Rok 2012

Kolejny temat z serii co będzie jutro ^^

Do rzeczy - Od dawna wiadomo iż w roku 2012 ma się stać coś co zmieni ludzkość.

Czytałem o tym wiele i jest tego kupa.

Starożytni majowie - nie wiadomo jak powstali i jak znikneli, opracowali Kalendarz który przewiduje dość duży okres czasu ale kończy się uwaga... w 2012 roku ;-) Co to oznacza?

Ma to wiele znaczeń:

a) Asteroida

B) 4 Wojna Światowa

c) Przebiegunowanie

d) Wielki Potop

e) Sądny dzień

d) I to co mnie najbardziej bawi - Euro 2012 w Polsce ;-)

Można by tak dalej...

Ale ten temat macie rozwinąć WY! ;-)

Proszę jedynie o to by wsztrzymać się od pisania bezsensownych postów - proszę o powage...

Według mnie końca świata wręcz na pewno nie będzie, asteroida może uderzyć w każdej chwili ponieważ w kosmosie pełno takich rzeczy.Czwarta woja bardzo prawdopodobne, wiele czytałem na temat wojny między U.S.A a Koreą Północną tylko po własne korzyści z tego.Potop odpada tak samo jak ostateczny sąd ostateczny.Hmm przebiegunowanie także różnie mówią...

W 2012 to napewno bedzie koniec świata , bo Bóg nie bedzie mógł patrzeć na Polski wstyd związany z Euro 2012. Tak powaznie takie tematy kojarzą mi sie nieodmiennie z komediowym programem "Nie do wiary". Jakby sie dokłądnie przyjrzec to co rok , o ile nie co miesiac ktoś wieszczy konieć świata i w końcu ktos zapewne trafi, alekiedy to bedzie to juz zgaduj zgadula. Najlepsza przepowiednia jest koło mojej starej podstawówki: W piatek bedzie koniec świata.

Ta jest bardziej prawdopodobna od zgadywań jakis nawiedzonych pań teres które gadały z kosmitami, szlonych stwierdzeń proroków kolejnej nowej wiary czy poprostu stwierdzen ludzi którzy w ten sposób chcą mieć swoje 5 minut

Ja mówię że nic nie będzie. Pożyjemy zobaczymy :-P

//Napisać "rze" - pobiłeś wszystko co do tej pory widziałem - Mr. Hania

Edit@ 8.00 rano widać że do północyt na kompie :P

Rok 2012 to chyba koniec jakiegos cyklu "rolniczego" u Majów.

Ktoś kiedys powiedział(nie pamiętam kto:/ ) że II Wojna Światowa zkończyła się przez wybuch bomby atomowej ,a nastepna zacznie od niego. Po takiej wojnie Świat trzebaby było budowac od nowa ;)

a) Wszystko jest możliwe, nigdy nie wiemy co nam z góry na łeb spadnie.

B) 4 Wojna Światowa mało prawdopodobne, bo kto ? USA z Rosją ? Za mało krajów. Wiele krajów chce być neutralnymi państwami.

c)nie rozumiem trochę. Chodzi o to, że bieguny się zamienią miejscami. Jak dla mnie Mission Impossible

d)W końcu ocieplenie klimatu, kto wie?

e)Ja nie chce!!!Może sądny dzień może nie.

f)To może być największa tragedia z tych wymienionych.

Z drugiej strony to jak Polska wygra Euro 2012 to może być koniec świata.

żyję na tym siwcie juz 17 lat i przezylem juz chyba z 10 koncow swiata;/

takie bajki,to wiecie xD

co z tego,ze ich kalendarz konczy się w 2012? ja musze co rok kupowac nowy... ;P

c)nie rozumiem trochę. Chodzi o to, że bieguny się zamienią miejscami. Jak dla mnie Mission Impossible

Zamiana biegunów już kiedyś miała miejsce i jest to naukowo udowodnione, że one się powoli "przesuwają".

Niewiem czemu, ale R3m4ke mnie przestraszył troche ;p wiecie ja nie jestem przesądny, ale coś tam w mojej pacynie się rodzi..

Co do Euro 2012, bądzmy dobrej myśli... Wiem, jestem jeden z niewielu.

