23czerwca
Jak ktoś ma pytania to pisać na PW, chętnie posłużę radą.
23czerwca
Jak ktoś ma pytania to pisać na PW, chętnie posłużę radą.
Piszę się na to tylko klasę nie wiem jaką wybiorę.
nick: Devanzo/Devanso
Klasa: support (healer).. jak jest xD
To jednak nie będzie dziś, jak pisał admin? ;>
Dzisiaj się zaczynają dla zwycięzców konkursu. Wejdź na stronę i kliknij Start Game, wyskoczy napisz że musisz poczekać do 23.
Team Speak 3 do R2
IP: 94.23.203.221
W nowej wersji TS3 port nie jest wymagany
Mój nick : Wojo
Kanał : R2 Reigin of Revolution" leży zaraz nad Poczekalnią.
Ja jak zdarze napisac magisterke to chetnie tez zagram Nick zapewne Weandil , co do klasy to pewnie jakis DD/DPS czyli archer badz mag ;p
ja już pobrałem , nick- Karoru
Ja mogę dołączyć. Zaraz powinno mi się gra zainstalować. Będę jakimś wojownikiem czy jakimś w tym stylu. w MMORPG gram sporo więc będę się mniej więcej na tej grze znał... Muszę jakies podania składać itp.? Mam nadzieje że nie.
Dodam jeszcze to ze bede sie nazywal w grze Mauserek.
Też się piszę ;D Nick: pewnie Kretu a o klasie jeszcze nie myślałem.
dobra ja też się pisze nick zederich albo remaker klasa nie wiem jeszcze ale będzie to jakiś mag
Czekajcie! Znajdzie sie miejsce dla mnie?
Nick: Landrynka 567 (Wiem ze lubicie landrynki, tylko zostawcie moj nick w spokoju!)
Dla każdego znajdzie sie miejsce.
Witam. Chciałbym zaproponować wszystkim chętnym do dołączenia na wspólny team speak 3 multi MMO na którym zbieramy ekipę do R2 A apropo husarii cóż, jeśli lider ma zamiar grac tak jak w priuse 3 dni to nie widzę sensu dołączać do husarii PS. oto dane na Team Speak 3 Ip. 94.23.203.221w nowej wersji TS3 nie trzeba wpisywać portu. Zapraszam na kanał zaraz nad poczekalnią "R2 Reigin of Revolution"Mój nick : Wojo
Drogi panie. Sory bardzo że obraziłem Cię nie grając dzień czy dwa w Priusa. Miałem na ten czas ciekawsze zajęcia niż granie całym dniem na kompie. Mam życie osobiste. Nie będę siedział przecież cały dzień na kompie. Zresztą ostatnio próbowałem nagrać Mój pierwszy raz z...
Dołączam się. Będę grał pod nickiem: Tsukuyomi albo Silveer. Do zobaczenia w czwartek.
Tak sobie sledze ten temat i chyba też się na to pisze ^^
NICK: Sidonis
KLASA: no to się jeszcze pomyśli ale zapewne jakiś rouge albo mage coś w tym stylu ;D
propos TS'a to mi sie ten pomysl podoba
Dobra sprawa ten TS. Zapewniam ludu mój, że nie odejdę od Regin of Revolution. Dlaczego ? Prosta odpowiedź bo czekam na tą grę już rok. Zresztą co ja się tu będę tłumaczył. (Mroczny tekst) Jeżeli ktoś zrobi mi na serwerze polską gildię zadającą ból naszej reputacji oraz zabierającą ludzi obiecuję wam mój ludu. Zniszczę go, zabiorę ziemie, zamki, wioski, uprowadzę dziewice i zabije bydło a chaty spłoną w ogniu rozpaczy. Dziękuję A wiec zapraszam nowych wojowników żądnych chwały i respektu wywodzącego się z przynależności do szlachetnej Husarii.
Jeżeli będzie taka potrzeba to ja na luzie mogę stworzyć własny kanał.
Dołączam się również. Nick Nehan klasa Warrior
Z chęcią z wami zagram tak jak niektórzy czekam spory kawał czasu na grę ale jeszcze nie wiem jaką klasą będę grał.
Ja nie wiem, czy dobrze przeczytałem, ale ta CB ma być tylko do 30?
Ja chętnie, ale jaki jest sens tworzenia gildii na 7 dni bety? I btw. nie Regin, tylko Reign of Revolution Regin... od razu mi się pewna książka przypomina
Nick zapewne Sheala/Shaela/Shealia (lubię grać damskimi postaciami )
Coś rogalowego albo warriorowego, się zobaczy w praniu.