Rozwód

Witam! Mam pewną sprawę, pomożecie xd? Rozwód: co i jak? Jak w ogóle zacząć? Pozew czy co? Z góry dziękuje.

Szukasz na forum o grach mmo pomocy związanej z rozwodem? Kurde przecież średnia wieku na tym forum to jakieś 12,13 lat to kto Ci ma pomóc? :D

@Żeby nie było offtopu to moim zdaniem lepiej się udać do jakiegoś adwokata bądz organizacji która daje darmowe porady prawnicze :)

trzeba skierować pozew do sądu oraz wyjaśnieniem powodu . Czy cos takiego . Najlepiej skorzytać z porad prawnika .

Przyszykuj się że będziesz musiał napisać obszerny referat z twojego życia. Jak poznałeś partnerkę, jak z nią żyłeś, co spowodowało że się chcesz rozwieść, co robiłeś żeby związek utrzymać/naprawić, jakie stosunki miałeś z dziećmi (o ile posiadasz) i jeszcze inne. Na podstawie tych danych prawnik sporządzi tak zwane stanowisko/stronę w tej sprawie. Ale on Ci powie co dokładnie musisz napisać albo nie będziesz musiał w ogóle.

Wystarczy, że jebniesz się szpadlem z napisem LOGIKA.

warn_ico.png
wulgaryzm ~ NS

szkoda czasu na sady, zakopac zywcem w ziemi i po sprawie ziomus

Zależy od gry, w metinie musiałeś komuś jakiś haracz zapłacić.

szkoda czasu na sady, zakopac zywcem w ziemi i po sprawie ziomus

chloroform-250x250.jpg Ile mam tego nalać na chusteczkę? :P

Teraz tak na poważnie...darmowe porady prawnicze? Może ktoś więcej powiedzieć o tym?

@edit:

20140623115921_37869.jpeg

A może forum prawnicze hmm ? Ewentualnie strony poświęcone rozwodom. -.-

Nie po co.. może od razu poszukaj pracy ekspedientki na allegro?

warn_ico.png
DP ~ NS

No nie, po prostu w to nie wierzę. Coraz lepsze tematy ludzie zakładają na forum o grach mmo... Niedługo zobaczę w ostatniej aktywności na forum "Jak pozbyć się niechcianej ciąży, mam 12 lat"

Wpisałem w google "Jak wziąć rozwód": http://www.e-doradcaprawny.pl/artykul/11 - Kilka ciekawych rad, tak trudno było wygooglować? Z resztą dalej nie wierzę, że pytasz na poważnie...

Witam! Mam pewną sprawę, pomożecie xd? Rozwód: co i jak? Jak w ogóle zacząć? Pozew czy co? Z góry dziękuje.

Wyjedź z kraju i nie wracaj.

Z forum też

PS: Baal za ciebie wszystko załatwi, tylko musisz mu zapłacić.

No nie, po prostu w to nie wierzę. Coraz lepsze tematy ludzie zakładają na forum o grach mmo... Niedługo zobaczę w ostatniej aktywności na forum "Jak pozbyć się niechcianej ciąży, mam 12 lat"Wpisałem w google "Jak wziąć rozwód": http://www.e-doradcaprawny.pl/artykul/11 - Kilka ciekawych rad, tak trudno było wygooglować? Z resztą dalej nie wierzę, że pytasz na poważnie.

Przepraszam, że założyłem ten temat ale chciałem pomóc mamie wziąć rozwód. Po prostu szukałem jakiś wskazówek(nie tylko na tym forum, mam już nawet numer do prawnika...). Chodziło mi o pomoc co i jak, ponieważ chciałem "zobaczyć" jak ma to mniej więcej będzie wyglądać. :)

Ziomek pewnie załamany, że jego rodzice się rozwodzą, a tu mu doradzają, żeby wziął łopatę i zakopał ojca żywcem. :lol::lol:

Ziomek pewnie załamany, że jego rodzice się rozwodzą, a tu mu doradzają, żeby wziął łopatę i zakopał ojca żywcem.

XD

Hydepark jest forum, gdzie można praktycznie pisać o wszystkim, więc zamiast pisać zbędne komentarze pomóżcie chłopakowi. Polecam zajrzeć tutaj http://www.prawnik-online.eu/jak-uzyskac-rozwod-,3,1570.html

W takim razie z jednej strony zwracam honor, jednak z drugiej wciąż to nie jest miejsce na takie pytania, z tego forum nic mądrego nie wyniesiesz. xD No nic, mam nadzieję, że wszystko pójdzie po waszej myśli, życzę powodzenia.

Witam! Mam pewną sprawę, pomożecie xd? Rozwód: co i jak? Jak w ogóle zacząć? Pozew czy co? Z góry dziękuje

o Jezusie co tu się dzieje..

No nie, po prostu w to nie wierzę. Coraz lepsze tematy ludzie zakładają na forum o grach mmo... Niedługo zobaczę w ostatniej aktywności na forum "Jak pozbyć się niechcianej ciąży, mam 12 lat"Wpisałem w google "Jak wziąć rozwód": http://www.e-doradcaprawny.pl/artykul/11 - Kilka ciekawych rad, tak trudno było wygooglować? Z resztą dalej nie wierzę, że pytasz na poważnie...

Ciekawe jaki temat będzie następny, jak założyć rodzinę?

jak się rodzą dzieci? (pewnie osoba która stworzy taki temat pomyśli o bocianach)

czy może wyzna ze jest gejem i nie wie jak to powiedzieć rodzica?

wulgaryzm ~ NS 

wraz z tym warnem powinna być nagroda dla tego użytkownika, bo chamsko napisał ale poradził by użyć mózgu, i poszukać w odpowiednich miejscach w internecie(na to miał wpaść twórca tematu)

nic nie wskórasz jeśli sytuacja jest okropna

w sumie będziesz miał trudny wybór z kim zostać.

jak już rodzice się chcą rozwodzić to bardziej zależy już od nich czy na 100% czy tak sobie powiedzieli

nikt nie słucha dzieci w takich sprawach(dzieci bo dla rodziców jesteś dzieckiem zawsze)

To raczej jest na 100% bo ojciec właśnie tej nocy jest na komendzie za pobicie(mojej mamy+mnie( miał ze 2-3 promila alko.))

To raczej jest na 100% bo ojciec właśnie tej nocy jest na komendzie za pobicie(mojej mamy+mnie( miał ze 2-3 promila alko.))

więc to jest oczywiste...

Sprawa jest wygrana od kiedy trafil do aresztu za pobicie.

beda alimenty,bedzie rozwod, finito.

jesli jednak twoja matka dalej go bedzie sie trzymac i kochac to rozwodu nie będzie.

Wie może ktoś jak liczone są alimenty? Mam jeszcze siostrę więc mama musiała by nas utrzymywać (ona zarabia 1300zł) a to będzie dla niej trudne.