Też nie widzę nic złego w reflinkach, mimo że sam nigdy tu żadnych nie wstawiałem i nie mam zamiaru.
Nie jestem w stanie zrozumieć kogo boli to że ktoś inny wstawi reflink żeby dostać pare punktów w jakiejś grze. Tym bardziej jeżeli tak jak ktoś wspomniał byłyby to odnośniki do stron o "zakazanej" treści to delikwent byłby banowany, nie ważne czy to pseudo reflink czy nie.
Reflinki powinny być zakazane. Forum jest do dzielenia się informacjami a nie do zdobywania pierdół poprzez refy. Jeśli będą dostępne to wpadnie fala dzieciaków robiących konta tylko po to żeby dać posta z refem i coś na tym zyskać. Jak chcesz dać komuś refa to wyślij priva z takim linkiem. Forum jak już wspomniałem ma być z założenia miejscem do dzielenia się informacjami oraz miejscem rozmów a nie obszarem, który będzie traktowany jako możliwość nafeedowania się.
Nope, jakoś w dziale z "szukam mmo" ktoś potrafił wpaść na pomysł że można go udostępnić dopiero od iluśtam postów (co jest swoją drogą bez sensu), czemu nie można zrobić czegoś podobnego z ref linkami? Myśle że osoby posiadające już jakiś staż na forum i wymaganą ilość postów mogłyby wstawić sobie ten reflink nawet w sygnaturze czy tam jednym temacie podpięty do swojej wypowiedzi.
Reflinki kogoś bardzo bolą "bo tak", lub/i ma wstręt do nich ponieważ z tego co widze nawet nie próbują tego jakoś zmienić ani zastanowić sie nad tym, taki regulamin i tyle, nie ingeruj, nie dyskutuj, nie to nie, bo tak.
Miałem kiedyś nauczyciela którego jak prosiliśmy o rozwinięcie myśli/wyjaśnienie to mówił "tak wynika z kartki"
Salek czy to pan panie Adam?
No chyba że kogoś tak bolą bo jak sam wysyłał do znajomych to nikt nie chciał klikać