWOJ
Dzisiaj włączyłem WarRocka, żeby sprawdzić. Niemal na każdym serwerze, w który wszedłem był jakiś cziter.
Gram w WarRocka od open bety, czyli od jakiś 2 lat. Gra nie jest idealna co jest w większości winą cheaterów, którzy odstraszają nowych graczy =/ Dlatego k2 wpadło na bardzo dobry pomysł, czyli stworzenie roomów na określony lvl. Każdy wie, że cheaterzy to zazwyczaj noob acc z niskimi lvlami, dlatego zachęcam do wbicia tego 11lvl i grania spokojnie na roomach z ograniczeniami lvl.
Swoją drogą pierwszy błąd polskiego gracza - wejść na polski serwer Cziterów nie znajdziesz na np. UK gdzie często grywam.
A to dlatego, że na Wyspach nie rodzi się tyle neo kidów co w Polsce ^^ Dzieciaki, którym nic nie wychodzi potrzebują się dowartościować i dlatego cheatują = /
Teraz cheaterzy są wszędzie. Zrobiłam mały test: Weszłam na 20 roomów na 5 serverach. Na 16 był co najmniej 1.
Znalazłam też jeden pt. "only cheaters".
Już mówiłem, że cheaterzy są na roomach bez limitu lvli Jakbyś weszła na 11+ na 20 roomów byłby 1 cheater
Realizm w Warrock ?? :mrgreen: a od kiedy żołnierze skaczą jak króliki żeby ich kule nie dosięgły albo podbiegają pod czołg wroga by niespodziewanie podłożyć minę w 2 sec ?? :mrgreen: jak by tak wojskowe realia wyglądały to by miejsc na cmentarzu nie wystarczyło :mrgreen:
WR nie można porównywać do Cs'a bo to dwa rożne gatunki :-P