Rohan vs Requiem

Rohan wg. mnie jest lepszy, bo szczerze mówiąc to nie lubię jak latają szczątki i ta krew na ekranie może na początku robi dobre wrażenie, ale potem jest lipa... Zaczyna to strasznie wqrzać... A poza tym często jem przy komputerze, więc niedługo to mi czyjaś głowa do talerza wpadnie... A klasy też niezbyt ciekawe... Chcieli wymyślić co innego niż wszyscy i wyszła lipa... Assassin double blade... No bez jaj to nie jest blader tylko cichy zabójca... I na dodatek używa kuszy... Nie grałem w to, ale poczytałem o tym i jakoś nie bardzo mi leży... Jakoś mi się nie uśmiech bawić się w rzeźnika zmutowanych zebr... Jak bd chciał sobie popatrzeć na flaki to pojadę na ryby albo do rzeźni... Wg. mnie nie jest to zbyt grywalne... ALE

zadam tu pytanie czy w rohanie i w requiem jest ograniczenie lvlowe i jakie? Bardzo nie lubie tych ograniczeń, ponieważ nie można sobie wymaksować wszystkich skilli i nie ma co robić jak się ma full lvl praktycznie. Z góry dzięki za info :P

Tak w Rohania i w Requiem jest ogranieczenie lvlowania ale Requiem lepszy Rohan DNO

Grałem w obie gry...Rohan jest trochę oczytany... Taki standardowy, natomiast Requiem Bloodmare ma super klimat... I lepszą grafikę ( jak dla mnie ) mój typ to Requim.

Witam. Zapewne wiekszosc z was wie ze w maju pojawiły sie wersje open beta 2 bardzo ciekawych MMORPG, Rohan online i Requiem Bloodymare(linki na dole). Ciekawi mnie ktora waszym zdaniem ma wieksze szanse na stanie sie klasyką MMO oraz za i przeciw jakie macie wobec tych gier. Ja podam po 2 + i 2 - kazdej z nich:

Rohan online:

+ grafika- swietna szczegołowa ciesząca oko

+sytem skilli dajacy mozliwosc skillowania swojej postaci w/g swojego widzimisie

- GRAFIKA bo ile razy mozna klonowac grafike z Lineage2( w tym wypadku mix ze Sword of the new world)

-niestabilne srevery bedące zbyt czesto off line

Requiem bloodymare:

+ grafika jak na mmo bardzo łądna i oryginalna( odpadajace głowy rozłupywane klatki piersiowe przy tym brutalnosc z 2 moons jest dla dzieci)

+ system skilli bardzo dobry pozwalajacy robic wiele ze swoją postacią a dodając do tego DNA i beast possesion daje to mieszanke wybuchową

-mało ras bo 3 rasy to jak na dzisiejsze czasy troche mało

-brak balansu postaci na pvp poki co wygrac z postacia dystansową graniczy z cudem( do tego czarowanie podczas chodzenia w tył żal.pl)

Linki: Rohan online www.playrohan.com

Requiem www.playrequiem.com