Rework w Mabinogi

To można wbić na jakiś ts i pograć :D

mabi sie nigdy nie nudzi ;) czasami wchodze tylko po to żeby powygłupiać sie z guild ;) jak chcecie pomocy albo dołaczyć do guild zapraszam, dodajcie mnie do znajomych nick Shanavel :D

Polskiej gildi pewnie ze świecą szukać nie xD?

Polskiej gildi pewnie ze świecą szukać nie xD?

Bo polskie gildie nie istnieja, co najwyzej gildie w ktorych sa jacys polacy. Ale polska gildie nie ma sensu.

Dlaczego? pewnie grają z dwie osoby xD

W sumie znalazłem jakieś polskie forum, ale jest zamknięte. Smuteczek :C

Dlaczego? pewnie grają z dwie osoby xD

Bo wiekszosc napalonych na gre polakow zazwyczaj szybko konczy swoja przygode z mabi.

- Wchodzi w Mabi, tworzy postac

- Robi poczatkowe misje tutorialowe a wlasciwie zazwyczaj nawet nie wie co on robi

- Nie udaje mu sie pokonac lisa bo bezmyslnie wciska wszystkie przyciski probujac go pokonac nie starajac sie nawet bronic i wykonywac kontr

- Nastepnie wychodzi z gry i ja usuwa bo uwaza, ze jest za trudna

- Ostatecznie zostaja tylko Ci co starali sie zrozumiec jak dziala gra

Przez te 5 lat spotkalem sie z wielona takimi przypadkami.

To w takim razie gra musi być faktycznie ciężka dla nowych graczy :D

Jak już pisałem, teraz nie jest AŻ tak trudna, bo są tutoriale, kiedyś nie było i całą mechanikę gry musiałeś odkrywać sam metodą prób i błędów. Chociaż przyznam szczerze, że nawet mimo tutoriali znam BARDZO DUŻO osób, które miały problemy z ich przejściem, a niektóre nawet się poddały w trakcie. xD

chyba wiem o jakie forum chodzi na alexinie byl typek co zrobil polska guild i zabral mi polowe członkow ale postala moze z 2 miesiace i wszyscy wrocili do mnie :PP

A to Ty grasz i masz swoją gildię?

nom ;) Europejska w ktorej roi sie od polaczkow :D

Właśnie wbijam do gry więc jakby co pisać :)

Jak już pisałem wcześniej serwer ~ Alexina a nick ~ Miito :3

dodałam Cie to nie przyjałes zaproszenia :C

Jeżeli jest was tylu to fajnie :D macie jakiś komunikator głosowy?

um ja jestem wiecznie na skype : o

A TeamSpeak wchodzi w grę? Jakoś nie przepadam za skajpajem :C

um w sumie moge ale musialabym sciagnac ;)

W ogóle jak tutaj z patchami jest? Bo widzę gra aktualizowana fajnie, ale to u naszych skośnookich przyjaciół :D
https://www.youtube.com/watch?v=T4o9IA1PhGU

pewnie tej klasy jeszcze u nas nie ma :C

Za moich czasów z polskich gildii istniała Fianna tylko.

Powtarzam, w tej grze nie ma klas. ^^ Ale faktycznie, skilli ninja jeszcze nie ma u nas.