Regin of Revolution: Husaria

także się dołączam nick Eustachy

Sens w robieniu gildi na 7 dni jest taki, że w ciągu tego czasu możesz ogarnąć chociaż podstawowe funkcje gildi.

chętnie dołączę kluczyk już mam

nick: FusionM lub Gork klasa : wojownik lub ranger

Jesli jest taka mozliwosc o ja tez sie dolacze ;) Dopiero sciagam takze klasa to jest narazie wielka niewiadoma :) Prawdopodobny nick to Galandil, ewentualnie Rivian ;]

Witam

Takze chcialbym dolaczyc do legionu. Klasy jeszcze nie wiem, ale nick bede miał Samiros.

Dzieki

Coraz więcej nas jest... ale to wciąż mało.

Chętnie dołączę do elity. Mój nick to będzie: eVol

p.s jakie tak gra będzie mieć wymagania bo nawet nie wiem czy zagram ^^

Na mmohuts podają, że takie:

Minimum Requirements:OS: Windows XP / Vista / Windows 7CPU: AMD 2000+ / P4 2.0 GHzRAM: 512 MBHDD: 3 GB FreeGraphics Card: ATI Radeon 8500 / GeForce 4 Ti 4200Recommended Specification:OS: Windows Vista / Windows 7CPU: AMD 2800+ / Pentium 4 2.8 GHz or betterRAM: 2 GB or moreHDD: 5 GB or moreGraphics Card: ATI Radeon 1800XT / GeForce 7800GT or better

Ale czy to prawda? ktoś ma może oficjalne źródła bo ja nie znalazłem na stronie oficjalnej R2 ;p

Nie mam oficjalnego źródła, ale są bardzo prawdopodobne i nie uważam, że trzeba będzie jakiejś mocnej maszyny do pogrania chociaż na minimalnych.

Chętnie się dołączę :)

Nick:Skoorpion lub Skorpion

Postać:Ranger lub Mag

Do zobaczenia w grze :D

Widzę na portalu mamy reklamę i to niezłą. Co do maszyny z tego co wiem bo się dopytałem gra wymagania ma skromne jak na swój wygląd. Każdy chętny na pewno zdoła pograć. Zapewniam, że czeka nas naprawdę świetna zabawa.

Też się pisze ;)

Nick: Mrozin3K

Klasa: sam jeszcze nie wiem wybiorę podczas tworzenia postaci :P

Ja mam już keya i mogę iść do gildi najprawdopodobniej będę grał assasinem albo knight mój nick to Dhan. ;)

Ja też chętnie dołączę nick:Szpadel klasa:Assassin

Też się piszę co do klasy nie wiem ale nicki najprawdopodobniej : Wrobel albo Wrobelss

Jestem zainteresowany.

Client się pobiera, acc zaklepane więc pozostaje tylko wybrać klasę.

Nick: Leynn. Ewentualnie Leyn.

Pozdrawiam wszystkich Husarów :)

ja również dołącze Nick: SkyLook, klasa: Knight . Więc lećmy moi kamraci palić i grabić !! Narazie mam problem z mikrofonem ale mogę pisać na guild czacie :P

Kto nie ma mikro to nic się nie stało, a kto posiada ten ekwipunek to gorąco zapraszam na TS.

Melkron także będzie zaszczycony mogąc zasilić szeregi Husarii

Już zasysam grę :)

Ja się piszę nick to Qent będę assassinem