Albo wina dostawcy albo systemu próbujcie odpalić grę w trybie zgodności z xp i uprawnieniami administratora. Wątpię że to pomoże ale spróbować nie zaszkodzi Kochane tp lol hehe
Regin of Revolution: Husaria
Odpalac juz probowalem doslownie wsyztskie launchery na administartor i zgodnosci z win xp nawet w systemie webzen launchera tez tak ustawilem i nic no trudno zostaje czekac na CB ..
Ale syf. Mam nadzieję że po tych testach się to zmieni bo ja internetu na pewno nie zmienię.
Pewnie kwestia portów, nie wiem czy w tp można samodzielnie coś zrobić(pewnie nie) zostaje jeszcze możliwość skontaktowania się z dostawcą.
Używacie kabla czy wifi?
problemem może być fakt iż full ludzi teraz próbuje się zalogować. ja za którymś razem się w końcu zalogowałem.
Kabla. A jak stoi sprawa z era internet ? Pewnie trzeba sporo kasy na taki myk.
Edit
Tu nie chodzi o logowanie a o połączenie z serwerem.
Ja mam za darmo internet w telefonie więc mi rybka, ale chciał bym aby webzen rozwiązał problem, bo w tym momencie są dla mnie żałośni.
Łączcie się po proxy xD
Mając neostrade nie można zmienić proxy bynajmniej jakiś czas temu
Dobra ja odpuszczam chyba ;(
Ja też korzystam z TP i nie mam żadnych problemów z wejściem do gry.
O proszę. Kabel czy Wi-Fi ?
#@&^%# !!! to co jest tego wszystkiego przyczyną #$^%$ !!!
Używam kabla
Ja używam na stancji liveboxa i nie mogę wejść do gry, za ~3h będę w domu, tam mam router i będę kombinował.
Ja też lifebox ale stacjonarnie bez żadnego wi-fi po prostu od gniazdka do boxa i z boxa do kompa. Coś innego musi to powodować skoro jemu akurat działa.
Wie może jak dodać skille? bo muszę myszką klikać żeby atakować
Hej, też chętnie dojdę, nick: Glave-bo ktoś mi mój używani nick od 5 lat zajoł moja "Graba" ;/
Też się dołączę mój nick to Hogrik
Ja gram po wi fi i wszystko śmiga.