Taki maly offtop, dodadza jakies nowe nagrody? Bo jest ich bardzo malo ( np. do Rifta jest bodajze 3 albo 4 )
Rift+Storm Legion+30 dni sub za FREE! Wait... What?!
Dziala to jeszcze ? !
Pogralbym w to bo sa insty taktyczne nie to co w dragon prophet full dps.
Ale ty masz koleś schizy...
Jak dla mnie to jesteś nieżle popie...
TOPIC: ktoś pisal, że to dziala do 11 maja ><
To co już nie działa ? a na raptor napisane ze jeszcze 40 dni to dziala czy nie ? Zresztą nie wiem co mnie wyzywasz, nie moge zapytac o to czy ten sposób działa ?
Działa jeszcze?
Tak, dziala.
Codes expire 12-31-2013
TIME LEFT TO CLAIM
40 days 7:00:21
Zapraszam server Icehold lub cos podobnego XD.
Mozna jakas guild zalozyc
Zassysam i oszczedze kilkadziesiat zl, a po przejsciu na f2p bede gral;)
mało tego że działa nie muście grać wystarczy że będzie gra w menu a raptr będzie liczył czas co do keya jest to key rift+storm legion ale dla nowych kont.
Hej, kiedys zrobilem konto zeby zagrac w triala czy jakis free week byl juz nie pamietam. Mam tam postac na 15lvl i wyczytalem, ze ten kod mozna uzyc tylko na nowych kontach. Czy on zadziala u mnie czy musze zrobic nowe konto ?
Skąd wy bierzecie te głupoty klucz działa na , trialach, starych kontach, zamrożonych kontach, kontach już z dodatkiem, z tym, że te pierwsze dostają dodatek + 30 dni gry, a ostatnie tylko 30dni gry
Sam uaktywniłem na zamrożonym koncie z 2011 roku i dostałem dodatek + 30dni gry
Właśnie przed chwilą do swojego zamrożonego konta dodałem ten kod niestety wciąż jest ono zamrożone mimo iż w profilu pojawił się dodatek. Na przyznanie 30dni game-time trzeba czekać jakiąś chwilę?
Zamrożone konto otrzyma tylko dodatek do gry, tylko nowe konta mogą otrzymać 30dni gry
Mam pytanie. Nie wziął ktoś przypadkiem sobie "zapasowych" kodów? Bo z raptra już wyparowały a kumpel chciałby ze mną pograć.
No lipa, ja też namówiłem znajomych do gry, a to po kluczach ^^ No nic będą musieli czekać do 12 czerwca
Tylko że wtedy będą mieli konta starterowe. Ja też się spóźniłem i trochę szkoda bo Rift mi się spodobał.
Nieźle... właśnie dobiłem wymaganą liczbę godzin, a tu po kluczach -.- no nic, raptr uninstall...
same here na starym koncie miałem 38 poziom, dzieki promocyjce zdobyłem dodatek i dobiłem do 52 poziomku miodek, teraz czekamy
Kurde, ja nie zdążyłem
Chce ktoś może odsprzedać swój klucz (jak ktoś ma dodatkowy) albo wymienić na coś innego ?
Zarejestrowałby się ktoś z mojego reflinka? Dam 50platyny. Pozdrawiam
Zarejestrowałby się ktoś z mojego reflinka? Dam 50platyny. Pozdrawiam
Na jakim serwerze ?