Regin of Revolution: Husaria

Tak samo gran wi-fi i gra śmiga, grałem rano do 12 i teraz włączyłem i wszystko działa. Ale Webzen pisał na stronie, że mogą być problemy z łącznością...

Ja używam na stancji liveboxa i nie mogę wejść do gry, za ~3h będę w domu, tam mam router i będę kombinował.

Ok, w domu mi wszystko działa, widocznie problem jest z tymi liveboxami i innym badziewiami od TP(na chacie tez mam TP, ale przez router).

No i co dzis start a tu na TS nikogo niema nawet pokoju niema WTF :/

Już gram w to kilka godzin i widzę że Polacy zaczęli niszczyć tą grę: przeklinają, kłócą się (i co mnie najbardziej drażni zadają banalne pytania typu np. jak się używa poty)to samo było pierwszego dnia open bety Kabod online (Ci co grali na samym początku wiedzą o czym pisze). Pewnie odpadnie połowa graczy która się zgłosiła do gildii Husaria widziałem że już inne Polskie gildie rekrutują wszystkich graczy jak leci.

ja juz sie wypisuje.. wgl nieczaje co i jak te questy sa meczace i wgl :) poczekam na obt ale wadpie ze wroce :) lvl 11 jak co xD

Witam, mam ten sam problem z zalogowaniem j/w. Chce zapytać tylko czy ktoś z netem od TP +livebox może normalnie grać?, gdyż wtedy będę wiedział że problem jest z mojej strony.

Nick: gorkina

Klasa: Ranger

Nie wypał jakiś na razie z tą gildią przez problemy z netem niektórych i w ogóle w grze. Ludzi w gildii jest ~ 20 (ze ~100 zapisanych), do tego jest pierwszy war z innovators, a w gildii łączenie ze mną low lvle... (nie wiem jak Artcik, i na pewno są jakieś high, ale dostajemy w du*e...) i przez to nie można expić, bo siłą rzeczy się pada...

Ja na razie odpuszczam gildie, na obt, albo cbt się zobaczy, teraz jak wiadomo, co nabijesz to stracisz wiec i tak nie ma to większego sensu a wczesniejsze założenia Xaoursa (które popierałem) też już straciły znaczenie bo polacy z Husarii czy nie z serwera zrobili co zrobili i opinia jest jaka jest.

niech guild master napisze do mnie na gg jutro jak będzie w grze to w końcu mnie zaprosi do tej gildii

UWAGA do wszystkich co maja liveboxa znalazlem wlasnie stary modem od TP podlaczylem go zamiast liveboxa i okazuje sie ze moge sie zalogowac normalnie bez problemow , czyli juz na 100% wychodzi ze winne ponosi LIVEBOX :(

Ja mam liveboxa i grami mi śmiga.Łączę się z netem przez wi-fi.A po za tym gra fajna tylko trzeba poświęcić jej mnóstwo czasu żeby skumać co i jak.

Mój apel do Husarii

A wiec. Gildia jest Artcika czy jakoś tak(bez obrazy zapomniałem nicku), ale tylko na papierku. To moje przedsięwzięcie, za które niestety na razie nie mogę odpowiadać, gdyż mam problemy z połączeniem. Jeżeli komukolwiek w tej chwili nie odpowiada wasz tymczasowy kapitan proszę się nie złościć. Życie jest takie, że płata figle. U mnie jaki i u wielu innych graczy takie coś się stało, czego niestety nie jesteśmy w stanie puki co naprawić z przyczyn czysto technicznych. Proszę o cierpliwość. Kiedy tylko rozpocznie się OB to ja stanę na waszym czelę i poprowadzę wszystkich do zwycięstwa. W końcu zasmakujecie sukcesów na tle walk guildu. Obiecuję, że przejdziemy w R2 do historii.

