PISAĆ PW KTO MA DO ODDANIA OK. 1.30 zł .
Resztki PSC - prośby
Witam chciałbym poprosić o kod na ,którym było by minimum 0.06 eur to jest około 30 groszy z góry dziękuje za pomoc . Prosiłbym o wysłanie kodu na PW.
Potrzebuje kod na 90gr na PSC.. oferuje skiny CSGO PW..
21 groszy potrzebne do 20 euro Steam.
Pomizianie, buziak itp dla dobrej duszy
i do wyboru, albo skrzyneczka z CS:GO albo secik dla Queen of Pain dla Dotowców (albo więcej buziaków)
Potrzebuje 30euro centów bo tyle mi zabrakło do jednej gry.Moge dać kod do Far Cry3 Blood Dragon na uplay ale wtedy chciałbym 1,5 euro
Potrzebuję psc 1.2zł (0.28€). Jeżeli ktoś mógłby podać byłbym wdzięczny Ew. jeśli będzie to możliwe dam coś w zamian. PW
Ma ktoś 80groszy na PSC?
Mam kilka skrzyń do otwarcia i zbieram na klucze, przyjmę kilka resztek ;x
Odwdzięcze się !
Potrzebuje 50 gr do doładowania steama dam grę
Potrzebuje 50 gr do doładowania steama dam grę
Jaką?
Jaką?
Defy Gravity Extended - dropi 3 karty
Ma może ktoś psc z 0.32 gr dam skrzynke breakout w cs:go
Dam kapsułę z naklejkami do go za 50 eurocentów. Brakuje do doładowania steama
Witam myślałem, że wszystko jest calculated sprawdziłem i 5 euro to dokładnie 21,02 złociszy, lecz według steam mam zapłacić 21,81, a na koncie mam 21,05. Jak ktoś ma nawet 5 groszy na psc to bym był ogromnie wdzięczny
EDIT: widze, że już jest taki temat, więc proszę o podpięcie
Widze tutaj tyle drobrych duszyczek, a niech strace!
Bierzcie i doladowujcie za to wszyscy, otoz to moj psc na ktorym znajdziecie 8.60zl.
Mialem go sobie zostawic i uzyc jak bede doladowywac steama ale niech bedzie, wierze w karme ^^
PSC : 0956 2452 9362 4444
----------------------------------------
Ale jestescie szybcy, cala karta juz zuzyta! Zycze wam milej zabawy w kupionych grach czy na co tam wydaliscie
Dzięki wielkie magnum, wziąłem z tego 80 gr.
Siemanko brakuje mi 0.19 euro jak ktos ma to pw . Z góry dzieki
Potrzebuje 35+Groszy ( 0.07$), mogę dać pare kart na steamie od 7 euro centów do 13 wartych
NIe aktualne, okazało się że jest opcja płatnośc playspanu gdzie wyszło te 40gr taniej :)
18 groszy potrzebne na gwałt. Płacę jak za prezydenta!
Potrzebne 1zł 30gr. Oddaje itemki w docie(oczywiście pokryją to co potrzebuje)