Regin of Revolution: Husaria

Witam tez chetnie dolacze w wasze szeregi :) Nick: Neraki / Nerkai klasa: hmm. Mag / Summoner jeszcze nie wiem.

warto spróbować mój nick DaReD

Witam. Chcę was zaprosić do wspólnej rozgrywki w grze R2: Reign of Revolution. Jako że gildia w Prius online zdobyła spore zainteresowanie pragnę zgromadzić kolejną grupę pod nazwą Husaria, która wspólnie stworzy elitę polskich graczy w tej jakże innowacyjnej grze. Każdy chętny proszony jest o wpisanie w odpowiedzi nicku i wybranej przez siebie klasy postaci. Ewentualnie można pisać na gg do mnie. Jeżeli osiągniemy odpowiednią popularność stworzę TS. Ja dokładnie jeszcze klasy nie jestem pewien ale nic Xaros i Xaorus są zaklepane InterpretacjaHusaria z czym wam się kojarzy takie pojęcie? Każdemu polakowi na pewno z ogromnymi rycerzami na koniach w ciężkim orężu. Gdy jadą słychać turkot skrzydeł na ich plecach. W pojeciu gracza jest to najbardziej znana polska gildia, która sieje postrach nawet wśród zagranicznych zgromadzeń. Czego chce prawdziwy rycerz ? Chwały wśród sprzymierzeńców. To nasze szeregi wam zapewnią. A wiec ja Xaorus każdemu z was dam wszystko czego zechcecie. Zapraszamy wszystkich. Co do wymagańNie chcemy zbyt wiele. Mądry umysł, dobry humor i wspólny szacunek. To wystarcza żeby gra była przyjemnością. Zakazuję używania jakichkolwiek obraźliwych wobec siebie słów gdyż to niszczy społeczność. Zaczynamy Rozgrywka rozpocznie się na wakacjach wiec będę najprawdopodobniej do godziny 15-16. O każdej porze powinna znaleźć się jakaś dusza online. Będę prowadził agresywną politykę aby w tym tygodniu zaliczyć kilka walk gildii jeżeli tylko będzie okazja oraz wiele innych krwawych walk. Chciałbym aby już na początku nasza społeczność zdobyła uznanie. Wspólna graWięc jeżeli ktoś chce grać przez TS3 Ip: 94.23.203.221 w nowej wersji ts3 port nie jest wymagany, kanał R2 Reign of Revolution. Całość leży zaraz pod poczekalnią. Oczywiście jest tez możliwość pisania w oknie chatu w zakładce Guild. Nie zwlekaj i dołącz do najbardziej szanowanej gildii polskiej na świecie !!!! Zapraszam Xaorus

Jezeli dalej to aktualne to ja takze sie na to pisze :) Moj nick to kubillas co do postaci to jeszcze nie jestem pewien ale dam znac jak juz znajde ta odpowiednia :)))))

Bardzo chetnie z wami zagram

nick: XPatrykoX (zajete)

bede gral prawdopodobnie meele dps

Wszystko nadal aktualnie. Poszukujemy graczy do wspólnej zabawy.

Klucz mam, chętnie się przyłącze ! ^^

nick: Fantasmagorie ;)

Klucz mam... Klient się ściaga...

Jeśli macie jeszcze jedno miejsce to chciałbym móc z niego skorzystać ^^

Nick: Hired

Klasa: zapewne mag.

Pozdrawiam wszystkich :]

Piszę się będę grał wojem albo acherem nick: Pain1997 clijent sie sciaga i git bedzie fajnie :P

Pewnie, że się pisze nick: Criss, Vuc, Caan, MyQsle - NIE KOPIOWAĆ(Knight, Ranger)

Też bardzo chętnie zagram wszystko już na moim komputerku jest :D

Nick: Calend / Calendis (male / female)

Klasa: Jeszcze nie wiem ale myślę że jakiś DPS

Ryuk melduje się na rozkaz! Będę magiem zaiste, ot co!

Mamy w tej chwili 49 osób. Jest to naprawdę dla mnie bardzo zadowalający wynik gdyż nie spodziewałem się aż takiego zgromadzenia. Ciągle jednak mamy miejsca i jeżeli zajdzie taka potrzeba lub dziwna sprawa, że w gildii na określonym poziomie będziemy mogli mieć określoną liczbę osób postaram się aby powstały inne przynależne mini gildie, z którymi później będziemy mogli się połączyć gdyż chciałbym zgromadzić naprawdę masę polaków lecz nie wiem jak w R2 z systemem gildii i jeżeli będzie tak jak niektórych tytułach, będziemy zmuszeni do takich kroków. Mimo wszystko zachęcam do dalszych wpisów, gdyż nic nie znaczy czy będziecie w Husarii, czy w Rycerstwie ważne, że duchem będziemy w jednej grupie.

Też jestem chętny. Nick; Sankaku Klasa:jeszcze nie wiem ; o

nick: Jutta

Klasa: ranger

Starszy kapral Tsuchurii melduję się na służbię SIR!! xD

Piszę się .

Nick Pumsta/Dionizios

Klasa Mage/Summoner

Dołączam się do pytania o której godzinie i oczywiście chce dołączyć do gildii nick: Miszczu Summoner/ Reksio Mage

Ja też chętnie zagram, mój nick SamOn.

Ja równiez chętnie zobacze jak się R2 prezentuje ... Nick: Haay

Piszę się na to, nick postaci prawdopodobnie: Genghis, GenghisKhan . Typ postaci, warrior czy jak mu tam :)