[Revelation Online] Adrenaline

I błyskotliwycz memberów jak Archax 

No ale to wszystko zasługo wspaniałej organizacji i szkoleń naszego lidera

btw nowy filmik z pvp:

Start przesunięty na 14!

Już gramy, gildia już istnieje, o rekrutację można pisać do: Fenji, Leyla, Shiller

Już gramy, gildia już istnieje, o rekrutację można pisać do: Fenji, Leyla, Shiller

Albo wejść do nas na discord lub ts :)

Albo wejść do nas na discord lub ts 

No tak linki do obu macie tu: http://adrenaline.thecoder.eu/rekrutacja/

W sobote clan wars, hype!

A teraz moja kolej na bump, sorki zapomniałem. Panie admin ja nie chce bana więc: adr dalej rekrutuje.

Od jutra zapraszamy wszystkich graczy f2p! Pokażcie razem z nami klase na PvP :)

Od jutra wbijam będę również na discord wieczorem tak wiec do usłyszenia o której rozpoczyna sie f2p start? i czy moge juz klijęta sciągnąć? co nie sprawdzalem jeszcze

Od jutra wbijam będę również na discord wieczorem tak wiec do usłyszenia o której rozpoczyna sie f2p start? i czy moge juz klijęta sciągnąć? co nie sprawdzalem jeszcze 

Nie ma oficjalnej informacji kiedy start, generalnie jutro. Tak, możesz klienta ściągnąć. Zapraszam już dziś do nas :)

jak będzie czas to wpadne a możesz mi linka do klijeta podac? na pw? bo jak na stronie cokolwiek szukam to aby foundera mi próboje wcisnąć xD

http://adrenaline.thecoder.eu/rekrutacja/

tutaj masz discorda i ts

Zapraszamy do gildii - już jutro start gry w wersji beta (lecz oficjalny release). ETA (spodziewany czas) to 13-20, biorąc pod uwagę brak przeszkód serwerowo / software'owych

F2P mogą się już rejestrować!

Nowy filmik PVP z pierwszego tygodnia. Pozostawię bez komentarza.

Fajny materiał, ale musiałeś umieścić moją śmierć na BG :) Zauważyłem że lubimy się często Targetować :)

Rodzi się pytanie czy gracze bez doświadczenia w tego typu grach mają jakiś podjazd do tego typu gildii? Czy szukacie raczej samych wymiataczy?

Rodzi się pytanie czy gracze bez doświadczenia w tego typu grach mają jakiś podjazd do tego typu gildii? Czy szukacie raczej samych wymiataczy?

Zdefiniuj "wymiataczy", ale no jeśli chodzi o doświadczenie graczy bez niego też przyjmujemy.