Witam. Chcę was zaprosić do wspólnej rozgrywki w grze R2: Reign of Revolution. Jako że gildia w Prius online zdobyła spore zainteresowanie pragnę zgromadzić kolejną grupę pod nazwą Husaria, która wspólnie stworzy elitę polskich graczy w tej jakże innowacyjnej grze. Każdy chętny proszony jest o wpisanie w odpowiedzi nicku i wybranej przez siebie klasy postaci. Ewentualnie można pisać na gg do mnie. Jeżeli osiągniemy odpowiednią popularność stworzę TS.
Ja dokładnie jeszcze klasy nie jestem pewien ale nic Xaros i Xaorus są zaklepane
Interpretacja
Husaria z czym wam się kojarzy takie pojęcie? Każdemu polakowi na pewno z ogromnymi rycerzami na koniach w ciężkim orężu. Gdy jadą słychać turkot skrzydeł na ich plecach. W pojeciu gracza jest to najbardziej znana polska gildia, która sieje postrach nawet wśród zagranicznych zgromadzeń. Czego chce prawdziwy rycerz ? Chwały wśród sprzymierzeńców. To nasze szeregi wam zapewnią. A wiec ja Xaorus każdemu z was dam wszystko czego zechcecie. Zapraszamy wszystkich.
Co do wymagań
Nie chcemy zbyt wiele. Mądry umysł, dobry humor i wspólny szacunek. To wystarcza żeby gra była przyjemnością.
Zakazuję używania jakichkolwiek obraźliwych wobec siebie słów gdyż to niszczy społeczność.
Zaczynamy
Rozgrywka rozpocznie się na wakacjach wiec będę najprawdopodobniej do godziny 15-16. O każdej porze powinna znaleźć się jakaś dusza online. Będę prowadził agresywną politykę aby w tym tygodniu zaliczyć kilka walk gildii jeżeli tylko będzie okazja oraz wiele innych krwawych walk. Chciałbym aby już na początku nasza społeczność zdobyła uznanie.
Wspólna gra
Więc jeżeli ktoś chce grać przez TS3
Ip: 94.23.203.221 w nowej wersji ts3 port nie jest wymagany, kanał R2 Reign of Revolution. Całość leży zaraz nad poczekalnią. Oczywiście jest tez możliwość pisania w oknie chatu w zakładce Guild.
Nie zwlekaj i dołącz do najbardziej szanowanej gildii polskiej na świecie !!!! Zapraszam Xaorus