Rift+Storm Legion+30 dni sub za FREE! Wait... What?!

a i głupoty pierdszielisz miałem podstawkę kupioną wpisałem kod i mam dodatek + 30 dni

aktualnie 43 lvl nie pamiętam na jakim serku

edit: co do skrócenia to fakt zabrali część questów

Panowie dostaje kod do gry cz od razu grę ? Chodzi mi o to czy mogę kod wpisać powiedzmy za miesiąc ?

Tak, dostajesz klucz. :>

Grę polecam, jest świetna! :)

Jak coś to shard Icewatch strona Guardians.

Czy to jest jeszcze aktualne?

Po zarejestrowaniu się mogę stwierdzić, że zostało jeszcze 1108 kluczy, także polecam! Dzięki za info o tej sprawie. :)

Chyba przedłużyli promocję bo mam że znowu jest 3 k kluczy

a ja mam taki problem że gdy loguję się do gry to mam jakiś błąd ,,The login request was not valid. Please try again later. (Error #2016" a passy są dobre bo działają na stronce :/

a ja mam taki problem że gdy loguję się do gry to mam jakiś błąd ,,The login request was not valid. Please try again later. (Error #2016" a passy są dobre bo działają na stronce :/

Wystarczy, że będziesz próbował.

dobra wyłączyłem anty vira i działa , ale teraz inne pytanie jak zrobić żeby to widziało rifta oO bo mi nie widzi

Chyba przedłużyli promocję bo mam że znowu jest 3 k kluczy

Bo ten limit chyba codziennie się odnawia.

Czy dobrze widzę czy Icewatch ma najwięcej graczy online? Jest tam możliwe open pvp jak na Bloodrion?

Wiecie może czy jeszcze aktualna promocja?

Edit- ok już wiem, do 11 maja jest te promo, wszystko nadal działa

Wiecie może czy jeszcze aktualna promocja?

aktualna ponad 2k dostepnych

A czy jak mam podstawke+dodatek, to przedluzy mi po prostu o 30 dni grę?

dunno to 12h można próbować i tak warto :), ja teraz staram się o tego peta :), już nie dużo brakuje

A ten pet coś daje w ogóle? Czy zwyczajny pet?

Ile client ma gb ? Bo włączyłem lunchera i pobierają mi się pliki w partach po ~110 mb.

Edit: A już widzę prawie 10 gb, no cóż 4h czekania.

A czy jak mam podstawke+dodatek, to przedluzy mi po prostu o 30 dni grę?

Powinno przedłużyć, bo ja miałem tylko podstawkę i dało mi dodatek i 30 dni.

... nie trzeba czekać do końca pobierania, ja już grałem jak pobrało 300mb

gram na icewatch nick leopardo lvl 48

Ile client ma gb ? Bo włączyłem lunchera i pobierają mi się pliki w partach po ~110 mb.Edit: A już widzę prawie 10 gb, no cóż 4h czekania.

Klient ma około 15GB. Grać można od jakiś 350-400, bo dodali pobieranie gry w tle.

Panowie nie trzeba nawet być zalogowanym w grze. Ja po prostu na wyborze postaci zostawiłem i po 11 h wróciłem do kompa.

Do wszystkich, którzy zastanawiają się, czy działa na nieaktywnych kontach odpowiadam - TAK. Dawno temu grałem sobie na podstawce, teraz ściągnąłem klienta, przeafkowałem 12 godzin, dostałem klucz, dodałem i działa. ;) Więc śmiało można grać na starych kontach.

Swoją drogą, gra/ł ktoś na Blightwealdzie? Mam tam wyepikszonego rogala i parę bardziej low lvli.