Revelation Online

1h streamu i jak dla mnie to trochę crapik ale poczekajmy na cbt, zagramy wtedy ocenimy. Co innego oglądając jak ktoś gra na twitchu, a co innego samemu przetestować.

Lecim z tym ruskim cbt.

https://www.twitch.tv/kosiauke

+10 kluczy, czas do niedzieli :)

A nie przypadkiem better THAN* 100? Opis strumyka.

Czym bedziesz cioral w pelnej wersji?

Pewnie vanguard, póki co occultist bo większość ludzi chce nim grać ;)

To nie jest kwestia tego, co kto lubi, tylko samego gameplay'u, a ten średnio wypada, z ui jest tak samo. Chyba, że później lepiej będzie wyglądać, bo na razie wygląda jak kolejny chiński kotlet.

Wieki temu mogłeś zobaczyć gameplay, według mnie też jest co najwyżej średni, nie wiem też skąd ten hype. Hejtować nie zamierzam, irytuje mnie tylko fakt, że kilku znajomych się ''jara'' i próbują człowieka namówić, a wyjdzie jak zwykle.

Jak dla mnie gra wygląda bardzo dobrze, i to jest kwestia gustu, np. blade and soul długo mnie przy sobie utrzymał, a taki WOW uważany za króla mmorpg'ów nie potrafił mnie przekonać do siebie, tak więc popieram tutaj @unlucky że są gusta i guściki, jednemu się spodoba a drugiemu nie. Wszystkim ludziom się nie dogodzi :D

Jak ktoś chce foundera do tej gry to na pm, bo ja odpadam, a komuś może się przydać.

Jestem slepy, czy nie uruchomili jeszcze opcji aktywacji kluczy?

No biorąc pod uwagę, że ja już dawno aktywowałam klucz do CBT1 więc chyba jesteś ślepy :P W opcji profilu na stronie revelation po zalogowaniu, jeśli dobrze pamiętam.

"Promo code" no troche nie tak to powinno wygladac, ale ciul, wazne ze dziala.

Nie ma może jakaś miła duszyczka kluczyka na zbyciu na CBT? Próbowałam na kilkunastu giveaway'ach lecz niestety bez skutku. Chciałabym zobaczyć czy w ogóle pójdzie w miarę płynnie na moim kartoflu przy jakichś znośnych ustawieniach z normalnymi FPS, bo nie mam zamiaru grać tego na low albo 10 FPS :P Byłabym wdzięczna, starczy mi nawet pożyczenie konta na czas CBT na dosłownie kilka minut, by ogarnąć te ustawienia. :)

I nie, nie chce mi się walczyć z chińskim klientem :D

wiadomo czy jeszcze będą kluczyki rozdawane?

wiadomo czy jeszcze będą kluczyki rozdawane?

Jeszcze tu i ówdzie wyskakują: https://revelationpl.wordpress.com/konkursygiveaway/

Przed samym startem beda jeszcze tysiace kluczy do zdobycia, przeciez musza chociaz troche obciazyc servery, zeby to wszystko bylo miarodajne, no i im wiecej testerow, tym wieksza szansa na wylapanie bledow.

Siemka ja tez do gildii z checia jesli miejsce jakies sie znajdzie

blizej 25.10 na ts was troszke pomecze

w TERA teraz pykam i na dluzje w revelation zostane bo to co widze na gameplay jest calkiem calkiem

pozdrawiam i do uslyszenia

Siemka ja tez do gildii z checia   jesli miejsce jakies sie znajdzie

blizej 25.10 na ts was troszke pomecze

w TERA teraz pykam i na dluzje w revelation zostane bo to co widze na gameplay jest calkiem calkiem

pozdrawiam i do uslyszenia

Albo Luigi Cie wkrecil, albo masz problemy z czytaniem, bo to nie jest temat gildyjny.

Teraz bedziesz musial przejsc zaostrzone psychotesty zanim Cie przyjma, bankowo.

Z dynamiką walki nie jest źle. Ci co mówią, że drewno, powinni zagrać chociażby w ostatni hit pt. Riders of Icarus ;)

Filmiki 1v1 z bossami.

Tu raczej chodzi o open pvp, a nie 1v1 z bossami XD, bo tam to totalny chaos i drewno, czyli tak jak piszą, już o wiele fajniej open pvp jest rozwiązane w AA, tu to niestety krok w tył i jeszcze te ubranka i mounty z koziej d*py, całkowicie bez stylu i wyczucia.

Jednak AA nie pobije, jedyny plusik jaki tu widzę, to to, że to świeżynka, ludzie wpadną sprawdzą i sobie pójdą/wrócą do innych gier.

Ma być tak dynamiczna jak w BDO? Sorry, ale podziękuje w takim razie.. :D

A tak już nieco poważniej, wolę by pvp było skillowe niż dynamiczne ;d Niemniej jednak wciąż dla mnie tutaj jest dużo bardziej dynamiczniejsze niż w AA o.O
Stroi nie ma się co czepiać, bo to typowe rzeczy dla gierek z Azji, wydaje mi się, że ludzie powinni się już dawno do tego przyzwyczaić.

Stroje i ogolnie estetyka to kwestia gustu, dla mnie Revelation, a konkretnie Swordmage ma swietny i swiezy wyglad.

Ale po prostu podobaja mi sie takie klimaty i nie przeszkadza mi jak postac jest mniejsza niz bron ktora dzierzy w lapie, albo kiedy ma odkryta polowe dupala.