Czy mi się wydaję czy mamy jakiegoś 'czciciela' rocka w wieku 12-16?
(powyższe zdanie nie miało być obrazą, pytam tylko o twój wiek że jesteś nim tak zafascynowany)
Chłopie, chcesz mu zrobić reklamę? -Dobrze, ale nie spamuj po forum robiąc tematy o każdym z jego filmików
Chcesz się popisać że go znasz? -It won't happen. Nikomu tym nie zaimponujesz
Masz racje że nie mamy prawa oceniać czy ten temat zasługuje na byt czy też nie. Od tego jest administracja która jak mniemam podzieli nasze zdanie ![:)]()
Co do samego rock'a. Kiedyś, kiedyś oglądałem dużo jego filmików i wpatrując się w jego naskurną 'niedoskonałość' na czole wsłuchiwałem się w jego opowiadania o grach itd. Z czasem jednak zrozumiałem że traci on (podobnie jak większość z nas) masę cennego czasu i życia na kręcenie różnych filmików już nie tylko o grach ale i o tym jak jego syn robi różne rzeczy czy jakim on jest wspaniałym ojcem że się nim zajmuje. Gdyby on był tak dobrym ojcem to z pewnością rzucił by w 'pizdu' te wszystkie swoje relacje i poszedł z dzieckiem do kina albo na spacer. O ile większość z nas zapewne nie ma jeszcze rodziny (mam na myśli głównie dzieci) i zdaje sobie sprawę z traconego czasu który jest szkodliwy tylko dla nas samych, o tyle myślę że rock traci swoje życie które mógłby poświęcić innym (pożytecznym) celom.
Przepraszam że go oceniam, nie do końca tak to miało wyjść. Chce tylko powiedzieć że nie przepadam za nim ponieważ za bardzo on zmieszał swoje życie prywatne z pasją oraz życiem zawodowym (bo wiadomo że filmiki robi też zawodowo).
Ale każdy lubi co chce i kogo chce.
Temat powinien zostać usunięty - zrób jeden w którym założysz fanclub rocka i będziesz zamieszczał 'updatedy' z jego kanału.