Ooo jaaa ludzie jeszcze 3 wojny nie bylo a wy juz o 4 myslicie :D. Modlcie sie by przezyc 3 wojne :D bo wkoncu Ruscy sie wkur.... za to ze ciagle ich tak potepiamy i jebna pare atomowek i na tym sie skonczy zabawa. A Polacy debile jeszcze wszedzie sie wpipszaja i mysla ze USA jak co uratuje nam dupe albo unia... Prawda jest taka ze USA wpadlo do Iraku i do tej pory se nie radza a Rosja w 1 dzien zrobila pozadek z Gruzja. I niby taki kolos na glinianych nogach. Co do asteroidy badz jakis meteorytow. Ostatnio ogladalem na discovery ciekawy dokument o nas samych. Jak narazie zadnen meteoryt nas nie kocha. A jak by pokochal bysmy juz byli martwi... bo nasza technologia nie jest w stanie zatrzymac tego. Bo nawet jak rozwalimy taki meteor w kosmosie to zasypia nas odlamki. A wyslanie rakiety ktora zmini jej kurs automatycznie wyczysci 2/3 zapasow ropy na swiecie... Bosko nie? :D Poza tym sa motywy ktorych my juz nie zobaczymy. Supernova naszego slonca za iles tam miliardow lat. I uwaga co gorsza KONIEC calego kosmosu.. Ponoc kosmos tak szybko sie powieksza ze za iles tam setek miliardow lat powstanie rozdarcie.... i zniknie wszystko :) Niebedzie niczego :P Ludzi, planet, swiadomosci, czasu... niczego. Ale to tylko domysly.

Co do zmian klimatycznych to jak lodowce sie rozpuszcza poziom wody wzrosnie o 3m... za malo... No ale gozej z sloncem bo za jakies 200 czy 300 lat temp. bedzie za duzo jak dla istot zywych. Oczywiscie to mozna zatrzymac.

Ja powiem tyle... "samo sobie zgotowalismy ten los" :D

Co do rusów, to przez Kaczora wszystko. Tępa pała chce się pokazac, ale mu nie wychodzi. Jak tak dalej będzie rusków denerwował to nam gaz odłączą.

Jednak wydaje mi się, że ruscy mają go w d****. Bowiem wiedzą, że to taki głupi mały kartofel.

Nie można winic wszystkich Polaków, lecz tych co sprawują władze.

Dla mnie to wszystko to bzdury, tak naprawde doczekamy się w niebie 1000x pra wnuków, nigdy nie było końca świata i nie będzie, te wszystkie pogłoski o końcu świata to tylko ludzka

naiwność. I tak w ogóle to jedyna rzecz może zniszczyć świat a mianowicie człowiek.

Jak ocieplanie klimatu to może będzie jak w tym filmnie nie pamiętam nazwy co o tym dziecku co miał mapę do suchego lądu.

Mr. Hania są wakacje i odpoczywa moja "mózgownica" :evil:

//To z mózgownicą mam nadzieję że specjalnie. Wakacje się zaraz kończą więc radzę "rozgrzewać" tą mózgownicę. - Mr. Hania

Edit@ jak jest zaznaczony chyba ten wyraz

@up

2 slowa mi tu pasują:

dziecko (u) i "muzg"

Mr. Hania Jest zaznaczony mózg jak byście nie wiedzieli i to było specjalnie

Jak ocieplanie klimatu to może będzie jak w tym filmnie nie pamiętam nazwy co o tym dziecku co miał mapę do suchego lądu. Mr. Hania są wakacje i odpoczywa moja "mózgownica" :evil://To z mózgownicą mam nadzieję że specjalnie. Wakacje się zaraz kończą więc radzę "rozgrzewać" tą mózgownicę. - Mr. Hania

Wodny swiat... Wlasnie takie filmy ryja banie dzieciom potem mysla ze deszcz kartofli nas zabije :)

Po 1 roztopienie lodowcow podniesie poziom wody o 2 - 3 metry

Po 2 TYM BARDZIEJ nie polecam ludziom slabej psychiki film Pojutrze. Bo to tez sie nie zdarzy :D

Hhahahahahahah, sorki za ten śmiech..

Ale raz mowa, że zabije nas deszcz kartofli mnie rozbawiła.

Dodatkowo wspominałem dziś o Kaczorze, że jest kartoflem i miałem dodatkowy śmiech:D

Spawn, kajś Ty słyszał o tym deszczu kartofli ? :D

Dobre hasełko :D

koniec swiata jak juz bedzie za pare miliardow lat!!

skąd wiecie moze majom na roku 2012 brakło kartek na ciag dalszy kaledaza*?

Bo Majowie nie pisali na papierze z tego co pamiętam ^_^

Nie - oni ryli w litej skale :P Wytłumaczenie? Brakło Skały xD