Rekrutacja Former Celestial Lust

skoro wszyscy idą na koty to trzeba iść na drugą stronę proste jak pierdzielenie, chyba że w peace chcecie być 

Nie wiem czy wiesz ale PVP w archeage nie ogranicza sie do bicia tylko tego co czerwone...

Kurde chętnie bym znowu z Wami chłopaki pograł, ale nie wiem czy wyrobię z czasem. :/

Pozdro dla Anona i reszty ekipy oficerskiej,

Revelius.

Zapraszam dzisiaj do gry na PTS. Start o 24:00. IP TS3: metaplay.pl

Czyli gracie po stronie kotów ? PTS to nazwa nowego serwera ?

PTS= PUBLIC TEST SERWER

Czyli gracie po stronie kotów ? PTS to nazwa nowego serwera ?

Nie potwierdzam. W naszej społeczności odbędzie się zebranie i zostanie podjęta decyzja.

Wbijam jutro po robocie :D

Również jutro po pracy się pojawię :D Chociaż bez większej zajawki wbijam na PST.

witam, chetnie zagram w Archeage należę do waszej gildii w TESO więc TS'a mam :) a już jest ten nowy serwer czy gdzie gracie ???

Aktualnie wystartował PTS czyli testowy serwer ale jak się dowiedziałem o północy, będzie on działał tylko w wybranych godzinach i to po 2-4 h dziennie więc pewnie się nie załapie bo akurat w pracy będę :P 10 grudnia startuje serwer na którym będziemy grać.

U nas 2 XII w nocy startuje już pełną parą PTS (serwer testowy). Będzie działał do 9 XII następnie 10 XII ma zostać uruchomiony nowy serwer wraz z patchem 3.0

To jeszcze trochę trzeba poczekać w takim razie. Po północy na jakimś randomowym strimie był Celestra i odpowiadał na pytania. Mówił mniej więcej, że chcą sprawdzić wszystko po kolei i przygotować się na start ale wszyscy wiemy jak to się skończyKappa

Ps Koty. ;)

Mercadi czekamy :)

Mercadi - where are you m8?! :D

Dobry,

10 widzimy się na servie.

smoczek.jpg

Zajawa, że koty. Chciałem dołączyć na betę, to jakiś ciec 2 dni temu rozjebał słup u mnie obok domu i do dziś śmigam z neta z telefonu, ale widzę, że wiele nie straciłem jeszcze. Na dniach dołączę! :D

Osoby które zgłosiły podanie do gildii i nie rozmawiały z nami na TS3 proszone są o kontakt - ostatni dzwonek :)

Szkoda że wybraliście koty których wybrać nie mogę bo pod względem zarobku(treasure hunt) jest mi nie na rękę ;/

(ZEBRANIE)

W czwartek 08.12.2016 o godzinie 21:00 odbędzie się zebranie na gildyjnym TeamSpeaku.