Rekrutacja Former Celestial Lust

Są 22 gildie w nuia i 24 u kotów + kilka gildii niezdecydowanych więc to jeszcze Was może być więcej :rolleyes:

Również liczyłem, że jednak wybierzecie grę po stronie ludzi. No nic, szkoda. Mam tylko nadzieję, że po stronie Nuian znajdzie się jakaś polska ogarnięta gildia.

Wybór strony nie był łatwy, ale po ankiecie "in-guild" oraz rozmowach z CP, które do nas dołączyły stwierdziliśmy, że koty będą równie optymalne co strona Nuian :)

Co do balansu frakcji - jeżeli o to chodzi to możemy jedynie SZACOWAĆ jak będzie, a z naszych obliczeń oraz danych(pewnie mocno wstępnych) z oficjalnego forum Archeage'a wynika, że nie jest do końca powiedziane, która strona będzie mocno oblegana. Na oficjalnym forum w tematach podziału na strony z uwagi na gildie jest tak naprawdę 50/50 - ze względu na ilość gildii oraz ich liczebność :)

Z doświadczenia wiemy, że strony zawsze klarowały się po starcie, a wstępne szacunki nie są praktycznie w ogóle miarodajnym źródłem. W przypadku Melisary z ankiet wychodziło, że Nuian będzie więcej, więc wybraliśmy koty i finalnie zdominowaliśmy serwer również dzięki liczebności naszych alliance'ów. (ankieto jak mogłas )

W przypadku Rangory szacunki były odwrotne i to właśnie Haranya miała mieć przewagę liczebną, więc wybraliśmy CP po stronie Nuian. Ostatecznie okazało się, że to jednak Nuianie są w znacznej przewadze i zdominowali praktycznie 80% czasu żywotności serwera. (ankieto jak mogłaś po raz drugi, staph )

Tak jak widzicie - sprawa jest otwarta, a szacunki zbędne - a nawet one nie uwzględniają pojedynczych graczy bez gildii, których będzie mnóstwo i wyboru dokonają przy rejestracji. Przy takiej ilości zainteresowanych serwerem balans i tak się pewnie zachowa, a co do dominacji - obie strony mają podobne szanse :)

Lata gry nauczyły nas, że wybór strony nie ma kompletnie żadnego znaczenia, bo każda ma swoje plusy i minusy, a najważniejsi są ludzie z którymi grasz przez cały okres twojej przygody. Dlatego wszystkim zainteresowanym polecam jeszcze mocno rozważyć czy nie przekładacie wyboru strony ponad przyjemność gry w grupie z osobami z którymi chcieliście współpracować :)

Życzę wszystkim miłej gry, kolejnej świetnej przygody i do zobaczenia na serwerze!

Nadal pvp opiera się na walkach o paczki?, bo nie grałem od 1,5 roku. System skilli i pvp jest boskie w tej grze ale zarazem oprócz paczek nic nie wnosiło, bo zabiłeś kogoś na expie t i tak po 20 sekundach wracał nic nie tracąc i to było żenujące, bo nawet zabiłeś go 10-ktronie to tylko śmiał się z Ciebie i Ty odpuszczałeś :(

Ja na razie rezygnuje z dołączenia do gildii wybieram stronę Krasnali zagram chyba na początku solo a później dołączę/stworzę gildię :)

Ja na razie rezygnuje z dołączenia do gildii wybieram stronę Krasnali zagram chyba na początku solo a później dołączę/stworzę gildię 

Najpierw to Ty dowiedz się co to jest labor :D a później gildię zakładaj.

Pozdrawiam :rolleyes:

O której godzinie będzie start ?

Instaluje dzisiaj ArcheAge zobaczymy co to jest. Jeżeli będzie spoko to napisze do Was.

O której godzinie będzie start ?

10.12.2016 16-18 przewidywany start servera.

Akurat ten weekend mam "wyjęty" z życia, w tygodniu dopiero wpadnę i zobaczę jak się sprawy mają oraz mam nadzieję, że znajdzie się miejsce dla zagubionej duszyczki, jak zdecyduje się na dołączenie. ^^

Akurat ten weekend mam "wyjęty" z życia, w tygodniu dopiero wpadnę i zobaczę jak się sprawy mają oraz mam nadzieję, że znajdzie się miejsce dla zagubionej duszyczki, jak zdecyduje się na dołączenie. ^^

Zostawię z 5 miejsc. Więc jasne zapraszamy, in game lub whisper na forum ;)

Jeszcze jedno pytanie czy jak na nowym koncie zarejestrowanym po 8.12 zdobede labor na jakims serwerze powiedzmy te 2k to bedzie on na nowym serwerze, wiem ze wczesniej tak bylo a jak jest teraz.

Hej jako Lider Multigamingu Celestial Lust proszę o zamknięcie tego tematu, gdyż CL nie zamierza na dzień dzisiejszy tworzyć żadnej nowej kampanii w grze AA.
Proszę również osoby, które chcą reanimować CL w grze AA stworzyły swój własny wątek o własnej nazwie Gildii.

Dziękuję pozdrawiam prawdziwy Lider Multigamingu CL.

