RockAlone2k

Mówię że nie chciałem go oceniać, nie wiem jaki jest na prawdę ale myślę że te filmiki mówią o nim dużo bo chyba w nich nie udaje kogoś innego... nie sądzisz?I nie mówię że siedzi przed kompem całymi dniami a że traci na to dużo czasu. Zmontowanie tych wszystkich filmików i zrobienie ich które ma na kanale musiało zająć mu wieki.To tylko moje zdanie, nie każe nikomu się z nim zgadzać.

Jakbyś nie wiedział, on zajmuję się zawodowo montowaniem filmików tzn. to jest jego prawdziwa praca. Filmiki, które dodaje na youtube są przejawem pasji m.in. do gier( bynajmniej ja tak, to odczuwam). Uważam, że ocenianie ludzi na podstawie "internetu" jest jak najbardziej niewłaściwe. Skąd wiesz jaki jest naprawdę? Wyciągasz zbyt pochopne wnioski. Nie żebym go lubił, ale moim zdaniem robi to profesjonalnie i bardzo przyjemnie się go ogląda, a jeszcze przyjemniej słucha ;]

Jakbyś nie wiedział, on zajmuję się zawodowo montowaniem filmików tzn. to jest jego prawdziwa praca. Filmiki, które dodaje na youtube są przejawem pasji m.in. do gier( bynajmniej ja tak, to odczuwam).

Więc Młody Padawanie co ty Pier...isz !! "on zajmuję się zawodowo montowaniem filmików" chyba nieee ...

Ale za chwilę twoja złą strona mówi ci co innego ( Psss...T! TAK ... t... t... tutaj mały króliczku !! ) ... Być może to jego pasja "Napisz Tak" !! ... bo twe złe moce tak ci podpowiadają ... więc pisze Pierdoły Twego pokroju ...

Zapraszam samego mistrza ( Niech się Zareklamuję ) ... by sprostował całej "sytuacji" jeśli ma taką ochotę i odwagę ... czyż to nie jest banalne :P .... ochhh jest ... i czuję że się Uda :P

Więc Młody Padawanie co ty Pier...isz !! "on zajmuję się zawodowo montowaniem filmików" chyba nieee ... Ale za chwilę twoja złą strona mówi ci co innego ( Psss...T! TAK ... t... t... tutaj mały króliczku !! ) ... Być może to jego pasja "Napisz Tak" !! ... bo twe złe moce tak ci podpowiadają ... więc pisze Pierdoły Twego pokroju ... Zapraszam samego mistrza ( Niech się Zareklamuję ) ... by sprostował całej "sytuacji" jeśli ma taką ochotę i odwagę ... czyż to nie jest banalne .... ochhh jest ... i czuję że się Uda

Krótka piłka - Jestes popier*olony? Uwierz mi, pisząc w takim stylu, wcale nie jestes fajny, a wręcz przeciwnie.

Rock, jak napisał pan wyżej, zarabia w ten sposób, zresztą pooglądaj sobie jego filmy, w którym odpowiada na pytania użytkowników.

Hah Pop...dolone! to ty masz w Globusie że to oglądasz szpico!! ... Zarabia na oglądalności i to nie wiem czy na pewno... czy tylko od liczby zainteresowanych ... znam jego "stronę" i rzeczy związane z nim ... uciekł nie będę pisał z skąd ... więc Waruj Azor ...

Rock ma normalną pracę i mówił to w jakimś filmiku, który akurat miałem okazję zobaczyć. Co do samej jego twórczości, to nie jestem jej fanem, bo poziom przekazu całego contentu jest skierowany do bandy dzieciaczków koło 13 roku życia. Wystarczy posłuchać jego pisków, ochów i achów podczas nagrań i od razu można mieć wrażenie, że widza traktuje jak przysłowiowego ćwierćmózga. Plus w komentarzach nie ma miejsca na krytykę jakąkolwiek, bo są albo kasowane albo kasowane, a autor banowany i koniec rozmowy. Musi być cud, miód i malina, a całość materiałów ma być tylko i wyłącznie wychwalana. Całego jarania się tym człowiekiem nie jestem w stanie zrozumieć, tak jak i jarania się takim Rojem, który też nie prezentuje wcale lepszego poziomy, a jego banda "tarczowników" to dno i 2 metry mułu. ;<

Hah Pop...dolone! to ty masz w Globusie że to oglądasz szpico!! ... Zarabia na oglądalności i to nie wiem czy na pewno... czy tylko od liczby zainteresowanych ... znam jego "stronę" i rzeczy związane z nim ... uciekł nie będę pisał z skąd ... więc Waruj Azor ...

