I błyskotliwycz memberów jak Archax
No ale to wszystko zasługo wspaniałej organizacji i szkoleń naszego lidera
btw nowy filmik z pvp:
I błyskotliwycz memberów jak Archax
No ale to wszystko zasługo wspaniałej organizacji i szkoleń naszego lidera
btw nowy filmik z pvp:
Start przesunięty na 14!
Już gramy, gildia już istnieje, o rekrutację można pisać do: Fenji, Leyla, Shiller
Już gramy, gildia już istnieje, o rekrutację można pisać do: Fenji, Leyla, Shiller
Albo wejść do nas na discord lub ts
Albo wejść do nas na discord lub ts
No tak linki do obu macie tu: http://adrenaline.thecoder.eu/rekrutacja/
W sobote clan wars, hype!
A teraz moja kolej na bump, sorki zapomniałem. Panie admin ja nie chce bana więc: adr dalej rekrutuje.
Od jutra zapraszamy wszystkich graczy f2p! Pokażcie razem z nami klase na PvP
Od jutra wbijam będę również na discord wieczorem tak wiec do usłyszenia o której rozpoczyna sie f2p start? i czy moge juz klijęta sciągnąć? co nie sprawdzalem jeszcze
Od jutra wbijam będę również na discord wieczorem tak wiec do usłyszenia o której rozpoczyna sie f2p start? i czy moge juz klijęta sciągnąć? co nie sprawdzalem jeszcze
Nie ma oficjalnej informacji kiedy start, generalnie jutro. Tak, możesz klienta ściągnąć. Zapraszam już dziś do nas
jak będzie czas to wpadne a możesz mi linka do klijeta podac? na pw? bo jak na stronie cokolwiek szukam to aby foundera mi próboje wcisnąć xD
Zapraszamy do gildii - już jutro start gry w wersji beta (lecz oficjalny release). ETA (spodziewany czas) to 13-20, biorąc pod uwagę brak przeszkód serwerowo / software'owych
F2P mogą się już rejestrować!
Nowy filmik PVP z pierwszego tygodnia. Pozostawię bez komentarza.
Fajny materiał, ale musiałeś umieścić moją śmierć na BG Zauważyłem że lubimy się często Targetować
Rodzi się pytanie czy gracze bez doświadczenia w tego typu grach mają jakiś podjazd do tego typu gildii? Czy szukacie raczej samych wymiataczy?
Rodzi się pytanie czy gracze bez doświadczenia w tego typu grach mają jakiś podjazd do tego typu gildii? Czy szukacie raczej samych wymiataczy?
Zdefiniuj "wymiataczy", ale no jeśli chodzi o doświadczenie graczy bez niego też przyjmujemy.