Reworki i nowości w grze - newsy, dyskusje, spekulacje?

A ja mam pytanie z innej beczki. Co oznacza ikonka bohatera obok paska hp, np:. Obok paska HP Garena jest okrągła ikonka Lee sina. Co to daje, skąd to się bierze, po co to i dlaczego?

Pasywka Garena. Ostatni, który zabił jest oznaczony i Garen więcej mu bije jeśli dobrze pamiętam

Pasywka Garena. Ostatni, który zabił jest oznaczony i Garen więcej mu bije jeśli dobrze pamiętam 

Ale takie coś widziałem też u innej postaci. O tutaj 8:03 To działa tak samo jak u Garena wtedy?

Przepraszam że tak nękam, ale nie daje mi to spokoju.

To Kindred i jej pasywka. Wybiera sobie jednego wrogiego champa za cel.

Bierne: Owca i Wilk oznaczają cele Znakiem Wiecznych Łowów w dowolnym miejscu na mapie i skazują go na śmierć. Każdy zdobyty Znak zapewnia dodatkowe obrażenia fizyczne równe 1.25% aktualnego zdrowia celu (maksymalnie 75 + (10 × Znak) przeciw potworom) (przy trafieniu na atakach podstawowych Owcy; premie kumulują się wraz z kolejnym zdobytym Znakiem. Znak jest usuwany z celu po jego śmierci, nawet wtedy, gdy Kindred nie weźmie udziału w jego śmierci.

Owca – Wrodzy bohaterowie: Owca posiada listę przyszłych skazanych na śmierć wrogich bohaterów, którą może otworzyć poprzez kliknięcie ikonki umiejętności pasywnej. Wrogich celów nie można wybrać podczas walki, a sama umiejętność posiada 8 sekundowe opóźnienie, zanim aktywuje się Znak na wybranym celu. Cel nie może zostać ponownie wybrany przez 4 minuty.

Wilk – Potwory: Wilk co pewien czas oznacza dowolnego potwora (z wyjątkiem epickich) z wrogiej dżungli i oznacza na minimapie ich obóz dla obu drużyn; potwory oznaczane są od 2:30. Po osiągnięciu 6 Znaków Wiecznych Łówów Wilk zaczyna polować także na Barona Nashora, Smoka, Herolda Riftu lub Vilemawa.

</blockquote><p>

Co sądzicie o patchu Mid-season wprowadzającym nowe itemy hextech i dodającym sporo zmian dla magów, który ma zostać wprowadzony w środku sezonu? Trochę to nawojuje w przypadku niektórych postaci. Choćby taki Malzahar, który w dobrych rękach już potafi nieźle dać w kość, a co dopiero jak dodadzą mu jakiegoś movement speeda i tarczę. :D

Twórz gildie/klany, zapraszaj znajomych, umawiaj się na rozgrywki i korzystaj z dodatkowych funkcji. Dołącz do nas na www.needparty.eu

Ostatnio w trochę niewłaściwym temacie wyskoczyła rozmowa na temat reworków kilku champów oraz ich stanu (i tego, czy reworki są faktycznie potrzebne). Sądzę, że stworzenie nowego tematu będzie na miejscu.

W tym poście będę puszczać spis treści - champy reworkowane, data ostatnich informacji (i numer postu z tymi informacjami), coś w tym stylu. Dobrze byłoby też gdyby ludzie wypowiadali się na te tematy - szkoda byłoby żeby to miał być zwyczajny spam.

Co myślicie o takim pomyśle?