Mam swoją starą postać na icewatch. Grałem od dnia premiery przez pół roku.
Rift+Storm Legion+30 dni sub za FREE! Wait... What?!
Ja gram na Bloodiron(PvP) gra się bardzo przyjemnie i widać duże zainteresowane tą grą na początku gry(duża liczba osó.
Jest jeszcze cień szansy, że raptr dorzuci do puli kluczy? udało mi się dobić 8h po czym... Bum i nie ma kluczy. A miało być tak pięknie..
wczesniej dorzucał wiec jest cień szansy, chyba, że Trion zablokował już i więcej nie da bo servery robią się pełne, zobaczymy
Przed sekundą ktoś napisał że resetuje się w następnym tyg.
Wczoraj w nocy było 500 keyów. Niestety koło 5 rano już ich nie było. A przynajmniej tak ludzie na profilu raptr mówią. Plus jest bardzo duża szansa,że kolejna pula wejdzie za tydzień
Wspomne jeszcze raz. Jakby ktoś chciał zarejestrować z mojego reflinka daje 50platyny. Potrzebuje do tego ognistego rumaka.
Platyne moge dać na serwerze icewatch.
https://rift.trionwo...n=ascend_invite
Powyżej reflink. Potrzebuje tylko jednej osoby. Zresztą nie mam za dużo platyny. Pozdrawiam
Ogólnie jak ktoś się rejestruje z reflinka to też coś dostaje: http://uk.riftgame.com/en/products/ascend-a-friend/
Kurde, ponad 13h grania i wyświetla w raptr że klucze missed. Miałby ktoś jakiś dodatkowy może?
Kurde, ponad 13h grania i wyświetla w raptr że klucze missed. Miałby ktoś jakiś dodatkowy może?
Kluczy aktualnie nie ma. Musisz poczekać, może będą. Po drugie było ich na tyle mało, że wątpie aby ktoś miał kilka w zapasie.
Z tego co słyszałem to jakoś niedługo ma być restock keyów więc wyczekujcie
Dodali kody.
W ogole to rift czy dragon prophet lepszy?
Tak,znowu jest 3k+ kluczy i pojda w 2 dni albo szybciej xD
Wiadomo ze Rift jest lepszy, wiekszy content, wiecej rzeczy to robienia , ciekawsze instancje full ogar , pvp tez zajefajne.
DP to jak na razie crap
i pewnie tak jak ze wszyskim podczas premier DP zawali jakims expploitem albo wuj wie czym
Juz są kody 3000+ : )
A ja już miałem wymagany status, a nagle raptr mi mówi, że muszę pograć jeszcze 2h -.-
Wspomne jeszcze raz. Jakby ktoś chciał zarejestrować z mojego reflinka daje 50platyny. Potrzebuje do tego ognistego rumaka.Platyne moge dać na serwerze icewatch.https://rift.trionwo...n=ascend_invitePowyżej reflink. Potrzebuje tylko jednej osoby. Zresztą nie mam za dużo platyny. PozdrawiamOgólnie jak ktoś się rejestruje z reflinka to też coś dostaje: http://uk.riftgame.c...scend-a-friend/
Zarejestrowałem sie z twego Refa.
jak rozumiem masz już (ze mną) 3 ascendentów?
A tak wogóle to jesteś Defiantem czy Guardialem?
Jak coś to wkleję swojego refa pózniej- jak tylko wyciągnę kody z Raptr - w międzyczasie może ktoś jeszcze podrzuci swoje?
Btw - przydają się tylko 3 ascendanty na osobę! Za większą liczbę chyba nie ma nagród
btw 2 - jesli ktoś chce startowac to polecam jedna startwać z refa, nic to nie zabiera a dostaje się kilka klamotów
Zapraszający dostaje w kolejności:
pieska, kapelusz i niezłego wierzchowca - kazdy za 1 invite który wykupi subskrypcje - a z Raptr masz to za darmo
Zaproszony dostaje:
You will receive these special rewards for answering your friend's call:
•Novitiate's Phylactery - A trinket that increases all experience gained by 5% until level 20!
•Special in-game title: "The Chosen"
•You and your friend will be linked forever, able to teleport to one another's locations once every thirty minutes.
•You and your friend will have all of each other's characters automatically entered in your Friends Lists.
If you choose to purchase and subscribe* to RIFT at any time while playing RIFT Lite, you will also receive Ascended Treasure, a wondrous chest containing the following rewards:
•10x Inscribed Sourcestone
•5x Plaque of Achievement
•3x Mark of Ascension
•2x Lucky Coin
Dla zainteresowanych, Raptr nadal rozdaje klucze/
Jeżeli komuś nie chce się grać te 100h+ by zdobyć peta to podam Wam mały trik:
1. Szukamy jakiegoś małego pliku z rozszerzeniem .exe (może to np być trainer działający w tray'u)
2. Zmienamy jego nazwę na rift.exe
3. Wchodzimy do folderu z Rift'em - w moim przypadku jest w katalogu steam bo gram przez niego (C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RIFT)
4. Zmieniamy nazwe oryginalnego lunchera (rift.exe) na jakaś inna i kopiujemy tam nasz trainer, program czy co tam chcecie.
5. Odpalamy i nabijamy godzinki
Dzięki temu sposobowi zaoszczędzimy "trochę" pamięć na kompie.
Polecam rejestrować się z tego linku:
Dzięki czemu otrzymacie:
Ascended Storm Legion Treasure – a chest of riches containing the following loot:
3 Frozen Eclipse Stones
5 Empyreal Slayer's Marks
3 Freelancer's Marks
2 Lucky Coins
10 Infinity Stones
The Chosen - Title.
Chyba nie Ci co się zarejestrują, tylko ty dostaniesz.