Rekrutacja na Stałych Bywalców!

Cześć!

Jako, że Ajron opuścił forum to zrobiło się miejsce w gronie stałych bywalców! Mamy zamiar wybrać 2 osóbki!

Poniżej podaje format podania o stałego bywalca! W punkcie mem/kawał proszę wymyślić coś śmiesznego związanego z forum.

Imię:

Zainteresowania:

Mem/kawał:

Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie?:

Kilka ważnych informacji:

• Nie może startować na stałego bywalca taki użytkownik jak: ZbieramTazosy, Kirei, Xaorus, Nvminer, Xar.
  • Jako, że Salek i Plain mają dużo spraw na głowie (instalują nowy silnik na forum) to wyborem stałych bywalców zajmie się Xasarm, NorthenStar i Ja (Savl).
  • Wszystkie podania składać w tym temacie.

Pozdrawiam.

PS: Jeżeli o czymś ważnym zapomniałem to zedytuję ten post i poprawię.

Zgłaszam się na ochotnika :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj:

Imię: Artur

Zainteresowania:ortografia, oglądanie serialów, granie w Tibie

Mem/kawał:

Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie?: bo... Tibia jest fajna, mieszkam obok Savla, eee... może pójdę na studia tam gdzie Savl.

Myślę, że spełniam wymagania, tym bardziej, że zdobyłem uznanie u Savla (patrz punkt wyżej)

:kappa:dobry troll

Nie, tak na poważnie to nie biorę w tym udziału, bo jest to bezsensu. Jeśli będę na niego zasługiwał, to mi go ktoś kiedyś da. ;) Zresztą jak zdam prawko to Dzz mi załatwi (zna admina).
Post można usunąć jak robi Wam tu syf.

@Krysowski

Dostosuj się do formatu podania.

@Ksarou

Po pierwsze mem/kawał miał być związany z forum. Popraw to.

Po drugie to nie jest troll! Wszystko to jest na poważnie więc śmiało można pisać podania.

Pozdrawiam.

Imię: Radosław

Zainteresowania: Informatyka, gry komputerowe, siłownia.

Mem/kawał:

Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie?: Dlaczego by nie? Jestem już tu dosyć długi czas, może i nie usprawiedliwia mnie to, że jestem tutaj dość świeżym użytkownikiem (bo dopiero w kwietniu założyłem konto), jednakże serwis przeglądam już przeszło 6, czy może 7 lat. Forum natomiast nie było mi aż nadto potrzebne, aby zakładać tu konto, ostatnio jednak się coraz częściej udzielam, tak więc pomyślałem, że spróbuję. Dodatkowo nie ma raczej żadnych przeciwwskazań na to, abym to właśnie ja nie miałbym dostać owej rangi na tym forum.

:mikolaj: :mikolaj: :mikolaj:

eldoka na wolno, ja cały czas wymyślam coś śmiesznego związanego z forum. przyjmiecie mnie?

eldoka na wolno, ja cały czas wymyślam coś śmiesznego związanego z forum. przyjmiecie mnie?

Nie, napisz jeszcze raz tak jak powinno być. Format podania masz w pierwszym poście.

Imię: Hubert

Zainteresowania: elektronika, loli, motoryzacja, historia, fizyka, czesanie koni, gotowanie, poezja, rysowanie, historia tańca, pisanie

Mem/kawał: 35b4005fea86c4bc5c878cc9a8dd1072.png

Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie?: strasznie nie lubię takich pytań XD zgłaszam się, bo są wolne miejsce, a ostatnie słowo i tak zależy od was. No nie wiem, miłym gościem jestem.

Miejsce Ajrona moze zająć tylko prawdziwy fan Ajrona XDD

To się nazywa silny argument. xD

Zresztą jak zdam prawko to Dzz mi załatwi (zna admina).

A MA PAN DOWOD? JAKIS SCREEN?????

Imię: Dominik

Zainteresowania: Lubie placki, informatyka, czytanie książek, klub anime, czytanie doujinów, ogladanie seriali anime i hentajów.

Mem/kawał:

Zainteresowania: loli

54e0fbf570ea2.jpg

Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie?: Bo jak nie to powiem mamie.

Dzz, owszem.

Imię: Hubert

Zainteresowania: Wietnamskie kreskówki, czasami się jakąś mongolską kolorowankę, lub książkę fantasy poczyta, oczywiście gry i informatyka

Mem/kawał: Wiecie skąd użytkownicy tego forum biorą wodę? Z e-kranu :badum:

Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie?: Bo siedzę tu już od dawna, takie ognisko w świecie internetu do którego codziennie powracam.

Imię: HubertZainteresowania: Wietnamskie kreskówki, czasami się jakąś mongolską kolorowankę, lub książkę fantasy poczyta, oczywiście gry i informatykaMem/kawał: Wiecie skąd użytkownicy tego forum biorą wodę? Z e-kranu Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie?: Bo siedzę tu już od dawna, takie ognisko w świecie internetu do którego codziennie powracam.

złodziej imion

Imię: Arek

Zainteresowania: programowanie, anime, dobra muzyka

Mem/kawał:

Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie?: Bo już parę razy zostałem przez użytkowników wpisany w Wasze szacowne grono, znaczy że pasuję :D. Sam zresztą Savl pisałeś na SB że pracuję nad stałym bywalcem :kappa:

Dzz, owszem.

Masz mnie. Czekam na zdjecie zdanego egzaminu. Nie zawiedz mnie.

Imię: Konrad

Zainteresowania: Gry, informatyka(bazy danych, programowanie) chińskie bajki i mongolskie kolorowanki

Mem/kawał: EDIT: Już dodany

Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie?: przesiedziałem trochę na forum (aktywnie około 3 lat), tępię lewactwo, znam Lemana (niestety on nie zna nikogo ) oraz przede wszystkim: jestem w klubie anime Ktoś wyżej ukradł mi żart z mongolskimi kolorowankami :/Nawet jeśli teraz nie wygram to i tak klub anime przejmie kiedyś forum i wtedy animki będą rządzić światem

Imię: Might

Zainteresowania: Brak

Kawał:

Salwa zda semestr.

Dlaczego powinniście wybrać mnie: Nie powinniście.

Imię : Tomasz

Zainteresowania: jedzenie

Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie ?: tak.

Mem/Kawał :