RockAlone2k

Cześć.

Dzisiaj między 21, a 22 będzie live (http://pl.twitch.tv/rockalone). Wybaczcie ten rozrzut czasowy, ale trudno mi w tej chwili precyzyjnie planować. Wszystko na razie jest jeszcze w sferze testów, więc nie spodziewajcie się wybitnej jakości.

Zrobimy sobie coś na zasadzie Q&A. Odpowiem na pytania związane z programami na żywo i jakie mam plany. Do zobaczenia.

P.S. Informacja pochodząca z FB.

Mogłeś napisać że to cytat, no chyba że chciałeś żeby wyszło tak że Rock to Ty.

Nie nie właśnie nie chciałem aby to tak zabrzmiało.

Pytanko - Po jasną cholere piszesz te tematy? Ktoś, kogo to interesuje, już dawno dał mu suba na YT.

Pytanko - Po jasną cholere piszesz te tematy? Ktoś, kogo to interesuje, już dawno dał mu suba na YT.

To po pierwsze, a po drugie nie wszystkie jego "filmiki" są ciekawe. :P Rojo robi lepszy mordor. :D Rock bardziej nadaje się do pogadania o książkach czy życiu. (:

Rock robi bardzo interesujące filmiki, lecz nie darzę go zbytnio sympatią, ze względu na to, iż pod jego filmikami jest miejsce na komentarze tylko takie, które wchodzą mu w... tyłek. Nie ma miejsca na konstruktywną krytykę, wystarczy napisać pod jakimkolwiek jego filmikiem, że nie zgadzasz się z jego zdaniem, a z miejsca masz bana.

a czy ja wam każde czytać te tematy??Nie! Lepiej robić tematy kogo kupić w lolu jaka postać jest lepsza itp. Co te tematy są waszym zdaniem lepsze bo moim nie po 2 to jest informacja dla innych. W temacie nie jest napisane włazić debile i czytać ten temat bo jak nie jesteście idiotami. chcesz wchodzisz nie chcesz to nie twoja sprawa a spamy z waszej strony to już na tym forum mnie denerwują. I nie jesteście osobami do tego aby kogoś tutaj oceniać ani pisać nam co mamy na tym forum robić ,jeżeli administracja do mnie napisze że coś jest nie tak to się do tego dostosuje a wam to gówno do tego.

a czy ja wam każde czytać te tematy??Nie! Lepiej robić tematy kogo kupić w lolu jaka postać jest lepsza itp. Co te tematy są waszym zdaniem lepsze bo moim nie po 2 to jest informacja dla innych. W temacie nie jest napisane włazić debile i czytać ten temat bo jak nie jesteście idiotami. chcesz wchodzisz nie chcesz to nie twoja sprawa a spamy z waszej strony to już na tym forum mnie denerwują. I nie jesteście osobami do tego aby kogoś tutaj oceniać ani pisać nam co mamy na tym forum robić ,jeżeli administracja do mnie napisze że coś jest nie tak to się do tego dostosuje a wam to gówno do tego.

Idąc twoim tokiem myślenia : Nie lubimy Rock'a - Jesteśmy Debilami

Ja rozumiem, jeden temat, ale zrobiłes ich już kilka. Wez zrob ogolny temat fanboyow Rocka, i tam pisz, bo twoj spam zaczyna powoli wkurzac.

Nie spinaj się, myślisz że jak założyłeś sobie nowe konto to odbudujesz sobie reputację ? Wątpię. (: Co do tematu, jeśli spojrzeć na to z góry nikogo nie faworyzując, to rzeczywiście nie wiadomo pod co to podpiąć, czy pod płacz, czy pod zachwalanie, czy pod nie wiadomo co. Jeśli ktoś na tyle interesuje Rock i jego poczynania w świecie gamingu to już dawno subskrybuje jego kanał[y]. To że jest jakiś live to nic dziwnego/fascynującego w tych czasach i nie ma się od razu co spinać, wypadałoby przeprosić i więcej nie śmiecić tego typu postami. Co do LOL i tym "jaką postacią grać" także jestem temu przeciwny, istnieje takie coś jak oficjalne forum danej gry, właśnie na którym można "kształcić się" właśnie w tę stronę. Proponuję rozejść się bez kłótni i odrzucić trzymaną w sobie urazę. (:

@edit://

Swoją drogą widać że dopiero odkryłeś Rocka i zacząłeś się jarać tym co on robi, ale możesz spokojnie ochłonąć, on tylko gra w gry i pokazuje to na swoim profilu. Nie ma tu nic najzwyczajnego.

Ale to jest forum o tematyce mmo, wiec nic dziwnego, ze pojawiaja sie tematy o grach mmo. A wlasnie jak ktos wspomnial to Twoj temat nie ma najmniejszego sensu, bo jezeli kogos interesuje to czy rock streamuje czy robi cos innego, to go ma zasubskrybowanego/zlajkowanego na fejsbusiu.

Kurcze no nie linczujcie chłopaka, że chciał się podzielić tym co go jara :)

Ale swoją drogą, to poleciłbym Suchy Kanał :) Maciej wymiata, a jak znasz angielski dobrze to TotalBiscuit, Yogscast są w sam raz dla Ciebie :)

Czy mi się wydaję czy mamy jakiegoś 'czciciela' rocka w wieku 12-16?