No cóż, właśnie odpowiedziałeś pozytywnie na zadane przeze mnie pytanie :)

tak jak i jarania się takim Rojem, który też nie prezentuje wcale lepszego poziomy, a jego banda "tarczowników" to dno i 2 metry mułu. ;<

Akurat z tym się zgodze, Rojo jest przygłupem. O ile Rock jeszcze jakoś trzyma poziom, to ten błazen to obraza dla każdego, szanującego się VideoMaker'a.

"Warcraft666" Stały Zabywalcze( czy też Zwlaczyworodzie potencji młodego idiotyzmu i chęci mądrości ) kto cię tu trudni dzieciaku ... ogarnij swe jaja (jak je jeszcze masz, albo ci dopiero opierzają)... bo już oprócz Lekarstwa dawkowanego z mej ręki nic ci nie pomoże... Mogę podać ci swe namiary na PW, ale pewnie Mama nie puści na Rehabilitację bo porostu za pózno... Więc podaj Mi swoje wyjeżdzam na Euro w Polskę ( niebawem długo Czekać nie będziesz ) to cię odwiedzę ... czego nie mam w mniemaniu ... i wtedy poznasz mą "popierdoloną" Naturę ... :P

Która cię zjadaczu mądrości, i wszelkich racji wyleczy na stałe.

Bez Off'a ... bierna wypowiedz głupiemu użytkownikowi.

_____________________________________________________________________________________

"Do WarcraftPierduPierdu" Bez dalszej Konwersacji ... pigułę to ty możesz dostać ode mnie:P i wtedy dobrze się składa ZUS może zrefunduje twoje kalectwo :P

warn_ico.png
Wulgaryzm, agresywny przekaz wiadomosci. - Dzz'

...i tym o to sposobem Rock przezywa najlepszy czas swojej kariery :)

"Warcraft666" Stały Zabywalcze( czy też Zwlaczyworodzie potencji młodego idiotyzmu i chęci mądrości ) kto cię tu trudni dzieciaku ... ogarnij swe jaja (jak je jeszcze masz, albo ci dopiero opierzają)... bo już oprócz Lekarstwa dawkowanego z mej ręki nic ci nie pomoże... Mogę podać ci swe namiary na PW, ale pewnie Mama nie puści na Rehabilitację bo porostu za pózno... Więc podaj Mi swoje wyjeżdzam na Euro w Polskę ( niebawem długo Czekać nie będziesz ) to cię odwiedzę ... czego nie mam w mniemaniu ... i wtedy poznasz mą "popierdoloną" Naturę ... Która cię zjadaczu mądrości, i wszelkich racji wyleczy na stałe.Bez Off'a ... bierna wypowiedz głupiemu użytkownikowi.

Ty jesteś rzeczywiście mocno pier*olnięty. Nie zdążyłeś wziąć piguł czy coś? Idź lepiej spać, i skończ offtop... Szkoda mojego czasu na kogoś, kto nawet nie umie sie poprawnie wypowiedzieć, a co dopiero nawiązać z kimś konwersacje... Tak więc życzę szczęścia, i tego, by ZUS zrefundował twoje leki :)

Ps. Chcesz mi dac "pigułe"? Jak mieszkasz w Łodzi lub okolicy to zapraszam.

