Cóż, ja mam trochę inną prośbę brakuje mi 24 centów na steam, więc jeśli ma ktoś jakieś rzeczy których nie używa a nadają się na rynek z chęcią przygarne. Steam:http://steamcommunity.com/id/reshi93
Resztki PSC - prośby
Witam.
Czy mógłbym dostać kod psc z nawet 0,01 euro ? Potrzebny do steam. Piszcie pw.
Hej, prosiłbym o kod PSC na którym jest około 0,50 euro, byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi go podarował, bardzo potrzebne
Witajcie, Brakuje mi do gry ETS 2 (0,11 EURO). Prośiłbym o kod PSC na którym jest 0,11 euro, gdyby ktoś mi podarował kod byłbym bardzo bardzo wdzięczny .
Jeśli ktoś byłby miły, to poprosiłbym o PSC z 0,07€, oddam karty z Paydaya 2 po 5 lipca...
Witam, brakuje mi 22 grosze, z góry dzięki!
Potrzebuje 77 groszy, Moge zaoferowac cos ciekawego wzamian kontakt PW
Potrzebuję kod psc 46 gr Bardzo pilne, mogę się odwdzięczyć w jakiś sposób
Nieaktualne
Potrzebuje kod na 0,05 euro ( koło 20groszy) Pilne, mogę się odwdzięczyć
Witam proszę o sumę za którą raczej nic sobie nie kupicie, lecz mi bardzo się przyda, mianowicie chodzi mi o 2zł. Postaram się odwdzięczyć jeśli będę miał jakiegoś niepotrzebnego keya. Pozdro 600 xd
Potrzebuję 0.66€ PSC byłbym bardzo wdzięczny, mogę się odwdzięczyć jakimiś skinami do CS:GO, jakby ktoś mógł mi dać to gg 6844474 albo steam creativpl (avatar gościa na czarnym tle który się zakrywa rękami a nick na którym gram K U B S O N)
Witam,potrzebuję dość dużej sumy,mianowicie 4.80zł czyli 1.20 euro,odwdzięczę się jakoś.
Witam, potrzebuje 0.60 euro aby doładować steam za 5 euro z góry dzięki.
mam 1 zł na psc jak ktoś chce niech piszę na pw. coś za coś
Witam,
Brakuje mi 3 zł żeby doładować konto steam. Proszę o pomoc, każdy grosz się liczy
Potrzbuję psc na około 2 zł oddam skiny cs go
Potrzebowałbym ~0,60 EUR.
W zamian za kod, mogę zaoferować skiny do CS:GO i/lub karty steam.
Link do steam'a http://steamcommunity.com/profiles/76561198038402797/
Już nieaktualne c:
Siemka po doladowaniu steam zostalo mi 8zl na psc. Nie mam co z tym zrobic wiec chetnie bym sie z kims zamieniil, jakies itemki w docie/cs za resztki z tego psc
nie miałby ktoś psc z 93gr bardzo by mi się przydał..
Jak ktoś ma do oddania/zamiany psc 1 zl to pisać PW.