A czy Stałym Bywalcem nie powinni zostawać stali bywalcy forum? Jeśli ma to być jakaś ekskluzywna ranga, o którą trzeba się starać jak o robotę w Kauflandzie, to nadajcie jej chociaż jakąś sensowną nazwę. Bo póki co brzmi to jak "Praca sprzątacza, 4 zł za godzinę. W zamian oferujemy pracę w dynamicznym i młodym zespole, możliwość rozwoju osobistego i tym podobne bzdety, które wypisują pracodawcy bez pomysłu na siebie. Zabijajcie się o pracę u nas".
Rekrutacja na Stałych Bywalców!
A czy Stałym Bywalcem nie powinni zostawać stali bywalcy forum?
Że wyższy lvl wtajemniczenia stałych bywalców? Czy chodzi Ci o staż ludzi na forum, którzy siedzą tu dobre kilka lat? Np. ja jestem od 2009 roku
A czy Stałym Bywalcem nie powinni zostawać stali bywalcy forum? Jeśli ma to być jakaś ekskluzywna ranga, o którą trzeba się starać jak o robotę w Kauflandzie, to nadajcie jej chociaż jakąś sensowną nazwę. Bo póki co brzmi to jak "Praca sprzątacza, 4 zł za godzinę. W zamian oferujemy pracę w dynamicznym i młodym zespole, możliwość rozwoju osobistego i tym podobne bzdety, które wypisują pracodawcy bez pomysłu na siebie. Zabijajcie się o pracę u nas".
Multikonto found, butthurt much
Wyniki będą podane 23 lub 24 grudnia.
Więc możecie śmiało jeszcze pisać podania!
Imie : Darek
Cos smiesznego : Kim jest Bax? (ci co sa jakis czas wiedza o co chodzi) xD
Dlaczego ja? Nwm, jak juz mam wybierac to wole "trudne sprawy" xD. A tak na powaznie... moze dlatego ze juz troche tutaj siedze z wami co pasuje do nazwy rangi?
Imię: Michał
Kawał:
- Co robi przeciętna osoba zakładająca swój temat w dziale zażalenia?
- ZbieraTazosy
Dlaczego? Bo siedzę tu codziennie, więc pasuję do rangi "stałego bywalca".
Poza tym często pomagam, a przynajmniej się staram to robić swoimi postami.
Imię: Sheitah :>
Zainteresowania: Crafting mjeczy
Mem/kawał: Forum ma niezbugowany silnik.
Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie?: Bo ktoś z administracji obiecał kiedyś, że Ci z rangą "bywalca" za jakiś czas dostaną "stałego bywalca". W styczniu minie rok
mię: Dominik
Zainteresowania: Sport, Ratownictwo Medyczny , informatyka , MMORPG
Mem/kawał:
- Mamo, dlaczego chirurdzy operują w maskach?
- Żeby ich pacjenci nie rozpoznali.
Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie?:
Dlatego , że udzielam się na forum od dawien dawna , staram się pomagać w różnych sprawach i udzielać się dość aktywnie. Strona mmorpg.org.pl jak i forum otwarta jest praktycznie non stop na mojej przeglądarce.
W punkcie mem/kawał proszę wymyślić coś śmiesznego związanego z forum.
Poprawcie podania.
EY! kto usunął mój dobry post! a zostawił dubla. Osoba odpowiedzialna niech sie zgłosi >: (
Ja żadąm awansu, a nawet dwa.
Maqes na admina forum!
Po co mi jakiś tam bywalec jak mam trzy rangi.
Jestem tutaj krUlem
Chciałbym aby Skrytek dostał bywalca, a stałego bywalca .... sam nie wiem
Ja mysle ze Yamiji Kirei Ksao czy Kaito
Ktoś z nich bo sa często a ich wypowiedzi są spoko mozna i sie pośmiać i pogadać i nie sa irytujący
No i zgłaszam Magara na Mistrza
Imię:Łukasz
Zainteresowania: Przeróżne, od mmo do filozofii antycznej
Mem/kawał: Dlaczego wypowiedzi członków klub anime zajmują najwięcej forum?
Bo potrzebują na to trzy odcinki. wiem że suchar xD
Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie?: Bo nie znajduję się na liście obok Xar'a
ludzie jeszcze nie ogarnęli, że to troll XD?
Ogarneli, ale to slaby troll, a slaby troll = niefajny troll.
Troll był zauważony raczej zaraz po założeniu tematu :>
Poprawcie podania.
Poprawione, mam nadzieję że się spodoba
Wiadomo że troll ale i tak się świetnie bawię
Cicho To nie jest troll.
Wyniki podam jutro około 10 rano.
Imię: Bartosz
Zainteresowania: Jak w tej piosence "kobiety,wino,taniec,śpiew" oraz motoryzacja wszelako pojęta,gry,książki
Mem/kawał: http://memytutaj.pl/a-co-jezeli-zwykly-user-nie-rozni-sie-niczym-od-stalego-bywalca-213887
Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie?: Inaczej..dlaczego mielibyście mnie nie wybrać ?