warn_ico.png
Obraza innego usera. - Dzz'
Rock ma normalną pracę i mówił to w jakimś filmiku, który akurat miałem okazję zobaczyć. Co do samej jego twórczości, to nie jestem jej fanem, bo poziom przekazu całego contentu jest skierowany do bandy dzieciaczków koło 13 roku życia. Wystarczy posłuchać jego pisków, ochów i achów podczas nagrań i od razu można mieć wrażenie, że widza traktuje jak przysłowiowego ćwierćmózga. Plus w komentarzach nie ma miejsca na krytykę jakąkolwiek, bo są albo kasowane albo kasowane, a autor banowany i koniec rozmowy. Musi być cud, miód i malina, a całość materiałów ma być tylko i wyłącznie wychwalana. Całego jarania się tym człowiekiem nie jestem w stanie zrozumieć, tak jak i jarania się takim Rojem, który też nie prezentuje wcale lepszego poziomy, a jego banda "tarczowników" to dno i 2 metry mułu. ;<

Zazdrość. :D

Ps. Chcesz mi dac "pigułe"? Jak mieszkasz w Łodzi lub okolicy to zapraszam.

Pierwsza forumowa ustawka, przyjmuje zakłady !

A konkretniej jakieś grosze, podobnie jak masa innych 'let's playowców' robiących filmiki na YT.

Nie bagatelizowałbym tych groszy, tak czy inaczej ma rzeszę wiernych fanów i niezłą internetową popularność - na prawdę nie jest ciężko to przełożyć na złotówki.

Rock ma normalną pracę i mówił to w jakimś filmiku, który akurat miałem okazję zobaczyć.
Chyba źle uważałeś albo masz jakieś problemy. To jest praca Rocka nie ma innej, jak często powiada w swoich filmikach, dzięki "pracy w domu" ma dużo czasu na nagrywanie tego "czegoś". Można to także wywnioskować, skoro filmiki wrzucane są 3-5 razy dziennie. Osoba pracująca w standardowym harmonogramie 8h, nie dałaby rady nagrać-obrobić-wrzucić dziennie 2h materiału.

Pamiętam tego typa uważał że zna Rock -_- I było widać po jego wypowiedziach że to ktoś nie mający nawet 16 lat ;/

Wiecie co? Czytanie tego czegoś tutaj to całkiem dobry sposób na nudę. Ale powoli robi się bałagan. A co do samych rocków i rojów... Czasem sam coś od nich oglądne, ale ani jeden, ani drugi to nic specjalnego. Rojo wrzeszczy i robi z siebie przygłupa, Rock natomiast zbyt mocno to przeżywa i takie tam, nie chcę się rozpisywać. Osobiście jeśli o gameplayer'ów chodzi to wolę CTSG (nie Minecrafta) i duds.

Chyba źle uważałeś albo masz jakieś problemy. To jest praca Rocka nie ma innej, jak często powiada w swoich filmikach, dzięki "pracy w domu" ma dużo czasu na nagrywanie tego "czegoś". Można to także wywnioskować, skoro filmiki wrzucane są 3-5 razy dziennie. Osoba pracująca w standardowym harmonogramie 8h, nie dałaby rady nagrać-obrobić-wrzucić dziennie 2h materiału.

Wow. Stwierdzać, że ktoś ma problemy po stwierdzeniu, że Rock ma prawdziwą pracę? W takim razie ktoś tutaj ma większe problemy, co jest aż przykre.

"Praca w domu" odnosi się do tego, że on też tworzy filmy na inne portale oraz coś tam do telewizji. By potwierdzić moje słowa zapraszam:

Według mnie Rojo i rock są dobrzy rojo daje tą dawkę dobrego humoru (od razu lepiej po trudnym dniu w szkole ) sam się przyznał ze jest jaki jest za to go lubię

rock za to spokojniejszy od poprzednika w mojej tubie mówi o rożnych rzeczach zaczynając od zwykłych spraw , o sobie itp lubię też oglądać jak występują w duecie np podczas serii borderlands to jest tylko moja opinia nic nie mam do waszych .

