RockAlone2k

Ja lubię tym jakim jest człowiekiem i jak przedstawia daną grę może robi to źle a może inie nie mi to krytykować ale ma przynajmniej widzów którzy go lubią i oglądają nawet te głupie filmiki a to jest najważniejsze "PRZEKAZ". Jeżeli robiłby filmy dla dzieci to w jego programach nie brali by udziału profesjonaliści np Joanną Brych (Frogster PR)albo nie robił by recenzji dla gram.pl czy innych portali i czasopism. Teraz także będzie brał udział w programie TVTurbo i będzie omawiał gry itp. Ale nie on robi to dla dzieci wieku 13-. Debilne polskie dzieci które tylko krytykują a sami nic nie potrafią zrobić. Zawsze w życiu krytykuje ten kto albo nie w ogóle na tym nie zna albo nic w życiu nie osiągną i tylko zazdrości komuś to co osiągną pier**lona Polska. z Hobby jestem historykiem ale kurwica mnie bierze jak pomyśle sobie że nasi dziadowie i pradziadowie walczyli po to aby takie tępaki jak Wy jesteście przyszłością naszej Polski. Dalej ku..wa ćpajcie, pijcie bez opamiętania, nie uczcie się bo po co i piszcie tak kreatywne komentarze.

P.S. Wyjebane mam wy dostane bana czy nie ale te forum robi się totalnym syfem dzięki takim ludziom jak CiasteczkowyPotwór(nick po prostu na poziomie ... przedszkola i ulicy sezamkowej ).

warn_ico.png
Dwa warny na drabince, a to za wulgaryzmy i bardzo agresywny charakter wiadomosci. - Dzz'

@up płaczesz jak cholera...

Wychodzi teraz że każdy kto nie lubi tego co ty lubisz to jest debilem, dzieciakiem etc.

Każdy lubi co chce, może także nie lubic/hejtować innych, to jest właśnie to o co walczyli nasi przodkowie(brzmi śmiesznie, ale chodzi o wolnośc i niepodległośc tak naprawdę) a nie dla durniów którzy powołujac sie na historie, piszą jakies pseudo-filizoficzne bzdury.

Co ma w ogóle Polska do charakterów innych ludzi? Właściwie ma, np. to że trzeba kombinować. Ale co ma do krytki? To jest natura ludzka, natura ograniczonych ludzi których miliardy żyją na świecie, a ty lamentujesz jakby to tylko w Polsce było.

Piszesz o polskości i historii jak o czymś "wyższym", a zapewne siedzisz na d*pie i nie masz zamiaru zmieniać tego kraju mimo że jak napisałeś "jak pomyśle sobie że nasi dziadowie i pradziadowie walczyli po to...". Co robią politycy? Tyle chyba wystarczy.

Piszesz o tym że "dzieciaki",a sam zachowujesz się jak rozpieszczony bachor nie znający życia (którym bardzo możliwe że jesteś). Wiek nie robi z ciebie dorosłego.

Płacz dalej o dzieciach i przyszłości narodu gdy ty jako "niby rodzic" powinieneś przkazywać wartości, a nic sobą nie prezentujesz (przykład najbliszy z brzegu, poniosło cię pisząc posta, co znaczy że jesteś nie zbyt odpowiedzialny i "ogarnięty", masz czas na przemyslenie, uspokojenie a i tak piszesz posta.

A i teraz dopisze jeszcze jedno, ale nie będę rozwijał tematu. Hipokryzja...

Nie wypowiadaj się na temat nicków bo Twój jest najwspanialszy. BTW tak z raportowałem Cie ponieważ obraziłeś mnie i nie tylko. (:

@HisGhostinSrostin

Przykład przeciętnego fanboya Roja/Rocka :)

@RaytoCzyli właściwie nie lubisz go dlatego, że dostaje kase za to, że robi to co lubi?

Czyli miałem racje że czytanie ze zrozumieniem u Ciebie leży.

...pier**lona Polska...

Wyzywaj sobie kogo chcesz i gdzie chcesz mam to w d*pie, ale od Polski to sie odpier*** dzieciaku.

Temat został zamknięty. Powód: Temat zamykam, zbyt duzy flejm łor sie tu wywiazal. Posypaly sie warny, ci co je dostali pewnie juz zauwazyli wzrost na indywidualnej drabince.

Cześć.

Dzisiaj między 21, a 22 będzie live (http://pl.twitch.tv/rockalone). Wybaczcie ten rozrzut czasowy, ale trudno mi w tej chwili precyzyjnie planować. Wszystko na razie jest jeszcze w sferze testów, więc nie spodziewajcie się wybitnej jakości.

Zrobimy sobie coś na zasadzie Q&A. Odpowiem na pytania związane z programami na żywo i jakie mam plany. Do zobaczenia.

P.S. Informacja pochodząca z FB.