To można wbić na jakiś ts i pograć
Rework w Mabinogi
mabi sie nigdy nie nudzi czasami wchodze tylko po to żeby powygłupiać sie z guild
jak chcecie pomocy albo dołaczyć do guild zapraszam, dodajcie mnie do znajomych nick Shanavel
Polskiej gildi pewnie ze świecą szukać nie xD?
Polskiej gildi pewnie ze świecą szukać nie xD?
Bo polskie gildie nie istnieja, co najwyzej gildie w ktorych sa jacys polacy. Ale polska gildie nie ma sensu.
Dlaczego? pewnie grają z dwie osoby xD
W sumie znalazłem jakieś polskie forum, ale jest zamknięte. Smuteczek :C
Dlaczego? pewnie grają z dwie osoby xD
Bo wiekszosc napalonych na gre polakow zazwyczaj szybko konczy swoja przygode z mabi.
- Wchodzi w Mabi, tworzy postac
- Robi poczatkowe misje tutorialowe a wlasciwie zazwyczaj nawet nie wie co on robi
- Nie udaje mu sie pokonac lisa bo bezmyslnie wciska wszystkie przyciski probujac go pokonac nie starajac sie nawet bronic i wykonywac kontr
- Nastepnie wychodzi z gry i ja usuwa bo uwaza, ze jest za trudna
- Ostatecznie zostaja tylko Ci co starali sie zrozumiec jak dziala gra
Przez te 5 lat spotkalem sie z wielona takimi przypadkami.
To w takim razie gra musi być faktycznie ciężka dla nowych graczy
Jak już pisałem, teraz nie jest AŻ tak trudna, bo są tutoriale, kiedyś nie było i całą mechanikę gry musiałeś odkrywać sam metodą prób i błędów. Chociaż przyznam szczerze, że nawet mimo tutoriali znam BARDZO DUŻO osób, które miały problemy z ich przejściem, a niektóre nawet się poddały w trakcie. xD
chyba wiem o jakie forum chodzi na alexinie byl typek co zrobil polska guild i zabral mi polowe członkow ale postala moze z 2 miesiace i wszyscy wrocili do mnie :PP
A to Ty grasz i masz swoją gildię?
nom Europejska w ktorej roi sie od polaczkow
Właśnie wbijam do gry więc jakby co pisać
Jak już pisałem wcześniej serwer ~ Alexina a nick ~ Miito
dodałam Cie to nie przyjałes zaproszenia :C
Jeżeli jest was tylu to fajnie macie jakiś komunikator głosowy?
um ja jestem wiecznie na skype : o
A TeamSpeak wchodzi w grę? Jakoś nie przepadam za skajpajem :C
um w sumie moge ale musialabym sciagnac
W ogóle jak tutaj z patchami jest? Bo widzę gra aktualizowana fajnie, ale to u naszych skośnookich przyjaciół
https://www.youtube.com/watch?v=T4o9IA1PhGU
pewnie tej klasy jeszcze u nas nie ma :C
Za moich czasów z polskich gildii istniała Fianna tylko.
Powtarzam, w tej grze nie ma klas. ^^ Ale faktycznie, skilli ninja jeszcze nie ma u nas.