Wow. Stwierdzać, że ktoś ma problemy po stwierdzeniu, że Rock ma prawdziwą pracę? W takim razie ktoś tutaj ma większe problemy, co jest aż przykre."Praca w domu" odnosi się do tego, że on też tworzy filmy na inne portale oraz coś tam do telewizji. By potwierdzić moje słowa zapraszam:

Pojechałeś sam siebie bo to akurat Ty pisałeś że ma "normalną pracę", ale mniejsza. (:

Pojechałeś sam siebie bo to akurat Ty pisałeś że ma "normalną pracę", ale mniejsza. (:

A czy praca dla telewizji i portali internetowych to nie jest "normalna praca"? W moim przekonaniu jest, bo praca w telewizji charakteryzuje się tym, że często nie jest to pełny, 8-godzinny wymiar pracy, a właśnie takie coś co on robi (montaże i inne pierdoły), dlatego też jest to jak najbardziej normalna praca poza działalnością na YouTube, gdzie wrzuca jakieś tam swoje filmiczki, które po prostu wrzuca sobie w projekt gotowy i zostawia na renderowanie ;p

I co z tego? Wazne ze ma. Myslisz, ze on nie ma normalnej pracy, tylko żonka haruje za niego? Kto wie, może i tak jest
Jakbyś nie wiedział, on zajmuję się zawodowo montowaniem filmików tzn. to jest jego prawdziwa praca. Filmiki, które dodaje na youtube są przejawem pasji m.in. do gier( bynajmniej ja tak, to odczuwam). Uważam, że ocenianie ludzi na podstawie "internetu" jest jak najbardziej niewłaściwe. Skąd wiesz jaki jest naprawdę? Wyciągasz zbyt pochopne wnioski. Nie żebym go lubił, ale moim zdaniem robi to profesjonalnie i bardzo przyjemnie się go ogląda, a jeszcze przyjemniej słucha ;]

Kłania się czytanie ze zrozumieniem. Napisałem :

Chce tylko powiedzieć że nie przepadam za nim ponieważ za bardzo on zmieszał swoje życie prywatne z pasją oraz życiem zawodowym (bo wiadomo że filmiki robi też zawodowo).

No to rzeczywiście nie wiem że ma on normalną pracę -.-

#topic

Myślę że temat do zamknięcia bo nie ma co dyskutować, każdy ogląda to co lubi.

Nie rozumiem jednej rzeczy. Dlaczego promujecie YouTubera, która ma xxx milionów wyświetleń. Jego widzowie i tak będą oglądać tego stream'a.

Powinniście raczej promować początkujących streamerów/YouTuberów (np. mnie - hehe :P ), którzy próbują się wybić. Ja streamuję już 2 miesiące, myślę że mam fajne i ciekawe materiały. Mój profil był wyświetlany ponad 64k razy :) Powolutku jakoś prę do przodu ale ciężko jest się wybić :) Dlatego uważam pisanie i reklamowanie takich znanych osób jak Rock za troszeczkę zbędne :) Na pewno wszyscy jego widzowie przeczytali jego informację i będą oglądać wszystko co przygotuje (jak sam Rock mówił, obecnie może wrzucić filmik jak kupuje chleb w piekarni, a i tak kilkaset tysięcy osób to oglądnie).

Jeżeli ktoś jest zainteresowany moim streamem - zapraszam dzisiaj o 18:30 :) Przekonajcie się czym różni się mój materiał od (przykładowo) materiału Rock'a i może powiecie dlaczego jego oglądają tysiące, a początkujących streamerów - garstka (pozdrawiam moich wiernych widzów):) Uważam, że content jest identycznej jakości, a kwestia oglądalności to po prostu lepsze wypromowanie Rock'a :) (no i fakt, że on już w tym siedzi dłuuugo)

Link: http://pl.twitch.tv/GrabaGra

BTW. W weekend pobiłem rekord ilości widzów online - 238 osób :D

No i apeluję - wspierajcie nowe osoby, które próbują zaistnieć czy to na YouTube, czy to na stream'ach :)

@Rayto

Czyli właściwie nie lubisz go dlatego, że dostaje kase za to, że robi to co lubi?