Gry w które gramy obecnie to Gw2,WoW a więcej o nas można się dowiedzieć na http://celestiallust.com/

Anonymous : za bardzo się zagalopowałeś szkoda, że mnie o niczym nie poinformowałeś.

CL Nie rekrutuje do Gry AA.

Hej jako Lider Multigamingu Celestial Lust proszę o zamknięcie tego tematu, gdyż CL nie zamierza na dzień dzisiejszy tworzyć żadnej nowej kampanii w grze AA.
Proszę również osoby, które chcą reanimować CL w grze AA stworzyły swój własny wątek o własnej nazwie Gildii.

Gry w które gramy obecnie to Gw2,WoW a więcej o nas można się dowiedzieć na http://celestiallust.com/ 

Anonymous : za bardzo się zagalopowałeś szkoda, że mnie o niczym nie poinformowałeś.

Potwierdzam, że to nie jest żadna rekrutacja do CL. Zamiast off-topować polecam zapoznać się z treścią pierszego posta:

Po wielomiesięcznej grze oraz podbiciu pierwszego zamku na Melisarze jako Celestial Lust oraz przygodzie jako const-party Wpi**** Delivery na Rangorze,

postanowiliśmy powrócić przy okazji patcha 3.0 jako gildia MetaPlay, w skład której wchodzi lider oraz dowódcy former Celestial Lust.

Wyjaśniając sytuację, gildia Celestial Lust odłączyła się wraz z 90% społeczności multigamingu CL. Powstał multigaming Lost Haven. Wspominamy o Celestial Lust ponieważ core obecnej gidlii składa się z ludzi, którzy dowodzili i prowadzili gildię w ArcheAge. Ekipa Celestial Lust osiągnęła bardzo dużo na serwerze Melisara - zdobyliśmy pierwszy zamek, długi czas dominowaliśmy serwer. Wszystkie te wydarzenia miały miejsce po odcięciu się od wspomnianego multigamingu. Nazwa pozostała nazwą - nie dało rady jej wtedy zmienić nie tracąc osiągnięć. Słownik języka angielskiego do ręki: "former - byłe/dawne". Zamiast robić zamieszanie w temacie innej gildii polecam się skupić na rozwoju własnego multigamingu, bo chyba od rozpadu się zbytnio nie pozbieraliście. Dawny blask przeminął.

Rekrutacja "Former" Celestial Lust

Gildia nazywa się:

PS: Najmader został wyrzucony z sekcji ArcheAge za trollowanie jeszcze w CL za zgodą poprzedniego lidera multigamingu.

@Najmader - uśmiałem się w głos :D Człowieku, oszczędź sobie wstydu. Jako "lider" nie jesteś w stanie zrobić najprostszej rzeczy, nawet skonstruować posta w zrozumiały sposób. Wyżej Xesmin wyjaśnił wszystkie możliwe kwestie. Post piszę jedynie, by wyraźnie zaznaczyć, że twój post najprawdopodobniej stanie się memem.

Najmaderze mój drogi, życzę Ci miłego "prawdziwego liderowania" 5 osobami, które pozostały w Twojej kochanej gildii oraz kszty szacunku do siebie i pracy innych osób, które zapracowały na nazwę Celestial Lust w przeciwieństwie do Ciebie :)

Serdecznie nie pozdrawiam :)

:D:D:D

Kurde, przepraszam.

Ale nie piszcie ze gildiia 5 osobowa bo w Gw2 dajemy rade :< ostetnie statystyki w GW2

● w samym październiku dołączyło do nas 24 osoby.

● wydalonych za zbyt małe zaangażowanie w gildiie + nielogowanie się do gry przez 5+ miesięcy 36 osób.

● jest nas na dzień dzisiejszy 129 osób.

● online od 15:00 do 23:00 15 - 35!

Codziennie jakieś rajdy,fractale

więc również mogę napisać jak tam LH daje sobie radę :<

Kampaniia WoW też niczego sobie jest ok więcej nam nie trzeba do szczęścia.

Xesmin "jak tam sobie dajemy radę w CL" już mogłeś sobie darować tej nienawiści :) zresztą tyczy się to wszystkich osób które odpisały mi w tym temacie na mój post bardzo wesoło zresztą idą święta :>

NesteaB - Masz dużo racji.

Lecz dalej mam "ale" do ciebie Anon widzisz przez to mamy taka sytuacje jaka mamy.

Mimo wszystko powodzenia i zamknijmy ten temat bądźmy poważni w sensie ten który zaczął się od mojego posta.

Przez ten post nie odpowiedział mi nikt na pytanie, czy ktoś mógłby spróbować :P ? Przytaczam jeszcze raz pytanie

Jeszcze jedno pytanie czy jak na nowym koncie zarejestrowanym po 8.12 zdobede labor na jakims serwerze powiedzmy te 2k to bedzie on na nowym serwerze, wiem ze wczesniej tak bylo a jak jest teraz.

</p>
Przez ten post nie odpowiedział mi nikt na pytanie, czy ktoś mógłby spróbować  ? Przytaczam jeszcze raz pytanie

Nie można tak zrobić, jeśli wejdziesz na jakikolwiek serwer konto jest dyskwalifikowane.