Regin of Revolution: Husaria

Bedzie sie działo^^

Ja postudiowalem troche Ruskie fora i tam pisza ze Summoner bedzie mial totemy jak szamek z wowa ktore beda leczyc ale nie wiem czy wszystkich... wszystko wyglada jal Lineage 2 wiec mi pasuje :)

Hmm. Z tego co wiem w gildi na 1 lvl będzie maksymalnie 50 osób wiec jesteśmy zmuszeni do kreacji drugiej. Nad jej przywódcą się zastanowię. W każdym razie będziemy najprawdopodobniej w tej chwili właśnie takie coś tworzyć.

Gra wygląda ciekawie - więc też się dołączę.

Nick: Shikkakunin/Zargabaath

Klasa: DD/Tank

jeszcze 1 dzień, mam nadzieje że większość będzie używać TS, znając życie paru ludzi szybko odejdzie więc miejsce będzie na 100% a i do bycia w gildi nie przywiązujcie zbyt dużej uwagi bo to CBT i tak wszystko zostanie skasowane, chodzi tu tylko o to aby wyrobić reputacje nazwie gildi

Ponoć Gildie mogą tworzyć tylko Knight'ci

Wpadnę się przywitać:)

Tez tak slyszalem

Ja też się piszę. Nick w grze Akaido. ^7^

Warto spróbować może akurat przypadnie do gustu.

Nick: Magu

Klasa: Ranger

TS3 lepszy od Ventrilo o niebo Ventrilo suck i jakość głosu beznadziejna

Jakość głosu beznadziejna? Jak się nie umie ustawić odpowiedniego kodeku w opcjach, to tak jest. ;] No i VT nie obciąża systemu tak jak TS ;p Ale dobra, już nic nie mówią ;>

z textow typu nie obciaza pc-ta tak mocno jak..... nie moge to my zyjemy w erze komputera lupanego? czy robi komu kolwiek przy swoich 2gb+ ram (stndard w komputerach) obciazenie roznicy 20-50 mb (to jest 1-5% ramu no prosze was)? kiedys bylem w stanie zrozumiec texty tego typu ale w czasach gdzie ram ma pojemnosc dawnych dyskow twardych pojawia sie u mnie poprostu ironiczny usmiech..

WIe ktos moze o ktorej start gry sie zaczyna ?? ;>

Rozdawanie kluczy rozpoczelo sie o 10:40 naszego czasu u nich byla 00:40 wiec moze i gra wystartuje o tej godzinie...

Ja także mam kluczyk i pobieram

nick: edek13 ewentualnie xDARNOKx

klasy nie wiem jak zawsze co mi się spodoba xD

Ponoć Gildie mogą tworzyć tylko Knight'ci

Też tak czytałem że tylko knighci z 10 lvl i posiadającymi 1000 srebra

Witam wszystkich ;)

Nic nie wiem o tej gierce, tylko tyle co z trailera na UT. Znajdzie się jeszcze jakieś miejsce w waszej gildii?? ;p

Mój nick: MisterParkinson

Klasa: nie wiem jeszcze

Pozdrawiam ;]

DATA ROZPOCZĘCIA SIĘ TESTÓW!

User Test Open Hour GST June 22nd 17:00

GMTJune 23rd 01:00

U nas wydaje mi się, że to 02:00 w nocy.

A to fajnie walnie się dzisiaj nockę i może nawet zagram :P

chyba 3