Regin of Revolution: Husaria

Jesli to prawda to fakt o 3 w nocy :) jak cos to o 3 bede na TS... Do zobaczenia w grze.

Ja tam bede slodko spal :P ale z rana trzeba bedzie sie wziac w takim wypadku do ostrej roboty ,skoro Wy bedziecie nocke zarywac;p

Ja to mam taki plan! Położę się spać, wstanę o trzeciej i będziemy rżnąc do rana, potem niestety Boże Ciało i trzeba ruszyć się do kościoła. Tylko kwestia, żeby jakiś znawca godzinowy dał nam znać o której dokładnie to ruszy. ;)

;)

Ja to mam taki plan! Położę się wstać, wstanę o trzeciej i będziemy rżnąc do rana, potem niestety Boże Ciało i trzeba ruszyć się do kościoła. Tylko kwestia, żeby jakiś znawca godzinowy dał nam znać o której dokładnie to ruszy.

Polozysz sie wstac;) niezle

To jest 03.00. Jesteśmy w GMT+2.

Jak już to UTC +2, co na GMT znaczy +1.

@DOWN

Jezu. Czas letni jest UTC +2, a w GMT to znaczy +1. Nie wszystko jest GMT ...

Latem mamy czas letni, czyli godzina do przodu, czyli GMT +2.

Ja tam jak kolega bede slodko spal :) Wejde do gry jakos o 15. Pewnie juz High levele bedziecie miec.

UTC 0 oznacza strefę czasową przy południku zerowym. +2/-2 to można analogicznie wytłumaczyć co GMT+2/-2

Pogram z wami.

nick: Wujciomanson

klasa: Napiszę po starcie gry.

fuuuuuu... miałem nadzieje, że dziś mi dojdzie płyta główna. Czyli dopiero w piątek logne ;(

Że tak chłopaki zapytam, jak z wipe'em ?

Nie wiadomo, ale skoro tylko tydzień ma być CB to mam nadzieję, że nie zrobią.

Dobra wiec jutro zaczynamy. Ja powinienem się pojawić w grze o 9 lub 15 zależy jak mi wyjdą sprawy osobiste.

Szkoda że akurat jutro startuje :/. Jadę do rodzinki a to już raczej cały dzień zejdzie. . .

Czyli start o 03:00 ;s

Nick : BlackRFT

Klasa : idk ;s

Coś mam czuja, że większość ludu się wyśpi ;p Ja jak nie zasnę to chociaż postać zrobię :lol:

W ogóle to dziwi mnie, że nie podali "pm" czy "am"... :blink:

Aaaaa... Pobierał ktoś może klienta z amerykańskiego źródła? Bo nawet nie zauważyłem, żeby te zakładki coś zmieniały w linku i ciągnąłem z nie wiem czy amerykańskiego czy z ameryki klienta.... ktoś coś może wie na ten temat?

moj nick w grze to CaBaN a klasa to nie wiem moze archer ;) zobaczy sie

Coś mam czuja, że większość ludu się wyśpi ;p Ja jak nie zasnę to chociaż postać zrobię W ogóle to dziwi mnie, że nie podali "pm" czy "am"... Aaaaa... Pobierał ktoś może klienta z amerykańskiego źródła? Bo nawet nie zauważyłem, żeby te zakładki coś zmieniały w linku i ciągnąłem z nie wiem czy amerykańskiego czy z ameryki klienta.... ktoś coś może wie na ten temat?

Tutaj tylko chodzi o położenie serwera. Europe czyli w europie się znajdują.

Wybaczcie za offtop...

WYBACZAM ! :):D