Rift+Storm Legion+30 dni sub za FREE! Wait... What?!

Siema, tak jak w temacie jest możliwość zgarnięcia Rift'a + dodatek Storm Legion + 30 dni gry(+ jakieś itemki) za FREE!

Wystarczy że założycie konto na raptr.com i ściągniecie ich program który działa podobnie do xFire lub steam, czyli liczy wam godziny spędzone w grze. Później zakładacie darmowe konto do Rift'a na riftgame.com, teraz musicie pograć/poafczyć przez 12 godzin z odpalonym w tle Raptr'em który będzie naliczać wasze godziny i po osiągnięciu 12 godzin(status Experienced) otrzymacie klucz na wszystko podane w tytule!

Ale śpieszcie się bo zostało około 3200 kluczy na chwilę w której to piszę!!

Rzeczywiście :) róbcie, róbcie :D nawet jak nie będziecie grać to konto zawsze na wymiankę może się przydać :)

http://www.riftgame.com/en/news/articles/04232013_raptr_rewards.php

Uuuu... niezłe posunięcie ze strony TRIONu... Nie wiem jak wy, ale ja połknąłem haczyk razem z wędką i własnie zasysam Rifta ;D

Musze w cos grac . Czy poprostu musi byc to uruchomione ?

Kilka osób pisało że wystarczy mieć rift.exe odpalone ale nie wiem. :)

Musisz mieć Rifta uruchomionego

Jeśku ktoś nie ma konta, http://tinyurl.com/d5oowyc tutaj jest mój reflink, będę wdzięczny. ^^'

Co zrobić, żeby raptr zaczął śledzić mi Rifta? Mam odpalonego, a na liczniku ciągle 0 sec.

Jeśku ktoś nie ma konta, http://tinyurl.com/d5oowyc tutaj jest mój reflink, będę wdzięczny. ^^'

Jak wrócę z pracy, zassam i zrobię konto z refa :)

Co zrobić, żeby raptr zaczął śledzić mi Rifta? Mam odpalonego, a na liczniku ciągle 0 sec.

Po wyjściu z gry czas zostanie doliczony. ;)

Jak wrócę z pracy, zassam i zrobię konto z refa

Dzięki :D

Spoczko :) od razu sprawdzę rifta i tego raptora ;] aczkolwiek jestem wieloletnim zwolennikiem xf'a :D

CZy działa to na koncie, które już istnieje i było raz opłacane? Czy muszę zakładać nowe?

wlasnie chetnie bym pogral moim klerem przezmiesiac;)

CZy działa to na koncie, które już istnieje i było raz opłacane? Czy muszę zakładać nowe?

Działa na już istniejących kontach, ja dostałem dodatek+30dni bo podstawkę już miałem. :)

Jezu, jak fajnie. :D

Jak to jest z tymi prezentami? mozna wziasc kazdy czy tylko 1 ? bo mam juz nabite te newbie i nie wiem czy ryzykowac i wziasc sb ten prezent czy zbierac na experiened by nie stracic?

Możesz wszystkie brać. ;P

To ja zapraszam ludzi na serwer Icewatch, strona Guardian. Co prawda mój główny char to Defiant- Kelari Mage koło 40 lvla, ale chcę spróbować od nowa. Jakby co, pisać PW.

Grałem trochę kiedys w rifta na abonamencie i była dobra gra, ale nie miałem zbytnio ludzi do gry, znajomi nie byli chętni.

też bym dzisiaj pograł po godzinie 19, strona Guardian, serwer chyba icewach albo bloodiron, jak cos to zmienie, mam paladyna lvl 51, ale w sumie mogę zagrać od początku jakimś magiem, albo helerem

byśmy się zgadali i ekipą 3- 4 osoby od początku ruszyli z questami ;]

Ja zakładam nowe konto. Chodzi o to, że żeby dostać 30 dni gry trzeba być graczem bez podstawki kupionej. Jak ktoś ma na koncie podstawkę, dostaje tylko dodatek bez dodatkowych dni.

Edit: będę grał Warriorem, ścieżka defender (Pal/Warlord/Riftblade), czyli build tankowy. Serwer Icewatch, nick Behrengar.

Dodam tylko, że nie podoba mi się to co zrobili w Rifcie, start znacznie uproszczony i skrócony.