(powyższe zdanie nie miało być obrazą, pytam tylko o twój wiek że jesteś nim tak zafascynowany)

Chłopie, chcesz mu zrobić reklamę? -Dobrze, ale nie spamuj po forum robiąc tematy o każdym z jego filmików

Chcesz się popisać że go znasz? -It won't happen. Nikomu tym nie zaimponujesz

Masz racje że nie mamy prawa oceniać czy ten temat zasługuje na byt czy też nie. Od tego jest administracja która jak mniemam podzieli nasze zdanie :)

Co do samego rock'a. Kiedyś, kiedyś oglądałem dużo jego filmików i wpatrując się w jego naskurną 'niedoskonałość' na czole wsłuchiwałem się w jego opowiadania o grach itd. Z czasem jednak zrozumiałem że traci on (podobnie jak większość z nas) masę cennego czasu i życia na kręcenie różnych filmików już nie tylko o grach ale i o tym jak jego syn robi różne rzeczy czy jakim on jest wspaniałym ojcem że się nim zajmuje. Gdyby on był tak dobrym ojcem to z pewnością rzucił by w 'pizdu' te wszystkie swoje relacje i poszedł z dzieckiem do kina albo na spacer. O ile większość z nas zapewne nie ma jeszcze rodziny (mam na myśli głównie dzieci) i zdaje sobie sprawę z traconego czasu który jest szkodliwy tylko dla nas samych, o tyle myślę że rock traci swoje życie które mógłby poświęcić innym (pożytecznym) celom.

Przepraszam że go oceniam, nie do końca tak to miało wyjść. Chce tylko powiedzieć że nie przepadam za nim ponieważ za bardzo on zmieszał swoje życie prywatne z pasją oraz życiem zawodowym (bo wiadomo że filmiki robi też zawodowo).

Ale każdy lubi co chce i kogo chce.

Temat powinien zostać usunięty - zrób jeden w którym założysz fanclub rocka i będziesz zamieszczał 'updatedy' z jego kanału.

a mi się takie tematy podobają jak najbardziej

Co do samego rock'a. Kiedyś, kiedyś oglądałem dużo jego filmików i wpatrując się w jego naskurną 'niedoskonałość' na czole wsłuchiwałem się w jego opowiadania o grach itd. Z czasem jednak zrozumiałem że traci on (podobnie jak większość z nas) masę cennego czasu i życia na kręcenie różnych filmików już nie tylko o grach ale i o tym jak jego syn robi różne rzeczy czy jakim on jest wspaniałym ojcem że się nim zajmuje. Gdyby on był tak dobrym ojcem to z pewnością rzucił by w 'pizdu' te wszystkie swoje relacje i poszedł z dzieckiem do kina albo na spacer. O ile większość z nas zapewne nie ma jeszcze rodziny (mam na myśli głównie dzieci) i zdaje sobie sprawę z traconego czasu który jest szkodliwy tylko dla nas samych, o tyle myślę że rock traci swoje życie które mógłby poświęcić innym (pożytecznym) celom.

Tylko nie wydaje mi się żeby było to aż tak bardzo czasochłonne. Według Ciebie nie robi On nic innego oprócz siedzenia przed kompem. Jest to trochę bez sensu oceniać ludzi, o których nie wie się nic, poza tym co powiedzieli w podcaście.

Mówię że nie chciałem go oceniać, nie wiem jaki jest na prawdę ale myślę że te filmiki mówią o nim dużo bo chyba w nich nie udaje kogoś innego... nie sądzisz?

I nie mówię że siedzi przed kompem całymi dniami a że traci na to dużo czasu. Zmontowanie tych wszystkich filmików i zrobienie ich które ma na kanale musiało zająć mu wieki.

To tylko moje zdanie, nie każe nikomu się z nim zgadzać.

Z czasem jednak zrozumiałem że traci on (podobnie jak większość z nas) masę cennego czasu i życia na kręcenie różnych filmików już nie tylko o grach ale i o tym jak jego syn robi różne rzeczy czy jakim on jest wspaniałym ojcem że się nim zajmuje.

Kiedyś w jakims Q&A powiedział, że ma partnerstwo YT czy cos takiego, i za krecenie filmikow o konkretnej tematyce, dostaje kase. Zresztą - jak traci? Jeżeli dla ciebie, robienie czegoś co lubisz to tracenie czasu, to masz nieco dziwny pogląd na świat ;)

A co do lets playerow - Jedynym, prawdziwym jest tylko PewDiePie :D

#up

Kiedyś w jakims Q&A powiedział, że ma partnerstwo YT czy cos takiego, i za krecenie filmikow o konkretnej tematyce, dostaje kase.

A konkretniej jakieś grosze, podobnie jak masa innych 'let's playowców' robiących filmiki na YT.

#upA konkretniej jakieś grosze, podobnie jak masa innych 'let's playowców' robiących filmiki na YT.

I co z tego? Wazne ze ma. Myslisz, ze on nie ma normalnej pracy, tylko żonka haruje za niego? Kto wie, może i tak jest :D

Nie ma co pi..dolić!! ... sam temat jest tak płytki, jak jego młody twórca Padawan "CHipisGłodnyJestŻałosny"a tu oryginal "HisGhostInTheFoG"... który myśli że dotkną miecza świetlnego... tylko nie od tej strony.

W końcu poparzy się i przestanie "używać"... albo i też nie ( jak polubi ... Młodzi tak mają )... jeśli ma taką misje, będzie gnębić nas przez wieki ...

Ale tego nikt mu już nie wyperswaduje chyba że sam mistrz RockyVanBlayder !!! ale on ma tylko "Dobre" albo złe zamiary ( Te złe są naprawdę Nie dobreee !! )... więc walka z złem będzie trwała ... wieczności!! ... Chwała nie Poległym... My wieczni ignoranci...

Stop ogólnemu Chłamowi ... !!!