Regin of Revolution: Husaria

Witam. Chcę was zaprosić do wspólnej rozgrywki w grze R2: Reign of Revolution. Jako że gildia w Prius online zdobyła spore zainteresowanie pragnę zgromadzić kolejną grupę pod nazwą Husaria, która wspólnie stworzy elitę polskich graczy w tej jakże innowacyjnej grze. Każdy chętny proszony jest o wpisanie w odpowiedzi nicku i wybranej przez siebie klasy postaci. Ewentualnie można pisać na gg do mnie. Jeżeli osiągniemy odpowiednią popularność stworzę TS.

Ja dokładnie jeszcze klasy nie jestem pewien ale nic Xaros i Xaorus są zaklepane :D

Interpretacja

Husaria z czym wam się kojarzy takie pojęcie? Każdemu polakowi na pewno z ogromnymi rycerzami na koniach w ciężkim orężu. Gdy jadą słychać turkot skrzydeł na ich plecach. W pojeciu gracza jest to najbardziej znana polska gildia, która sieje postrach nawet wśród zagranicznych zgromadzeń. Czego chce prawdziwy rycerz ? Chwały wśród sprzymierzeńców. To nasze szeregi wam zapewnią. A wiec ja Xaorus każdemu z was dam wszystko czego zechcecie. Zapraszamy wszystkich.

Co do wymagań

Nie chcemy zbyt wiele. Mądry umysł, dobry humor i wspólny szacunek. To wystarcza żeby gra była przyjemnością.

Zakazuję używania jakichkolwiek obraźliwych wobec siebie słów gdyż to niszczy społeczność.

Zaczynamy

Rozgrywka rozpocznie się na wakacjach wiec będę najprawdopodobniej do godziny 15-16. O każdej porze powinna znaleźć się jakaś dusza online. Będę prowadził agresywną politykę aby w tym tygodniu zaliczyć kilka walk gildii jeżeli tylko będzie okazja oraz wiele innych krwawych walk. Chciałbym aby już na początku nasza społeczność zdobyła uznanie.

Wspólna gra

Więc jeżeli ktoś chce grać przez TS3

Ip: 94.23.203.221 w nowej wersji ts3 port nie jest wymagany, kan R2 Reign of Revolution. Całość leży zaraz nad poczekalnią. Oczywiście jest tez możliwość pisania w oknie chatu w zakładce Guild.

Nie zwlekaj i dołącz do najbardziej szanowanej gildii polskiej na świecie !!!! Zapraszam Xaorus

Piszę się na to. Mam już key'a od naszego wspaniałego admina i tylko czekam, aż wystartuje CB. ;)

//Edit: Może źle wyskoczyłem, chodzi Ci o te R2 Online, co CB ma teraz wystartować?

Tak właśnie o tą grę mi chodzi. R2 (Reign of Revolution)

No to jak mówiłem, na mnie możecie liczyć.

Kluczyk mam więc mogę zagrać.

Nicki:Eranga,Garanius. (wara od nich) :D

Też mam kluczyk i chętnie się przyłącze :D

Nick: Harpagan Klasa: Knight albo Ranger w czwartek się zobaczy ;P

Ja także mam klucz , i jak narazie piszę się na to.Co do nicków(AviLight lub zloty147).

Widze sporo chętnych. Dobrze się zapowiada. Jeżeli gra jest tak piękna na jaką wygląda to trzeba wyłapać wszystkie błędy do czasu OB. A wiec potrzebujemy więcej wojowników.

Jak zakupie kompa to też wbije :)

Ofc. bede grał archerem

Mam key'a juz mi sie pobiera R2 i bede grał na nicku Ishigawa, a kim bede gral to zobaczymy bo nie wiem jakie sa klasy ale pisze sie jako Tank czyli jakis Warrior albo Knight zalezy co jest :D

Witam pisze sie na wspolna zabawe - nie wiem jaka klase zrobie , nad nickiem takze mysle;]

Jak ci się pobiera? Ja mam zablokowany download.

mnie sie normalnie pobiera full download

macie moze jakas stronke z opisem postaci???

A no fakt, pobiera już. Ciekawe, czy działa. ;d

ale przez torrent nie chce isc

Nick: Aranisus

Klasa: Rogal z transformem pod hella/infinite, jeszcze się zobaczy, ale chyba bardziej pod infinite.

Grałem długo na rosyjskiej wersji.

Brejdak

Klasa jeszcze nie wiem

No i proszę. Spora ekipa. Ja może jeszcze kilka osób z Priusa zwerbuję.

O której w ogóle to startuje ? Prawdopodobnie też z Wami pogram. Nick Graba, klasa - jeszcze nie wiem