Royal Quest-dyskusja ogólna

Witam. Ten temat będzie dotyczyć ogólnej tematyki gry Royal Quest. Zauważyłem że nie ma podobnego tematu więc postanowiłem go założyć.

Będziemy mogli to luźno rozmawiać o grze i zadawać nurtujące nas pytania.

Ja na początku mam pytanie dotyczące Złodzieja i Maga. Moglibyście mi podać jak rozdawać statystyki na tych klasach? Chciałbym grac dps'em.

Zreczność w tej grze jest uposledzona bo nie daje uników. Złodzieja najlepiej się rozklada chyba 3 STR 1 VIT. Ja tak lece, jak narazie 20 lvl

ta gra to porażka jest bardzo mało questów, grindowanie bez premki jest bardzo żmudne, wiekszośc ludzi siedzi i robi powtarzalne questy czasem jest tyle osób że brakuje mobków

up co do statystyk ruskie już dawno to dostrzegli najważniejsze są siła/vit poźniej agi/crit ... siłę trzeba maksować ( maks możesz dać 100 + wartości z seta/broni + potki/jedzenie)

mi tez sie srednio widzi ta gra jedyne co jest fajne co 10 pktów danej statystyki daje fajny bonus np + 15 ataku czy 2,5% attack speed. Ale questy jakoś nie przemówiły do mnie

Macie rację questy są dość monotonne... Ale reszta fajna. W sumie obecnie trudno znaleźć grę w której questy się nie nudziły(według mnie).

ja tam bije lvl na pvp ;p

poki co 40 lvl :) gra swietna i mozna expic lub robic questy :) pvp wyrownane chociaz sniper troche przesadzony

Jest jakaś polska gildia?

Jest jakaś polska gildia?

Trollujesz? Przecież to jest wersja PL, więc są same polskie gildie.

Ale mi chodzi czy z tego forum ktoś gra i ma gildie ;)

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/54522-royalquest-sunny-tomatoes/page-3#entry403497

Temat tej gildii powstał jeszcze przed startem gry.

co do braku questów się nie zgodzę bo są tylko że lista lokacji jak guide jak je robić są po rusku trzeba czekać aż ktoś spisze taki guide po polsku co do premki to się zgodzę trzeba ją mieć by efektownie grindować, ta gra ma być tak zrobiona że nawet mając 15 zeta kupicie premium.

Znalazłem pare kluczyków do tej gry jak ktoś nie ma. Nie wiem czy wszystkie działają ale parę powinno.

1. ROCK-HNH3-MZYY
  2. ROCK-J7MQ-4LUK
  3. ROCK-WUQA-EECJ
  4. ROCK-FS6Y-6DJD
  5. ROCK-RR65-HUTR
  6. ROCK-R79K-HUU6
  7. ROCK-FC6L-H9UP
  8. ROCK-RRDM-UNRC
  9. ROCK-6N8E-9RXQ
  10. ROCK-PW3X-GNTN
  11. ROCK-RPZZ-PLE7
  12. ROCK-5HKP-W4SS
  13. ROCK-GQYF-9LXN
  14. ROCK-9QCF-5WUM
  15. ROCK-CLCR-YGPS
  16. ROCK-Q29D-TSW2
  17. ROCK-9K89-WUMW
  18. ROCK-CQ48-DNKF
  19. ROCK-2MYP-TE9B
  20. ROCK-69EQ-R2HR
  • KUBOX LUBI TO

w 3tyg max wbije sie 60 lvl :) a gadali mi o 3-4 miesiacach :D

co byś sie nie zdziwił :D

Ale oby ;P

w 4 dni wbilem 40 lvl a nie wiedzialem na poczatku jak expic teraz jak znam expowiska do 50 to easy sie wyrobie :) 40 mozna tu wbic w 2-3 dni max

Możecie mi pow czy potem w tej grze jest open pvp?

masz specjalne mapy do pvp na ktorych ludzie expia i farmia. Jesli wypowiesz wojne innej gildi to ta gildie mozesz bic na kazdej mapie jakiej zechcesz przez 3 tyg bo po 3 tyg konczy sie wojna

to się podziel tym gdzie expić, aktualnie mam 26 lvl i 50% wszystkie Q porobiłem i farmie na trzech jeziorach idzie dość toporie (prema się już skończyła)

Edit:

1 post i dajta klucza ?

pooglądałem troche grę bardzo mnie zachęciła chciałbym pograć zapowiada się świetnie niestety nie mam klucza mam wielką proźbę czy mógłby ktoś podesłać jakiś kluczyk był bym wdzięczny z góry dzięki