Cicho To nie jest troll.Wyniki podam jutro około 10 rano.
Pewien wysoko postawiony urzędnik powiedział mi, że jest
Cicho To nie jest troll.Wyniki podam jutro około 10 rano.
Pewien wysoko postawiony urzędnik powiedział mi, że jest
Bujać to ich, ale nie nas Savl
Nie dajcie się nabrać konkurencji, rekrutacja to żaden troll
Rekrutować na bywalców TFU
Zacznijcie jeszcze sprzedawać te rangi.
A tak w ogóle to dlaczego Ajron odszedł?
A tak w ogóle to dlaczego Ajron odszedł?
kto to taki?
(XDD)
Z racji odejścia, wydalenia i banicji niektórych byłych już stałych bywalców potwierdzam, że to nie jest troll.
uuuuu to chyba sam się dałem z trollować, wybaczcie
Nie martw się Civil ja też byłem pewien że to troll dopóki Plain nie napisał
Ale PL'ka też może trollolololo.
Więc jutro po 10 zobaczymy, czy ściema czy nie
(Ps: przypominam o umowie Salka najprawdopodobniej, co do awansu "bywalców" na "stałych bywalców", która miała miejsce w styczniu tego roku :>)
No jak to okaże się nie trollem to kilka osobistości się ośmieszy.
Czy ja wiem czy tak od razu ośmieszy. Na pewno będzie wesoło
Miłe zaskoczenie
Cześć!
Wyniki podam troszkę później, ale przed 16 myślę, że dam radę.
Tak czy siak czekamy jeszcze na odpowiedź od NorthenStar bo Xasarm i Ja wybraliśmy.
Wesołych Świąt
Imię: Marcin
Zainteresowania: polityka, muzyka, film i gry planszowe, bboying (taniec)
Mem/kawał: VampirLord co roku dostaje walentynkę od cichej wielbicielki. Niestety ten rok był dla niego bardzo pechowy bo nie dość, że nie dostał walentynki to jeszcze zmarła mu babcia.
Dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie?: Bo z tego co widzę konkurencja jest dość mierna i jestem waszą najlepszą opcją.
Wiem ze niepowinienem tutaj pisac ale musze.
desp to co nazwales memem/kawalem nawet nie jest smieszne, lecz wredne i chamskie. Ehh szkoda slow.
Jak ju napisalem to dodam od siebie ze brakuje wymogu aby ubiegac sie o bywalca mogly osoby z co najmniej 2letnim stazem na forum... czy cos tego typu.
Wiem ze niepowinienem tutaj pisac ale musze.desp to co nazwales memem/kawalem nawet nie jest smieszne, lecz wredne i chamskie. Ehh szkoda slow.Jak ju napisalem to dodam od siebie ze brakuje wymogu aby ubiegac sie o bywalca mogly osoby z co najmniej 2letnim stazem na forum... czy cos tego typu.
raczej z iloscia postow i ich czasem dodawania mozna byc i xx lat a dodasz 1 posta na miesiac i masz byc "stalym bywalcem" ?
Moim zdaniem bywalec powinien byc BYWALCEM
nie 1000 postów nie "jestem 10 lat na mmopleja"
Tylko ktos kto sie udziela jest przyjazny czesto go widac mozna z nim pogadac itp
Wiem ze niepowinienem tutaj pisac ale musze.desp to co nazwales memem/kawalem nawet nie jest smieszne, lecz wredne i chamskie. Ehh szkoda slow.Jak ju napisalem to dodam od siebie ze brakuje wymogu aby ubiegac sie o bywalca mogly osoby z co najmniej 2letnim stazem na forum... czy cos tego typu.
Daj spokój wersja z Jasiem jest mniej śmieszna.
Możesz pisać pierdoły i nastukiwać posty. Więc głupio by było dawać tak Stałych Bywalców. Podobnie ze stażem(ja przesiaduje tutaj od 2009, Plain we wakacje skasował moje stare konto), to też ma swoje wady. Tak jak Magar mówi. Stałego Bywalca powinny dostawać osoby aktywne na forum
Ten uczuć kiedy widzisz kogoś z 1000 postów 3 raz na oczy.
@Skrytek może kiedyś ;p