P.S

Co do społeczności. Przez czas cb ludzie mają czas na rezygnację czy też ewentualną zmianę swojego zachowania. Mam nadzieję, że wszyscy psujący naszą i tak potarganą opinię odejdą z tej gry. Jeżeli w czasie OB i późniejszej fazy gry znajdzie się osoba w gildi psująca wizerunek automatycznie bez ostrzeżenia wyleci. Osoby, które nie będą w Husarii a mimo tego będą psuć zdanie o Polakach zostaną zawieszeni w prawie dojścia do naszej grupy. Dlaczego ? Bo ja tak mówię i tak ma być ! Koniec z idiotyzmem wywodzącym się z jakichś głupawych gier. Zakończę to w R2 osobiście. Wytępię, spalę i okradnę a dziewice uprowadzę do naszych chat ! Koniec chamstwa i tego co robią dzieciaki z naszym autorytetem.

Dziękuję za uwagę! Do zobaczenia w R2

Ja mogę komuś oddać, bo nie gram.

przechwytywaniedj.png

z tego co tu wiać open beta powinno zacząć się za niecałe 3 tygodnie

http://r2online.webzen.com/event/Teaser/service_pop.html

dragoner jakbys przeczytal podpis pod "... will begin with four user tests..." czyli to jest notka o alpcha testach (user testach ) ktore wlasnie ruszyly nie ma zwiazku to nic z Closed Beta ktora ruszy xxx czasu po user testach a co dopiero Open Becie

a to sorry za wprowadzanie w błąd myślałem że testy closed beta podzielili na cztery fazy

@Xaorus

Lepiej najpierw się zajmij swoją gildią, i nie wiem co cię interesują Polacy poza twoją gildią (no może lubisz jak ludzie zachowują się jak się im zagra :), bez obrazy nic do ciebie nie mam ale był Pan na Aika podobny do ciebie i nikt go nie lubił bo się mieszał w sprawy ludzi poza jego gildią, po prostu cię uprzedzam żebyś nie zrobił głupoty (no ale powodzenia z gildią)

Mam nadzieję że jak będzie już full wersja to coś się zmieni bo na razie lipa, no ale początki zawsze są trudne

Witam. Chcę was zaprosić do wspólnej rozgrywki w grze R2: Reign of Revolution. Jako że gildia w Prius online zdobyła spore zainteresowanie pragnę zgromadzić kolejną grupę pod nazwą Husaria, która wspólnie stworzy elitę polskich graczy w tej jakże innowacyjnej grze. Każdy chętny proszony jest o wpisanie w odpowiedzi nicku i wybranej przez siebie klasy postaci. Ewentualnie można pisać na gg do mnie. Jeżeli osiągniemy odpowiednią popularność stworzę TS.

Ja dokładnie jeszcze klasy nie jestem pewien ale nic Xaros i Xaorus są zaklepane :D

Interpretacja

Husaria z czym wam się kojarzy takie pojęcie? Każdemu polakowi na pewno z ogromnymi rycerzami na koniach w ciężkim orężu. Gdy jadą słychać turkot skrzydeł na ich plecach. W pojeciu gracza jest to najbardziej znana polska gildia, która sieje postrach nawet wśród zagranicznych zgromadzeń. Czego chce prawdziwy rycerz ? Chwały wśród sprzymierzeńców. To nasze szeregi wam zapewnią. A wiec ja Xaorus każdemu z was dam wszystko czego zechcecie. Zapraszamy wszystkich.

Co do wymagań

Nie chcemy zbyt wiele. Mądry umysł, dobry humor i wspólny szacunek. To wystarcza żeby gra była przyjemnością.

Zakazuję używania jakichkolwiek obraźliwych wobec siebie słów gdyż to niszczy społeczność.

Zaczynamy

Rozgrywka rozpocznie się na wakacjach wiec będę najprawdopodobniej do godziny 15-16. O każdej porze powinna znaleźć się jakaś dusza online. Będę prowadził agresywną politykę aby w tym tygodniu zaliczyć kilka walk gildii jeżeli tylko będzie okazja oraz wiele innych krwawych walk. Chciałbym aby już na początku nasza społeczność zdobyła uznanie.

Wspólna gra

Więc jeżeli ktoś chce grać przez TS3

Ip: 94.23.203.221 w nowej wersji ts3 port nie jest wymagany, kan R2 Reign of Revolution. Całość leży zaraz nad poczekalnią. Oczywiście jest tez możliwość pisania w oknie chatu w zakładce Guild.

Nie zwlekaj i dołącz do najbardziej szanowanej gildii polskiej na świecie !!!! Zapraszam Xaorus