Ja lubię tym jakim jest człowiekiem i jak przedstawia daną grę może robi to źle a może inie nie mi to krytykować ale ma przynajmniej widzów którzy go lubią i oglądają nawet te głupie filmiki a to jest najważniejsze "PRZEKAZ". Jeżeli robiłby filmy dla dzieci to w jego programach nie brali by udziału profesjonaliści np Joanną Brych (Frogster PR)albo nie robił by recenzji dla gram.pl czy innych portali i czasopism. Teraz także będzie brał udział w programie TVTurbo i będzie omawiał gry itp. Ale nie on robi to dla dzieci wieku 13-. Debilne polskie dzieci które tylko krytykują a sami nic nie potrafią zrobić. Zawsze w życiu krytykuje ten kto albo nie w ogóle na tym nie zna albo nic w życiu nie osiągną i tylko zazdrości komuś to co osiągną pier**lona Polska. z Hobby jestem historykiem ale kurwica mnie bierze jak pomyśle sobie że nasi dziadowie i pradziadowie walczyli po to aby takie tępaki jak Wy jesteście przyszłością naszej Polski. Dalej ku..wa ćpajcie, pijcie bez opamiętania, nie uczcie się bo po co i piszcie tak kreatywne komentarze.
P.S. Wyjebane mam wy dostane bana czy nie ale te forum robi się totalnym syfem dzięki takim ludziom jak CiasteczkowyPotwór(nick po prostu na poziomie ... przedszkola i ulicy sezamkowej ).