66 osób mamy już teraz ( kilka niezapisanych)
Regin of Revolution: Husaria
Z chęcią do was dołączę.Nick:Emilmen,klasa:Summoner
Ja także sie na to pisze.
Nick: Olome lub Olome_pl
Klasa: Mage/Summoner
Gre pobrałem i Key'a mam, teraz czekam tylko na start
Macie może jakąś stronkę z opisem klas i ogólnie jakimiś informacjami o grze ? Szukałem ale jakoś nic konkretnego znaleźć nie mogłem.
Niestety nie. Wszystkiego dowiemy się podczas gry dopiero.
To jak macie jeszcze miejsce, to i ja się piszę. Trzeba nauczyć się grać a i miłych ludzi się pozna
Nick: Rimavelle/Azurea (zależy od wyglądu postaci) Klasa: Z braku takiś dokładniejszych informacji jeszcze nie wiem. Ale jedno jest pewne - to będzie dd; całkiem nie trawię supportu.
Jak wymagania okażą się naprawdę małe to prawdopodobnie dołączy do mnie jeszcze jedna osoba. Nick zależny od postaci (ma ich chyba z 10 ;p). Klasą na pewno będzie jakiś support. To bardziej niż pewne ;p
A, i chciałabym tylko wiedzieć... Osobiście nie mam nic przeciwko siedzeniu na TSie, ale jakby ktoś nie chciał, to czy poza prawdopodobnym brakiem doinfrmowania w sprawach gildyjnych będą się wiązały z tym jakieś dalsze konsekwencje?
Nie. Wszystko co będzie trzeba napisze tutaj. W czasie rozpoczęcia testów też coś machnę. Nie martwcie się.
W szeregi Husarii i ja z przyjemnością wstąpie
Nick: K: Priscill, Blu M: Ode, Othi, gAceK W zależności jaka postać mi się spodoba
Class: nie wiem, raczej dd ale support też może być wszystko okaże się w praniu
pozdrawiam
Ja chętnie z wami popykam ale dopiero coś od pon bo nie mam neta (pisze od siostry)
Nicki: HeySuperstar, FirstBlood wiec zajęte zrozumiano?
Również się piszę. Nie wiem jeszcze kim zagram. Nick YesYou.
Jestem z wami
Nick: Kravel
Klasa: Cleryk
Witam wszystkich.Chętnie z wami pogram w nieżle zapowiadającą się MMO.
Kniatol to będzie mój nick.Co do klasy to nie wiem jeszcze(możliwe że jakiś DD)Gra już czeka na dysku na odpalenie:)Pozdro!!!
pojawię się pod nickiem K4huna.
nad klasą się jeszcze nie zastanawiałem : ]
tez dołączę do gry prawdopodobnie pod nickiem:Perseus lub Viperus
W grupie siła, jestem za Jest klucz, są chęci, czekamy
Nick jak tutaj. Klasa zobaczymy.
zawsze grałem najt/ass może zagram tym razem ranger/mag ale to wszystko zależy od tego w jakim stopniu będzie mi chodził R2 wszystko mam 2x większe niż wymagania minimalne ale grafa mi się spaliła i mam jakąś 128
czyli:
Prof: Rag/Mag
nick: Trelemorele
PS: ktoś grał na rus ver. to pewnie wie jaka profa jest dobra pod pvp ?
No Xaorus jak to ogarniesz wszystko do czwartku + te osoby, które się jeszcze dopiszą to wielki szacun dla ciebie
Oby tak dalej
No więc tak...
Nick: Futerko - nie, nie jestem kobietą ;]
Klasa: Ogólnie to jakiś DPS/DD - nuker(mag) lub archer jakiś ;] Nie wiem jeszcze co tam będzie w grze.
Ogólnie to gra podobna do Lineage'a - przegrałem w to tysiące godzin =P Na TS wbiję, choć wolałbym Ventrillo. TS sucks.
Up
Nie martw się ja mam wszystko ogarnięte mocno. Jak ktoś nie wejdzie na testy jego ból. Na razie znam każdą z tu wpisanych osób. Jest nas razem 74 osoby. Wszystkich mam zapisanych na kompie każdy nick i klase. Taka niby tabela.
TS3 lepszy od Ventrilo o niebo Ventrilo suck i jakość głosu beznadziejna